Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nikotinfüggőség ellen Nicovalid fórum

Nikotinfüggőség ellen Nicovalid (beszélgetés)

1 2
2013. jan. 31. 16:05
Sziasztok' Én megtaláltam a céget a NAV adatbázisában is és az e-cegjegyzek.hun is.Élő cég.
2013. jan. 27. 10:35

Kedves Kaszáné! Én is rendeltem és szedem a nocovalid kapszulát. Kérdésedre : nicovali.com és ezen belül a GYIK menüpont leírja, hogy természetes alapanyagokból készült, nincs mellékhatása

Naponta 2 kapszulát kell bevenni, reggel 1 , este 1.

Nekem, válaszoltak! Ha segíthetek valamiben, kérlek, írj!

9. Kaszáné Fekete (válaszként erre: 5. - Suzy2525)
2013. jan. 25. 18:02
Szia! Kérlek ird meg,hogy van-e mellékhatása a kapszulának.Érdekes módon ezzel kapcsolatban semmit nem tudunk.Még a céget sem lehet elérni,se telefonszám,se semmi.Ma kaptam meg,s nem merem beszedni.Köszi
8. Kaszáné Fekete (válaszként erre: 1. - Toso)
2013. jan. 25. 18:00
Szia! Te mióta szeded? Én ma kaptam meg,s nem merem beszedni,miután a céget nem is találom a Neten.A számlán még telefonszám sincs,kérdezni sem tudok semmit.Szerinted?
7. Kaszáné Fekete (válaszként erre: 1. - Toso)
2013. jan. 25. 17:59
Erre én is kiváncsi lennék
2013. jan. 25. 17:51
Ma megkaptam a Nicovalid kapszulát.Számla is jött vele,csak az a gondom hogy a megnevezett kft nem létezik.Szerintetek? Nem merem beszedni,miután gyakorlatilag semmit nem tudok róla.Valakinek ezzel kapcsolatban van-e tapasztalata? Kicsit furcsának tartom hogy nem találom meg a Céget.Például egy telefonszám sincs a számlán ahol el lehetne érni őket.Van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2013. jan. 22. 12:38
Lehet nekem nincs olyan nagy akaraterőm ezért se tudtam eddig letenni a cigit én ezért vettem meg a nicovalid-ot. nekem sokat segített,közel két hete szedem és azóta nem szívtam egy szállal se. a kávémhoz néha hiányzik, de könnyebb vele sokkal.
4. b8103f009a (válaszként erre: 1. - Toso)
2013. jan. 21. 20:49

Nincs csodaszer rá, csakis akaraterő, és döntés kérdése. Én 17 év után szoktam le, és pont olyan életszakaszban ami eléggé stresszes volt. Szerintem az elvonási tünetek csak a fejben léteznek, a segédanyagok is pszichésen hatnak(vagyis inkább rombolnak). Több mint 5 év után visszaszoktam, most tervezem, hogy újból leszokok.

Hajrá mindenkinek, aki eldöntötte, hogy megszabadul ettől a káros, és undorító szenvedélytől!!!

3. Bojszi (válaszként erre: 2. - 5ed73a72bc)
2013. jan. 21. 14:31

Szia!

Én is igazat adok Hanka-pankának. Fejben kell eldönteni. Én 9 év után egyik napról a másikra letettem. Most sajnos 3 év után újból dohányzom és tisztában vagyok vele, hogy csakis az akaraterőm segít újra letenni.

2013. jan. 21. 09:28

Szia!

Én 13 évig bagóztam, mindnet kipróbáltam tapasz rágó cukor biorez gyógyszer gyógynövénykapszuka...mindent.

Nekem egyedül az vált be mikor minden nálkül, csupán önerőből akaratból tettem le.

Honap leszek 3 hetes :))) És jól avgyok, nem vagyok idegbeteg, stresszes nem zabálok...szóval nekem ez vált be.

De mindneki más.

Nekem a dohányzásról való leszoktató szerek mindig stresszt és ingerláékenységet okoztak.

De kinek mi válik be.

Sok sikert!!!

1. toso
2013. jan. 21. 09:10
Van itt valaki, aki Nicovaliddal szokott le a cigiről?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook