Kedves Kaszáné! Én is rendeltem és szedem a nocovalid kapszulát. Kérdésedre : nicovali.com és ezen belül a GYIK menüpont leírja, hogy természetes alapanyagokból készült, nincs mellékhatása
Naponta 2 kapszulát kell bevenni, reggel 1 , este 1.
Nekem, válaszoltak! Ha segíthetek valamiben, kérlek, írj!
Szia! Kérlek ird meg,hogy van-e mellékhatása a kapszulának.Érdekes módon ezzel kapcsolatban semmit nem tudunk.Még a céget sem lehet elérni,se telefonszám,se semmi.Ma kaptam meg,s nem merem beszedni.Köszi
Szia! Te mióta szeded? Én ma kaptam meg,s nem merem beszedni,miután a céget nem is találom a Neten.A számlán még telefonszám sincs,kérdezni sem tudok semmit.Szerinted?
Ma megkaptam a Nicovalid kapszulát.Számla is jött vele,csak az a gondom hogy a megnevezett kft nem létezik.Szerintetek? Nem merem beszedni,miután gyakorlatilag semmit nem tudok róla.Valakinek ezzel kapcsolatban van-e tapasztalata? Kicsit furcsának tartom hogy nem találom meg a Céget.Például egy telefonszám sincs a számlán ahol el lehetne érni őket.Van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Lehet nekem nincs olyan nagy akaraterőm ezért se tudtam eddig letenni a cigit én ezért vettem meg a nicovalid-ot. nekem sokat segített,közel két hete szedem és azóta nem szívtam egy szállal se. a kávémhoz néha hiányzik, de könnyebb vele sokkal.
Nincs csodaszer rá, csakis akaraterő, és döntés kérdése. Én 17 év után szoktam le, és pont olyan életszakaszban ami eléggé stresszes volt. Szerintem az elvonási tünetek csak a fejben léteznek, a segédanyagok is pszichésen hatnak(vagyis inkább rombolnak). Több mint 5 év után visszaszoktam, most tervezem, hogy újból leszokok.
Hajrá mindenkinek, aki eldöntötte, hogy megszabadul ettől a káros, és undorító szenvedélytől!!!
Én is igazat adok Hanka-pankának. Fejben kell eldönteni. Én 9 év után egyik napról a másikra letettem. Most sajnos 3 év után újból dohányzom és tisztában vagyok vele, hogy csakis az akaraterőm segít újra letenni.