Női lét előnyei és hátrányai (beszélgetés)
ELÖSZÖR. egyem ezt az édes okos kis fejecskéd Zselé barátom:) De, azt sem kötelezö betartani. Irtam h az ETIKETT szerint.
Úriember ezt csak arra a férfira mondják, aki udvarias
Hölgy ezt minden nő megkapja, nem kell semmit tennie érte.
Valami óriáscet gyomrában :)))
pont ott van hogy etikett szerint előszőr a férfi fizessen
Ez a Zselé - Ódri páros mindent visz! :D vak vezet világtalant
Áááá, ennyi ökörséget! :D:D
Esetleg elutasított valamelyik hastánc stúdió?
megcáfonám ezt is. én tudok kezdeményezni, tudok randira is hivni férfit, és nem várom el h mindig ö fizessen. Az etikett szerint elsö randin a férfi fizet a többin megegyezés szerint, én azt tartom okosnak h hol a nö hol a férfi fizessen. igy korrekt.
meg van olyan hogy csak nők mehetnek hastáncra
Tudok még mondani
férfinak kell kezdeményezni
férfinak kell randira hívni a nőt
étteremben férfinak kell fizetnie
rengeteg olyan álláshirdetés van, hogy dekoratív nőket keresünk, oda csak nőt vesznek fel
Van ott több is.
És bizony nem vacakol a nő sem, ha ölni akar.
ennek megint semmi köze a témához, csak ismételni tudom magam, mindenki a maga sorsa kovácsa, több férfi követ el büntényt mint nö, ez tény, de az ö döntésük. Most gyászolnunk kellene amiért halálbüntetést kaptak? Nem mellesleg Nöket is végeztek már ki. Nem is egy sorozatgyilkos nöt tart számon a világ.
Ha a naivitás és a pici pösze osztobaszág női tulajdonság, akkor én a férfiakkal tartok!
miért ne lehetne gy nő bűnöző, ott van repülős Gizi
szerintem elég sokat felsorolt
Nem-e? Kivégezték mint a sutty.
No meg, nehogy már az előny legyen, hogy keményebb bűnöző is lehet egy nő???
Úristen, kellett egy perc, mire lefordítottam magamnak ómagyarra.
Kérlek, sorold fel, miben jobb egy nőnek, mint egy férfinak, mert eddig semmi meggyőzőt nem mondtál. Ja, Ódri se.
Én már felajánlottam, hogy elviszem sörözni, de nem reagált.
még se tették, csak férfikat
de hogy nem van közze, azt vizsgáljuk hogy a nőknek miért és miben jó nekik az éélet
A kivégzés nem tekintetre és súlyra megy.
Miért ne végezhetnének ki egy nőt, ha elkövette az adott bűncselekményt? Pl. konkrétan, kivégzett vagy 8-10 férfit.
Vagy tettestársként részt vett sok másik nő kínzásában, megölésében.
Szerinted ostorral kényszeritik öket h megtegyék? Semmi köze mellesleg a fórumkérdéshez. Nöi bönözök is vannak csak megsúgom. Balesetek, tény h a nök úgymond óvatosabb vezetök, és akár egy száguldozó férfisoför miatt lesznek baleset áldozatai.
Oké.
Halálbüntetés nincs hazánkban. A sorozatgyilkosok többsége pedig férfi (99%). Ezt is kutatják, elég részletesen. Neurobiológust ismerek aki ezt (is) kutatja, hogy miért van ez.
akkor az teljesen igazságtalan
Itt azért a két férfiú rendesen biciklibelsőben él...
Halálbüntetés csak a férfiakat érinti, 12 nő 12000 férfi
Régen a villamosszékes kivégzésnél csak férfiakat végeztek ki, ti el tudjátok képzelni, hogy kivégeznek egy törékeny testalkatú ártatlan tekintetű nőt? ( nem ) lehet sorozatgyilkos akkor sem végeznék ki.
További ajánlott fórumok: