Nőgyógyász-endokrinológus (beszélgetés)
Sziasztok!
Én 5 éve jártam a doktornőhöz, szerencsére csak a rutin ellenőrzésekre, azzal nem volt semmi gond, kenetvétel, UH és mellvizsgálatot korrektül végezte. Amikor viszont problémám lett, nem tudott diagnosztizálni, helyette teletömött hormonokkal. Abbahagytam az általa felírt gyógyszer szedését, nem jött meg, hormont kaptam, utána sem jött meg...vártam, majd fél évre rá a testem felébredt és menstruálni kezdtem. Ő azt tanácsolta, hogy ha "meg akarom a vérzést tartani", kezdjem el újra szedni a fogamzásgátlót. Hittem neki, de nem kellett volna.
Rá 2 évre felvettem neki, hogy elhagyom a gyógyszert, nem azért, mert babát szeretnék, hanem mert nem éreztem jól magam. Azt mondta, szedjem nyugodtan tovább, csak akkor hagyjam el, ha tényleg babát szeretnék. Ha pedig akkor majd nem jön össze, csinálunk meddőségi vizsgálatot... Ez az ő szájából hangzott el, fordultam is ki a rendelőből, vissza se megyek többet, és csak reménykedem, hogy a következő orvosom figyelmesebb és empatikusabb lesz velem!
Sziasztok, látom régi topik, meg nekem nem is pont ez kéne, de nem akarok emiatt új topikot nyitni, a címe meg megfelelő :)
szóval igazából az a problémám, hogy nem tudom, pontosan milyen orvoshoz érdemes fordulni nőgyógyászhoz, vagy endokrinológushoz, vagy amit írtak itt korábban, hogy mindkettő az adott doki, akkor olyat hol találok sztk-ban, és hogy lehet bekerülni? (pénzem nincsen magándokikra sajnos)
alapvetően szerintem női nemi hormonális a problémám, de nem teljesen biztos.. mert a ciklusom sincs teljesen rendben, de idegrendszeri tüneteim is vannak...
szerintetek?
Nézegettem a hipofízis.hu oldalt és ott fel vannak sorolva dokik, akiknek a szakrendelésére be lehet jelentkezni Tb alapon. Te tudod, hogy ez hogy működik? Szerzek beutalót a háziorvostól, felhívom a szakrendelést és adnak egy időpontot (gondolom jó sokára).
És ha eljut oda az ember, akkor ott már nem kell fizetni, vagy akkor is kell a zsebbe csúsztatni borítékot, hogy megfelelően foglalkozzanak velem?
Nem tudom, mire írták azok, akik ismerik. Gondolom arra, hogy mindent maszek alapon intéz, vagy ha sikerül valamit egy sztk-ben elintézni, akkor is elvárja a vastag borítékot? Szerintem a 10 ezer pesti viszonylatban átlagos árnak mondható.
Mondjuk nekem az az irreális, hogy pl. van ahol a receptfelírásért is fizetni kell minden alkalommal 1500-öt. Azt abszolút inkorrektnek tartom...
Nagyon körültekintő de nem igazán közvetlen. Persze nem kell barátkozni, de egy mosolyt mindenki megengedhet.nagyon nehéz hozzá bekerülni; ha nem vennék fel a telefont ne adjátok fel:)
van egy jó nőgyógyász-endokrinológus doki akit viszont nagyon szívesen ajánlok.Tűzkő Nándornak hívják.
És az árait is, ha ismeri valaki, mert nincs a honlapjain.
köszönöm
CSM
Sziasztok!
Dr. Cseh Erika nőgyógyász-endokrinológusról érdeklődnék azoktól, akiknek van vele kapcsolatban személyes tapasztalatuk. Szakmai, emberi, anyagi szempontból érdekelne, mind a pozitív, mind az esetleges negatív vélemény is érdekel!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek!