Nevelőszülők (beszélgetés)
érzitek ezt az illatot........
ezt én sütöttem, zserbó,és nagyon jól sikerült legalábbis szerintem.... nemrég kaptam ezt a receptet és most kipróbáltam, de ha hazajön az uram ő majd megmondja milyen lett , ugyanis imádja a sütiket....
ma a kicsi lánykámra is azt mondták az oviba, hogy belebújt a kisördög.....nagyon elevenke...
igen mikor mutattam a kést az udvaron eldugva...
Ráadásul ugye elvileg nem jár büntetés mert bevallotta...azt sem tudm mit csináljak...
olyan dühös vagyok rá....
azt gondolom bizony lesz ez még cifrább is ,de ötletem sincs hogy előzhető meg nálam is van mikor az egyik lebeszéli másik pénzét a telefonjáról vagy hogy kilép az ajton és már festi is magát...de hát ez a gyereknevelés velejárói bizony nem könnyű mutatvány az főorvos csak holnap délután fogad mert sajnos a bénulás miatt gégemetszésre is szükég lesz és alákell irnom valami vackot...hosszu ápolásra rendezkedünk be...
nálam a gondok toronymagasan állnak.. a banánosdobozok közt...
hahahaha ez nagyonjó....
a tananyagban van benne....
a fészekrakás szakasza.....a fészekrakás kora már az eljegyzéssel kezdődik és az első gyerek születéséig tart. A mézeshetek után beindul a
"kijózanodás".
hát itt nem tudom eldönteni , hogy a kijózanodáson mire is gondoltak
van ötletetek.))))
Sziasztok!
Az idő itt is elég szomorú.
Nettike ne egyél éjszakára olyan sokt akkor nem lesznek ilyen zavaros állmaid!:))
Hát én speciel a bankfőnökkel kerülnék szorosabb kapcsolatba. Annyi pénzt kidobáltak az ablakokon az évek során mindenféle bankok-emlékeztek?(posta bank...)hát ha megmondja nekem melyik ablakon dobnak ki legközelebb és oda megyek egy nagy zsákkal!:)
Szóval a királyfi elvetve....
A dogádról ..te vagy a minta nev.sz. ezt ird le jó részletesen és tiéd az elismerés...!:)
szép jó reggelt mindenkinek...
ma megpróbálom a szakdolgozatom vázlatát összerakni
ha van valami ötletetek, hiretek, tapasztalatotok a kapcsolattartásról légyszives osszátok meg velem
2o oldalt nagyon nehéz lesz összehozi!!!!
nálunk borus az idő, néha esik is ,de azért a kedvem jó
én éjszaka egyszer főlébredtem és tényleg azt hittem , hogy a királyfi fekszik mellettem,
de aztán rájöttem , hogy a férjem az:)))
totál elmaradtam, filmet néztem ,de azért ti jól elcsevegtetek....
tudsz valami titkot pénzszerzésre????
Na te meg elmaradtál egy strofával. Már a lottót elvetettük.
Máshonnét kell pénzt szereznünk...lenne 1-2 alternativám...:)
de a jelent kell élni....a többit meg meglátjuk.
Hát erről majd csak évekmúlva tudok beszámolni.
Igen mi is meghasonolunk a gyerekekkel eggyüt.
Nekünk sem könnyű...nem igaz?...