Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin? (beszélgetés)
a kisugárzása...
vagy van szikra mégha bandzsa is,
vagy nincs, még ha maga [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Mel Gibson[{[{[/A]}]}] is.
Na jó, azért Mel Gibson OK. :D
karja, keze, körmei formája. és: legyenek jó erős vállai :) egy szép tekintettől is el tudok olvadni persze, de inkább a szép hosszú szempillákra figyelek fel. szeretem az izmos kerek formás popót is nézni. de igazából ami egy pasin megfog, nem biztos, h egy másikon is ugyan azt a részt fogom keresni.
az őszinteség viszont a legfontosabb, és az irántam tanúsított figyelme, a megbízhatóság, h számíthatok rá, h bármikor fel merhetem hívni. a jó humortól pedig egyenesen hanyatt vágom magam, ha meg bír nevettetni, annál jobb nincs, meg ha kedvesen tud bókolni, mondjuk egy pajkos mosollyal a szeme sarkában :) egy férfi legyen férfi, legyen nyitott, tudjon büszke lenni a párjára és tudja értékelni és becsülni, cserébe ő is megkapja az odaadást, a figyelmet és az őszinte kedvességet.
háááát jó :(
most öri hari?
Néha elteszem tarcsiba, ne hogy elfogggggyon....
:D értem én a poént, te meg nem magyarázkodjál :D
Ezért jó a nyár, nincsenek a férfiak sem csuklóig becsomagolva.
Nagyon "elgondolkodtató" tud lenni egy férfi karja, keze, főleg ha a nőnél a FANTÁZIA sem szabadnapos.
Először az agya, mi van benne.
(Nem boncoló orvos vagyok, átvitt értelemben, a működése érdekel.)
A hangja, a tekintete, a mozgása (összerendezett-e) s az összes többi: öltözködése, ízlése, stb.
Első pillantásra a haja
Második pillantásra a szeme
harmadik pillantásra jöhet az összkép:
ápoltság, alkat, öltözködés
negyedik pillantást inkább most kihagyom ;D
Szeme, szája, humora, hangja, intelligenciája, feneke, illata, körme, cipője, keze, lába, ruhája...
Egyszóval: ránézésre kellemes legyen, és ha megszólal, akkor se lógjon ki a kapanyél a szájából :DDD
Elsőre? hmmmmmmmmmmmm a segge ;-) legyen formás, kicsi, és könyörgöm, legyen keskeny a csípője, ha az enyém nem az! :-))))))))
Másodjára, na jó, ez vicc, hiszen az összahtás a fontos: humora, stílusa, szemei, orra
Szeme (pillantása), intelligenciája, nyíltsága, feneke...:)
Szép mosoly, férfias illat, ápoltság, jól öltözöttség (sportos).
Jó duma, humor.
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Kire haragszol most a legjobban?
- Ami egy férfinak a legjobban fáj