A krumplit felteszed főni,sóval,babérlevéllel,közben egy csokor petrezselymet,forrásban lévő vízben 1percet főzöd,utána,rögtön jeges vízbe teszed(mert így marad meg a szép ződ színe)
A megfőtt krumplit,egy kevés főzőlével együtt turmixba,egy kis vaj,és tejföl..és turmix..
Gyermekem hétfőn megnézte a műsort anyámmal és tegnap szószerint úgy nézte ezt a semmit, hogy pislogni sem mert, mert akkor esetleg lemarad valamitől!!! 5 éves :)
De azért a vacsorára felszolgált vadast megette és megdícsérte a tálalást meg
Gyenge az egész műsor,de azért a vízilabdásnak drukkkolok.A műsor egyébként nagyon unalmas,a séf pedig megérett egy jó nagy fejbeverésre hogy leszálljon a magas lóról.Rohadt unszimpatikus egy lény.
Elég érdekes számomra, hogy a Viva tv-s Lilla került be a középdöntőben azért mert főzött eddig kétszer...Zsófi kicsit többet tett le az asztalra, igaz utóbbi napokba nem volt jó de akkor is.
Én is észrevettem ezt,de valahogy mégis neki drukkoltam.A srác,asszem Attila,aki olyan beképzelt,na,nálam ő verte ki a biztosítékot.Annyira sok,hogy már néha a tv-t vágnám ki miatta!
Igazat megvallva, nekem nem volt szimpatikus. Olyan kelletlen grimaszokat vágott állandóan, szemforgatásban érmet kapott tőlem. Valószínűleg érezte, hogy kipécézték, mert úgy látszott, hogy a végén nem is nagyon erőlködött már.