Nyilas vagyok ;-) (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is nyilas vagyok. A férjem vízöntő, a fiam ikrek, a lányom skorpió. A fiam és az én ascendensem szűz, a lányomé kos. A férjemé meg valószínűleg vízöntő.
Én is azt tapasztalom, hogy kell nekik a háttér. A nagylányom ugyan már bátorkodik az önállósággal, de azért néha igényli, hogy fogjam a kezét (amit én egyáltalán nem bánok).
A kicsiknél is azt tapasztalom, hogy bátrak az idegenekkel, de folyton azt lesik, hogy ott vagyok-e. Elég nekik, ha rámpillantanak és látják, hogy figyelem őket, vagy odahajolnak és megérintik az arcom. Utána megy minden tovább. Nem tudom, hogy ez más babáknál is így van-e, mivel nekem mindhárom lányom a rák jegyében született.
Igen eléggé érzékeny jegy. Nagyon a lelkükre tudnak mindent venni.
Nekem a rák gyermekem rossz tulajdonsága az, hogy nála minden fekete, vagy fehér. Ha valaki nem szimpi neki, akkor soha nem kedveli meg. Persze látszik az arcán a "nem szeretem" kifejezés. Most Ő 12,5 éves kamasz, mostmár szóban is eléggé keményen tud fogalmazni. Karakán véleménye van mindenről. Nekem kicsit nehéz vele.
Mindhárom lány!!! :)
A nagyobbik 8 éves, eddig nem volt vele gond, mármint nevelés szempontjából. Kedves, szófogadó, segítőkész. Nagyon érzékeny lélek, nagyon fontos neki az ölelés, puszi. Az iskolában odafigyel, pedáns, kötelességtudó.
A két kicsi 8 hónapos. Ők is kedvesek, bújósak. Szintén nagyon fontos nekik a testi kontaktus.
A rák gyermekeid között van lány?
Tapasztalatom szerint "nehéz" jegy. Legalábbis nevelni őket.
Sziasztok!
Én is nyilas vagyok, sőt egyenesen a mikulás hozott. Az aszcendensemet nem tudom.
A párom halak. Van egy rák és egy skorpió gyerekünk.
Sziasztok!
Én is nyilas vagyok. Azt nem tudom, hogy milyen aszcendenssel (igazából nem is tudom, hogy hogyan lehetne megtudni).
A párom kos, mindhárom gyermekünk rák.
Jó jegy, az egyik legjobb!;-)
"Bolygója a Jupiter, szimbóluma az íjász. A Nyilas tűz jegy, egyenes jellem, szabad szellemű. Mivel a Jupiter, a szerencse bolygója uralja, a Nyilasok mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyen vannak. Mint a nyílvessző, ők is olyan pontosan találnak célba a szerencsét illetően." :-)))
Férjem Vízöntő, Nyilas aszcendenssel.Fiam Nyilas, Vízöntő aszcendenssel.
Én Oroszlán vagyok, Mérleg aszcendenssel, kicsi lányom is Oroszlán, de az Ő aszcendensét nem tudom.:-(
Nagyon szépen éldegélünk, de a család nőtagjai valóban "hangosabbak", mint a férfiak.:-)
Én is nyilas vagyok s rossz gyerek voltam:)
(ez mostanra sem változott sokat...:)
Alszanak a nyilasok??
Vagy "göthösek" mint én, megfáztam, remélem nem influenza...:(
vajon hogyan tovább...??
Jártál már így a Bika pároddal Te is?
szia!
Gratula!!:))
Mi 8 éve vagyunk egy pár 2 éve élünk együtt. S most elbizonytalanodtam...
Kérésedre válaszoltam a Párhoroszkóp: vajon összeilletek a pároddal az asztrológia szerint? c. fórumomban, a 736. hozzászólás vonatkozik rád.
Pussz: Tina.
Sziasztok!
Én is nyilas vagyok :)
A párom bika,3éve lesz együtt vagyunk és 2éve,hogy házasok,szoktunk vitázni de melyik kapcsolatban nincs vita?! Amúgy minden oké :)És imádom Őt :)
szia! ez érdekelne, tudnál bővebb infót adni?
Előre is köszi:))
szia!!
Kérdezd meg Tinendo-t!!!
Van erre egy önálló fórum!!!!!!