Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Normális dolog, hogy császár után ennyi idővel is fáj, az együttlétek után a hasam? fórum

Normális dolog, hogy császár után ennyi idővel is fáj, az együttlétek után a hasam? (tudásbázis)

19. pocokdiszno (válaszként erre: 14. - Cumma1)
2012. ápr. 11. 23:44
A hasszorítót a kórházban nem engedték használni, csak itthon viseltem. Jó volt mert tartotta a hasamat és akkor nem is fájt annyira. Utazáshoz is felvettem, mert a zötyögős utakon pokoli fájdalmaim voltak. Lehet, hogy az sem tett jót, hogy műtét után nem pihentem eleget. A babám kórházban volt (korábban érkezett 4 héttel) és beköltözhettem napközben az anyaszállóra, de az a tetőtérben volt és nem használhattuk a liftet. Egy hétig naponta 5-6x kellet fellépcsőzni, aztán vissza. Talán emiatt sem gyógyultam gyorsan. Azt mondták sokat kellett volna pihenni az első hetekben.
2012. ápr. 11. 23:41
Nekem két éve volt a császárom, és még mindig érzékeny: ( Komolyabb frontnál még a heg is sajog...
17. VALENKA (válaszként erre: 16. - VALENKA)
2012. ápr. 11. 23:37
FOJTATOM :::::,KG HAT IGEN EZ GONDOLOM MEG NYUKTATONAK HANGZIK DE AZERT AJALOM EN IS AZ ORVOSI VIZSGALOTOT,JA A HASI GORCSOKET ERZHETJUK A SZOPTATASNAL IS HA MEG FIGYELTED SOK BOLDOG NAPOT
16. VALENKA (válaszként erre: 1. - Pocokdiszno)
2012. ápr. 11. 23:30
NEKEM HAROM CSASZARAL SZULETET GYEREKEM VAN,HAT,IGEN,HA,UGY,GONDOLJUK LEHET IZOMLAZ,MERT,AZ,IZMOK,HA,NINCSENEK,MEG,MOZGATVA,UGY MOND EL LUSTULNAK ES OSZT VAN AZ A BIZONYOS IZOMLAZ A HAS ALATI GORCS LETHET A MEH VISZA HUZODAS,GONDOLJ BELLE VÉGUL IS BENNE VAROKOZOTT EGY 3KG BABAS VAGY MEG TOBB
2012. ápr. 11. 23:01

Én mindenképp megnézetném másik orvossal is.

Nekem 4 hétig fájt, mind a kettő, azóta semmi. Talán évente egyszer fordul elő, hogy elkezd szúrni bal oldalt, de 2-3 perc után elmúlik, általában köhögés váltja ki.

Biztos még érzékeny és azért nem szabad megfeledkezni, hogy ez egy nagy műtét.

A külső nekem sem fájt, de a mai napig érzéketlen :(((

14. cumma1
2012. ápr. 11. 23:01

Nekem is nagyon érzékeny volt kb 1 évig nem lehet hogy a hegnél érzett fájdalom sugárzik befelé?

Kented krémmel? Használtál hasszorítót?

2012. ápr. 11. 22:38
Nekem a külső vágás egyáltalán nem fájt. Még akkor sem, mikor kicsit begyulladt. Inkább csikis volt, főleg mikor jóddal kenegette a doki. Még mondtam is, hogy ne haragudjon, de röhögnöm kell közben.
12. pocokdiszno (válaszként erre: 4. - Skóciababy)
2012. ápr. 11. 22:35
A 6 hetes ellenőrzésen volt uh, akkor azt mondta a doki, hogy minden szépen helyreállt. Decemberben voltam rákszűrésen, akkor csak megtapogatott és azt mondta, minden ok.
11. a14deb9047 (válaszként erre: 1. - Pocokdiszno)
2012. ápr. 11. 22:32
13 év után is még érzekeny a hosszanti vágás kívül-belül. Különösen a tavaszi-őszi évszakváltás frontja visel meg. Máskor meg a többi :(
10. pocokdiszno (válaszként erre: 3. - Titánia83)
2012. ápr. 11. 22:32
Nem állandóan fáj, csak ha éppen úgy mozdulok.
2012. ápr. 11. 22:29

Nekem csak 1-2 hónapig fájt, azóta semmit nem érzek.

A helyedben megnézetném orvossal.

2012. ápr. 11. 22:29
Egy vizsgálat és ultrahang mindenképpen jó lenne.
2012. ápr. 11. 22:28

Nekem csak a külső metszés fájt, míg be nem gyógyult úgy kb. 6 hétig.

Utána semmi!

Közvetlen környezetemben van aki már a második gyereket szüli császárral és kutyabaja!

Lehet, hogy a hasfájásodnak semmi köze a császárhoz?

2012. ápr. 11. 22:28
Az egy évet a dokim mondta és én is így tanultam,de látom van aki másképp írta.
5. eerus (válaszként erre: 1. - Pocokdiszno)
2012. ápr. 11. 22:27

Szia!

Bármilyen helyzetben felmerül valamilyen "probléma" érdemes több oldalt meghallgatni! Én nem vártam volna még fél évet... Én is császáros voltam, igaz közel 8 éve és ikrekkel, de nem fájt a hasam egyáltalán! Szerintem kérdezz meg más orvost is a fájdalommal kapcsolatban!

2012. ápr. 11. 22:26

Én az voltam,ráadásul függőleges vágással.

Elvileg egy év, amíg regenerálódik a szervezet, addig azért is nem javasolnak új terhességet. Én úgy gondolom, hogy még érzékeny a méhed. Nekem is irtó sokáig fájdogált. Doki látott mostanában, vagy voltál uh-n?

2012. ápr. 11. 22:26

Szerintem keress egy másik orvost, és addig menj, amíg nem derítik ki, hogy mi van veled. Nagyon nem normális. Nekem azt mondták, hogy 6-8. hét, mire teljesen regenerálódik a heg, utána már max. frontérzékeny lesz. Nekem azóta frontoknál max. viszket.

Az egyik dokival nem rég beszéltem, kérdeztem a következő babavárást. Azt mondta, hogy már 6 hónaposan lehet új babát vállalni, mert ugyanannyit bír a heg, mint ha 2 év múlva vállalnánk. Szóval azért a 6. hónapra mindenképp rendbe kellett volna jönnöd.

Egyébként egyfolytában fáj, vagy csak néha?

2012. ápr. 11. 22:24

Én is így voltam, több, mint 1 évig fájt a hasam.

Sőt, mikor másodjára terhes lettem, akkor újra előjött néha, bár nem volt szerencsére semmi komoly.

2012. ápr. 11. 22:22
Normális az, hogy műtét után 6 hónapig fájt a hasam? Azt mondták, az én szervezetem lassan regenerálódik. Ok. Elhiszem. A műtét óta már 11 hónap eltelt, úgy tűnt teljesen rendbejöttem és a napokban jutottunk el addig, hogy végre szexeltünk. A gondom, hogy azóta fáj a hasam, valahol egészen belül. Nem folyamatosan, de fáj. Olyan, mintha izomláz és menstruációs fájdalom keveredne. Mi okozhatja? Tapasztalt már ilyet valaki?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook