Norbi Update októbertől (beszélgetés)
Még egy kérdés.. :$
A mandarin és narancs hányas kódú? Mert én láttam már 1-esként és 2-esként is.
Remélem. :D
Mondjuk jött tegnap a Mikulás, de reggel ráálltam a márlegre reggeli után 60,3-at mutatott.. Pedig azt hittem leszek vagy 63 kg. Kicsit elengedtem magam az utóbbi időben.
Hú, Titta, kitartás.
Én ma reggel fél 7-kor vettem be ricinust.. Azt hittem nem lesz hatása.. Már vagy 4-edszer kellett sietősre venni az utam. De legalább elmúlt így a székrekedés. :)
megverték ... nem hallottam, de akkor elolvasom :)
Jajj istenem paradicsomos gombóc, nyami :)
De nekem ma léböjtöm van :)
Tartalmaz cukrot. Mindegy, az volt most a 10óraim. :)
Hú.:D Megmondom őszintén nem tudok a húsgombócról sok infót, mert anya csinálta, annyit tudok, hogy darálthús, meg rizs is van benne :D
Hallottátok, hogy Schobert Norbit megverték? Most olvastam a cikket.
http: //www.storyonline.hu/hirek/schobert_norbi/21979/
Sziasztok!
Nem jelentkeztem, anyukáméknál voltunk. Hát lányok... ma lénapom van SZIGORÚAN a hétvége miatt :D
Mi is voltunk kint sokat, szánkóztattuk a csemetét :)
Kickboxot én is nemsokára kipróbálhatom és akkor majd véleményezem :) Én is azokat a tornákat szeretem amik jól leizzasztanak, elfárasztanak.
Igen, én csak egyeseket eszem mindig, néha ebédre van valami kettes köret pl krumpli. De mondjuk az én súlyomnál még nagyon muszáj, Nektek már nem.
Noémi, nagyon csini vagy :)
Sziasztok!
Nekem Réka vált be igazán az is kisebb könnyítésekkel a térdkímélés szempontjából. Azért időnként váltogatva a Duci tréning legújabb változatával.
Átvariáltam a zöldséges diétámat hogy beleférjenek az időkorlátokba, így most minden szempontból jól csinálom, REMÉLEM eredményesen. De reggelire tejeskávén kívül mást nem tudok enni sajnos.
Sziasztok!
A kicbox Norbitól szerintem is nagyon jó:)Nekem a Kicbox1 tettszik jobban...
A fenékről ne is beszéljünk...Azzal én sem tudok mit kezdeni...Mindig oda hízok először,és persze onnét fogyok utoljára...:S
Én is gratulálok Emike:)Nem semmi,amit elértél:)
Szép napot Csajok!
A fenekemmel én se tudok mit kezdeni, de már nem is érdekel, akinek nem tetszik nem néz rá. :-)
Nekem az ebéd és a reggeli nem update 1, hanem update 3 általában, még délelőtt szoktam főtt ételt enni.
Én Norbi tornáit nem igazán szeretem, mindent össze-vissza csinál, sokszor követni se tudom..:S Inkább Rékázni szoktam nagy ritkán. :)
Köszi csajok, nagyon jól esik. 65kg vagyok. Szerintem a fenekem ami elég nagy, majd csinálok képet fürdőruhába és rakok fel, ott látszik. De azzal nem tudok mit kezdeni, már mindent megpróbáltam.
Göncöl, az biztos, hogy a Norbi is összevissza csinálja...megvan az első kickbox is, de azt még nem csináltam, mindenképp kipróbálom. Ti a reggelivel meg az ebéddel hogy vagytok? Az is csak update 1?
Szia! :)
Néztem a képeid. Aztaa, nagyon látványos az eredményed. :) Most megkérdezhetem, hogy hány kiló vagy?? Tök jó az alakod. :)
Sziasztok!
Ma folyadéknapot tartok...Sokkoltam magam pár fotóval,és szó szerint elment az étvágyam...:(
Emike!Minden napra rendelsz kaját?A T.l.táltól rendeled?
Szép napot mindenkinek:)
Sziasztok!
De rég írtam ide, de olvaslak ám benneteket mindig. Olyan ügyesek vagytok. Nagyon büszke vagyok rátok :) Én most vagyok azon a szinten amin az ünnepek elött voltam. De most megint ráálltam az update-re. Rendelem az ebédet. Utána meg próbálom betartani szigorúan. Meg tornászok rendíthetetlenül, most van a Norbinak a karatefit, ami nagyon tetszik, ajánlom mindenkinek. Remélem nyárra már sikerül elérni a célomat. De rajta leszek.