Nevelőszülők (beszélgetés)
szép jó reggelt mindenkinek aki ide is ir -legyen szép napotok
Én kukucskálok és örülök, hogy téged legalább itt talállak!
nem nézek hátra ahonnan kiutáltak és eltiltotak a nyilt véleményem miatt az engem nem érdekel -szerintem ott álzentek és nem öszinte emberek teszik a szépet egymásnak -én ebből ki akarok maradni van viszont olyan topika ahol irtó jól elvagyunk és ott szabad nevetni hüjülni és komoly doldokat is meg beszélni
na pusz de itt is szeretek beszlégetni .legyen szép ested neked is és mindenkinek aki ide be kukkant
Mért itt is van azt mondod? Hát hova menjen már a szegény árva fejem?
Majd husvétra jöna pótlék vagy megy?
A másik fórumon a te régiden megint beindult az élet nem láttad?
Puszi vigyázz magadra!
szia minden rendben azaz egy baj azért van!! el fogyott a diós kifli a nev szülök máshol dumcsiznak ahol nincs kukker pusz
Örülök, hogy te legalább itt vagy. A nevsz. ugylátszik kihalóban. Remélem minden rendben!
szia
hahó egy régi -uj ismerős-köszi a sütit még van belőle 3 db az már az enyém és szép jó estét mindenkinek aki be kukkantot
Nem akarnak ide irni a nevszülők. Pedig olyan jó lennebeszélgetni! Pl. van más megyébe nyaralási lehetőség nev.gyerekeknek? Akár csere lehetőség? Hahó
Sehol senki??? idönként be kukkantok pusz
A területileg illetékes TEGYESZ szervezi de nem csak nevelőszülőknek hanem gyermeket örökbe fogadni szándékozóknak is el kell végezni,erről államilag elismert "Tanúsitványt" kap aki elvégzi.Ez az előfeltétel ,csak ezután történhet gyermekkihelyezés.A tanfolyamon a férj-feleség mind kettő részt kell,hogy vegyen.
Szia!
Milyen tanfolyamot kell elvégezni?
Minden elismerésem a munkátokért!
Én is gondolkodtam már,hogy jó lenne egy,vagy két gyereknek családi körülményt biztosítani a házamban.
A gyerekeket imádom és nagyon sajnálom azokat a gyerekeket akik intézetben nevelkednek.
Sziasztok:Én is az vagyok 7 éve,2 gyereket nevelek,de őszre még 2 szeretnék kivenni az intézetből.Aki még nem csinálta nyugodtan kérdezzen akár itt akár üzenetben,aki pedig csinálja azzal szivesen cserélek véleményt.Valószinű az én adatlapomon olvastad,de már lekerült róla,a születendő unokám vonalzója van a helyén.Sziasztok.
én is szeretnék megismerkedni nevsz. Gyere beszélgessünk!
sziasztok !én is nevelőszülő vagyok már több mint 7éve.Sok tapasztalattal,örömmel ,bánattal a hátam mögött. Probáld ki jelentkezz a TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLATNÁL vagy is a TGYESZ-nélbiztos benne van a telefon könyvben. Ők ki jönnek hozzátok tanulmányozzák a környezeteteket és ők nagyon pontosan elmondják annek a gyönyörű de nagyon nehéz hivatásnak az egész hivatalos részét. Elkell végezned hozzá egy tanfolyamot a sajátkölcségedre. Ha van még kérdésed én szivesen válaszolok. Vagy itt vagy a privibe.
Szia.Én is nevelőszülő vagyok,egy 4 éves és egy 2 éves kislányt nevelek születésük óta és van két fiam(14 és 12 évesek).Nem könnyű munka,ezt igazán csak az tudja aki benne van.A környezetemben sok kívülálló szerint ez nem munka,én "csak" nevelem a gyerekeket "pénzért".Én erre csak azt mondom,mindenki előtt ott a lehetőség,csinálja utánam,és utána mondjon véleményt.
Érdekelne,hogy van-e köztünk nevelőszülő?Úgy emlékszem,hogy láttam valakinek a lapján..Azért kérdezem, mert nálunk most hirdették meg,hogy jelentkezni lehet nevelőszülőnek.Engem érdekelne,hogy ehhez mi kell,vagy mivel jár.Sejtéseim vannak róla, de szeretnék olyan véleményeket akik tapasztalatból beszélnek.Nekünk van két saját gyerekünk.Nem tudom menbnyire össze eggyeztethető a kettő?Régen apukáméknál voltak ilyen gyerekek a családban, de sajna őt már nem tudom megkérdezni:(Ők nagy család voltak mert a nevelt gyerekeken kívül is tízen voltak testvérek...Várom a hozzászólásokat és előre is köszönöm....
SZERETNÉK NEVELŐSZÜLŐKET ÖSSZEHOZNI EZEN A FORUMON. SZERETNÉM HA ITT MEG TUDNÁNK BESZÉLNI MINDEN JO ÉS ROSSZ TAPASZTALATOT.éN 13. DIK ÉVE VAGYOK NEVELŐSZÜLŐ NAGYON SZERETNÉK MEGISMERKEDNI MÁS NEVELŐSZÜLÖKKEL IS ÉS ARRA IS KIVÁNYCSI VAGYOK HOG KIVÜL ÁLLÓ EMBEREKNEK MI A VÉLEMÉNYÜK A MI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL. AZON KIVÜL ARRA IS NAGYON KIVÁNCSI LENNÉK HOGY KINEK MI A VÉLEMÉNYE A MAI GYERMEK VÉDELEMRŐL, A CSALÁDSEGITŐKRŐL ÉS MINDEN TÉMA ÉRDEKEL AMI GYEREKEKKEL KAPCSOLATOS.
További ajánlott fórumok: