Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Akkor gyors szülést és jó egészséget kívánok :)
2. baba, 36. hétben vagyok már, és igen, gyorsan jött az első is.
durván 15 percre lakik a kórháztól, Miskolcon!
Nagy veszteség ez nekünk :-(
A lényeg, hogy te beérj a kórházba :-D
Az én fogadott orvosom sem ért be a szülésre, vagyis már akkor esett be, amikor a hasamon volt a gyerek, de rohadtul nem érdekelt, ez a tempó mindent megért!
Nem tudom sajnos merrefelé lakik, de miért nem kérdezed meg tőle? Szerintem Miskolcon egy órán belül akár Diósgyőrből is simán kiér, tehát én a helyedben nem aggódnék ezen. Ha meg annyira villámszülésed lesz, akkor úgyis mindegy... Első baba? Vagy már van tesója, aki szintén gyorsan született, azért aggódsz?
Nem tudja valaki, hogy Miskolcon melyik részen lakik dr. Gubás Péter? Egy esetleges gyors lefolyású szülésnél az érdekelne, hogy mennyi idő alatt tud bejönni a Megyei kórházba.
Előre is köszi: egy nagyterhes kismama
Engem császár után 2 héttel elöntött a vér,bementünk a kórházba,akkor este őt tudták hirtelen előkeríteni.Nagyon alapos volt,csak jót tudok mondani róla.Egyik ismerősöm nála szült,elégedett volt,csak azt mondta,csúnyán varr (császár).
Sziasztok
Én most szeretnék orvost váltani, egy ismerősöm a Megyeiből Zarándi Adrienn ajánlotta.Ha valaki tud róla valamit azt megköszönném.
Bocsánat, Dr Leskó Róbertnek hívják, nem Zsoltnak. Régen volt már...
Nem tudom, hogy Dr Leskó Zsolt ott van-e még, de én róla jókat hallottam régebben. Engem egyszer vizsgált amikor terhes voltam, nagyon kedves volt. Ha a megyeiben szültem volna biztosan őt választom.
Sziasztok!
Miskolcon a Megyei kórházban melyik dokit ajánlanátok? Most tervezzük a második babát és dokit keresek aki nem csak a pénzre hajt, hanem a betege is érdekli. Ha lehet privátba küldjétek az infókat.
Előre is nagyon köszönöm.
és ő is szimpi???????????
Dolgozik :-) Bocs, az előbb elnyomtam...
Szia!Most vettem észre a kérdést!Kérdezz nyugodtan én hozzá járok!Ha még aktuális a kérdés!:)Irhatsz privit...
Az én rossz tapasztalatom majd 30 éves. Ha újra születnék sem mennék Gertighez:(
Én 2 hétig feküdtem a Terhes Pathon és senkire egy rossz szavam nem lehet, mármint Nővérkére egyikre sem!
Nekem inkább a csecsemősökkel volt gondom:-/
Csatlakozom. A kisfiam születésekor - koraszülés - volt jelen, ő küldött műtőbe, amikor a szívhang el-eltűnt... Azt mondta, hogy "ez a baba túl értékes ahhoz, hogy valami baja legyen" - azt hiszem, ezt a mondatot nem fogom elfelejteni.
Kemény,határozott nő,de nekem most is és a szülésem előtt is pozitív tapasztalatom volt vele.
De többnyire azt hallom róla,amit itt ketten is írtatok.
Igen,hallottam róla.Nekem a csecsemősökkel volt annak idején a szülés utáni napokban rossz tapasztalatom.
Engem Ő vizsgált meg életemben először- 12 éves voltam. A mai napig összerándul a gyomrom. A fájdalomtól, meg attól, ahogy megalázott.
Jajjjj, ő vizsgált. Azt hittem nem szálok le a székről!
Én szerencsére "csak" 5 napot töltöttem bent a pathológián tavaly márciusban, de nekem hála az Égnek nem volt rossz tapasztalatom Gertig dr.nőn kívül.
Igen, gondoltam, h ezért jársz oda.
De milyen kezelést kapsz a PCOS-ra?
(Nekem is ez volt/van, mert ugye ez nem múlik el, "csak" kezelhető)
Köszönöm! Időközben sikerült elérnem őket és megkaptam a telefonszámot, amin tudok időpontot kérni.
ugyanez sajnos nem mondható el a terhespatológiáról ( földszint)
További ajánlott fórumok: