Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin? (beszélgetés)
Legyen hűséges, őszínte, és bízni lehessen benne! Legyen gyengéd de férfias!
Számomra fontos a külső is az ápoltság, a tisztaság és az hogy nekem tetszen!!!
Szerencsére a páromban ez mind megvan!!!
Legyenek tiszta érzelmei.Legyen lelke.Szeressen,legyen gyöngéd,de határozott.És a legfontosabb: őszinte és hűséges legyen!!
A külső másodlagos dolog.A külső hibáit korrigálni tudja a belső kisugárzás,de a belső butaság,sajnos a szép külsőre is rátelepszik.
a csupasz csiga kifejezés különösen tetszett!!:)))
de milyen egy "bájos" pasi..?? :O
Külsőre legyen jóképű, sármos, ápolt, de nem agyonraborotvált csupasz csiga.
Belsőre humoros, aranyos, bájos, kedves, okos, stb
külső:szemek
Belső:humor, intelligecia,érzékenység,keménység,gyengédség, vadság:)nem könnyű megfelelni:D
Néhány napja olvastam ezt a kérdést, s néha azóta figyelem a körülöttem mászkáló férfiakat: ez szimpatikus, ez nem. Azóta feltűnt, mi mindent nem figyeltem meg rajtuk. Bajusz, szakáll, hajhossz, szemszín, öltözködési szokások....
Lehet, hogy ezeket azért nem figyeltem meg, mert nem fontosak? De mivel nem is érdekelnek, nem kezdtem el jegyzetelni.
Jó a kérdés: Mi fog meg? ( Mert azt már tudom, mi nem...
Külsejét tekintve sármos legyen, és tiszta, ápolt. Nem lakkozott körmökre és szőrtelenített mellkasra gondolok - Isten ments! - de száj- láb- és hónaljszagért ne kelljen már rászólni, ahogy az orrából kiálló légyszerű dologért se:)
Nyílt tekintetű legyen, nyugodt, kiegyensúlyozott, és legyen jó humora. Ja, és legyen tőlem elájulva:)
S nem csípem, ha egy férfi nagyon vékony.
Egy agresszív állatot juttat az eszembe ha valaki vékony és sportos.:((((
Jobban kedvelem a derűs nyugodtabb stílust.
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Kire haragszol most a legjobban?
- Ami egy férfinak a legjobban fáj