Normális dolog, hogy császár után ennyi idővel is fáj, az együttlétek után a hasam? (tudásbázis)
A hasszorítót a kórházban nem engedték használni, csak itthon viseltem. Jó volt mert tartotta a hasamat és akkor nem is fájt annyira. Utazáshoz is felvettem, mert a zötyögős utakon pokoli fájdalmaim voltak. Lehet, hogy az sem tett jót, hogy műtét után nem pihentem eleget. A babám kórházban volt (korábban érkezett 4 héttel) és beköltözhettem napközben az anyaszállóra, de az a tetőtérben volt és nem használhattuk a liftet. Egy hétig naponta 5-6x kellet fellépcsőzni, aztán vissza. Talán emiatt sem gyógyultam gyorsan. Azt mondták sokat kellett volna pihenni az első hetekben.
Nekem két éve volt a császárom, és még mindig érzékeny: ( Komolyabb frontnál még a heg is sajog...
FOJTATOM :::::,KG HAT IGEN EZ GONDOLOM MEG NYUKTATONAK HANGZIK DE AZERT AJALOM EN IS AZ ORVOSI VIZSGALOTOT,JA A HASI GORCSOKET ERZHETJUK A SZOPTATASNAL IS HA MEG FIGYELTED SOK BOLDOG NAPOT
NEKEM HAROM CSASZARAL SZULETET GYEREKEM VAN,HAT,IGEN,HA,UGY,GONDOLJUK LEHET IZOMLAZ,MERT,AZ,IZMOK,HA,NINCSENEK,MEG,MOZGATVA,UGY MOND EL LUSTULNAK ES OSZT VAN AZ A BIZONYOS IZOMLAZ A HAS ALATI GORCS LETHET A MEH VISZA HUZODAS,GONDOLJ BELLE VÉGUL IS BENNE VAROKOZOTT EGY 3KG BABAS VAGY MEG TOBB
Én mindenképp megnézetném másik orvossal is.
Nekem 4 hétig fájt, mind a kettő, azóta semmi. Talán évente egyszer fordul elő, hogy elkezd szúrni bal oldalt, de 2-3 perc után elmúlik, általában köhögés váltja ki.
Biztos még érzékeny és azért nem szabad megfeledkezni, hogy ez egy nagy műtét.
A külső nekem sem fájt, de a mai napig érzéketlen :(((
Nekem is nagyon érzékeny volt kb 1 évig nem lehet hogy a hegnél érzett fájdalom sugárzik befelé?
Kented krémmel? Használtál hasszorítót?
Nekem a külső vágás egyáltalán nem fájt. Még akkor sem, mikor kicsit begyulladt. Inkább csikis volt, főleg mikor jóddal kenegette a doki. Még mondtam is, hogy ne haragudjon, de röhögnöm kell közben.
A 6 hetes ellenőrzésen volt uh, akkor azt mondta a doki, hogy minden szépen helyreállt. Decemberben voltam rákszűrésen, akkor csak megtapogatott és azt mondta, minden ok.
13 év után is még érzekeny a hosszanti vágás kívül-belül. Különösen a tavaszi-őszi évszakváltás frontja visel meg. Máskor meg a többi :(
Nem állandóan fáj, csak ha éppen úgy mozdulok.
Nekem csak 1-2 hónapig fájt, azóta semmit nem érzek.
A helyedben megnézetném orvossal.
Egy vizsgálat és ultrahang mindenképpen jó lenne.
Nekem csak a külső metszés fájt, míg be nem gyógyult úgy kb. 6 hétig.
Utána semmi!
Közvetlen környezetemben van aki már a második gyereket szüli császárral és kutyabaja!
Lehet, hogy a hasfájásodnak semmi köze a császárhoz?
Az egy évet a dokim mondta és én is így tanultam,de látom van aki másképp írta.
Szia!
Bármilyen helyzetben felmerül valamilyen "probléma" érdemes több oldalt meghallgatni! Én nem vártam volna még fél évet... Én is császáros voltam, igaz közel 8 éve és ikrekkel, de nem fájt a hasam egyáltalán! Szerintem kérdezz meg más orvost is a fájdalommal kapcsolatban!
Én az voltam,ráadásul függőleges vágással.
Elvileg egy év, amíg regenerálódik a szervezet, addig azért is nem javasolnak új terhességet. Én úgy gondolom, hogy még érzékeny a méhed. Nekem is irtó sokáig fájdogált. Doki látott mostanában, vagy voltál uh-n?
Szerintem keress egy másik orvost, és addig menj, amíg nem derítik ki, hogy mi van veled. Nagyon nem normális. Nekem azt mondták, hogy 6-8. hét, mire teljesen regenerálódik a heg, utána már max. frontérzékeny lesz. Nekem azóta frontoknál max. viszket.
Az egyik dokival nem rég beszéltem, kérdeztem a következő babavárást. Azt mondta, hogy már 6 hónaposan lehet új babát vállalni, mert ugyanannyit bír a heg, mint ha 2 év múlva vállalnánk. Szóval azért a 6. hónapra mindenképp rendbe kellett volna jönnöd.
Egyébként egyfolytában fáj, vagy csak néha?
Én is így voltam, több, mint 1 évig fájt a hasam.
Sőt, mikor másodjára terhes lettem, akkor újra előjött néha, bár nem volt szerencsére semmi komoly.
Normális az, hogy műtét után 6 hónapig fájt a hasam? Azt mondták, az én szervezetem lassan regenerálódik. Ok. Elhiszem. A műtét óta már 11 hónap eltelt, úgy tűnt teljesen rendbejöttem és a napokban jutottunk el addig, hogy végre szexeltünk. A gondom, hogy azóta fáj a hasam, valahol egészen belül. Nem folyamatosan, de fáj. Olyan, mintha izomláz és menstruációs fájdalom keveredne. Mi okozhatja? Tapasztalt már ilyet valaki?
További ajánlott fórumok: