Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
Szeretném beszélgetni veletek az X faktor szereplőiről.
Kár, hogy a többiek hangilag nincsenek vele egy szinten, mert akkor nagyon ütős lenne. Nekem így is tetszik, de nagyot dobna rajtuk, ha hasonló hangja lenne a többinek is, mint neki.
mi a különbség szerinted a tehetség és adottság között?
Én is jártam pl. zeneiskolába több, mint 10 évig, de akármeddig járhattam volna és hiába mentem volna el bármelyik énektanárhoz, nem lett volna olyan hangom soha, mint nekik. Lehet, hogy sokaknak nem szimpatikusak, be lehet magyarázni sok dolgot a viselkedésükbe meg ki lehet találni rájuk bármit, de a tehetségüket nem lehet elvitatni.
szerinted Katica, azonban ez kevés volt a továbbjutáshoz.
ennyi.
szerintem úgyis az lesz:
a műsorból kiesnek, majd Ádám kap egy felkérést -egyénileg!! ,hogy valaki kiadná a lemezét.....vállalja-e?
és vállalni fogja.
"Azt se tudtam hogy a zeneszerző meg a zenész ugyanaz."
???????????????
szerinted a zeneszerzőnek nem kell egyúttal hangszeres zenésznek is lennie? másképpen hogyan szerezne zenét???
egyébként meg minden zeneszerző zenész, de nem minden zenész zeneszerző.
és legalább élőben nyomta, nem úgy, mint Zséda a múltkor....
Ugyanannyira gazdag, mint eddig :)
A Nyári lányok kimondottan nagyon képzettek, kicsi koruk óta énekelnek. De nem tehetségesek, csak vannak jó adottságaik, amiket kicsi koruk óta fejlesztenek. De a szükséges plusz nagyon hiányzik belőlük.
A másik meg, hogy felnőtt lányok. 25 és 22 évesek. Mit keres mellettük az apjuk minden riportban??? Szerintem ez a legbénább...
Hallottam.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy minden mozdulatot gesztust át kellene venni.
hallottál már licenszről???
Szirota Dzsnifernek ki a faterja? Milyen rockzenekara van/volt? Sosem hallottam róla.
hagyd már ezt a "gazdag papás Nyári lányok"-dumát!
Kiestek! Na, most mennyire gazdag a papa??????
ja...erre emlékszem..durva volt
Szerintem Mariannak se sok van már hátra a kiesésig!
Pedig amúgy helyes és mosolygós kis csaj!
mondjuk szerintem nem véletlenül
úgy látom a mentordal a legnépszerűbb
Youtube-on is fent volt. Jó, konkrétan persze nem teljesen így volt, de ott hasalt előtte a földön és ölelgette a lábát meg a cipőjét, meg lehet, hogy csókolgatta is, fujj!
Ez komoly? Pont ezt nem láttam, de jobb is:-O
Mariannt nekem nem kell bemutatni, már a kilencvenes évek végén ismertem (szerencsére csak futólag, de az is elég volt).
Nekem az egész X faktor legundorítóbb pillanata az volt, mikor Mariann, miután megtudta, hogy bejutott, a földön fetrengett és Feró cipőtalpát nyalogatta... Ennél mélyebbre már nem lehet...
Mariannt én sem. A csapatoknál én a Non stopot szeretem nagyon.
Én is! A Ferónál Dávidot, Katit és Csabát. Mariannt semmi esetre sem. A csapatoknál pedig a három énekes csajt a Nyári lányokat és még akárkit. A fiúknál azokat akik bejutottak. :)
Én Katicát, Dzsenifert és Vecát jutattam volna tovább Geszti helyében.
Ferónál meg Dávid, aztán mellette bárki kettő, tök mindegy, de ő egyértelműen a legjobb volt az összes közül.
Csak sajnos hátrányból indult, mert nem volt terhes, nem játszotta az agyát és nem bombanő. Ennyi!
Én még mindig azt mondom, hogy Katica volt a legjobb. :)
Inkább a mentorok ízlése alapján. Máskülönben nem sajnálnák annyian pl. Dzsenit meg Dávidot.
Viszont szerintem a kiesett Miminek jobb hangja van, mint Dorkának....Dorka viszont szimpatikusabb, ez tény és valószínűleg ezért van még bent, mert hogy nem a hangja alapján, az biztos....legalábbis a múltkori produkcióját hallgatva....
Szerencsére nem pár ember, hanem a köz ízlése alapján válogatták be az énekeseket!:-)
Én is őt sajnálom a legjobban... Iszonyú nagy hiba volt kiejteni, ő volt a kedvencem az összes közül.
További ajánlott fórumok: