Nevelőszülők (beszélgetés)
Sziasztok! Mindenkinek jó iskolakezdést! Nekünk még nem kell ilyeneken törni a fejünket szerencsére. Nem irigyellek benneteket.
Ne aggódj nagyi, nem csak neked volt semmittevős napod. Mi de. a védőnőnél, majd a polg. hiv.-ban voltunk, utóbbiban nem sok sikkerrel, mert még ott sem indult be az élet.
Lenne egy kérdésem. Szerintetek is nagyon gáz, hogy a gyerekeim még nem beszélnek és nem biliznek? Mindenki ezzel nyaggat, és már elegem van. Két hónapja vannak itt és szerintem nagyon sokat változtak, sokmindent megtanultak és nem lehet összehasonlítani egy olyan gyerekkel, akivel első perctől foglalkoztak. Még nem érettek a szobatisztaságra és ezt mondta a pszichológus is.
Szia! És mit mondott a pszichológus? Vagy majd később közlik az eredményt?:)
Gondolod,hogy ezt én így akartam???
szerencsések vagytok hogy ilyenkor még erre is van idő nálunk már ezerrel a sulik körül forog a nap persze egy egy betegség itt is akad de ehhez lázlehuzó elég...
9-13 ig a pszichologusnál voltunk,délután jött a gyámi tanácsadónk,most ment el.Semmi lényegeset ezenkívül nem csináltam ma.
nem megy? vagy nem jó helyen próbálod?
sziasztok,
ma megint szép nyári az idő..mindjárt megyünk a strandra..este majd jövök....
Raktam ki 1-2 uj képet! De alig van használható sajna, a gyerek amiket magukról csináltak mindegyiken háttal vannak, de az oroszlánról van 15 kép is:))))
Sziasztok! Este nagyon későn értünk haza, mostmeg már 1 órája felkeltem mert hívott munkatársam, hogy ismét kirugtak 2 embert! Hát persze hogy a jófejeket és akik tudtak is dolgozni! A sok semmirekellő akinek a nyelve benntvan más se...-be és köszönet sincs a munkájáért azt persze nem rugják ki! Elnézést de már reggel zabos vagyok!!!!!
Jó reggelt,szép napot mindenkinek.gondolom ma sem fogunk unatkozni.Pszichologushoz megyek Tibivel,kíváncsian várom a véleményét.
ez egészen biztos de ugy látom még kicsit arrébb van de az én gyerekeim versenyuszok felügyelnem régen nem kell átusszák a balatont szinte mind...
jó éjszakát lányok,és fiú!!!
én azért már kicsivel közelebb állok hozzá....de még az is messze van ..
egyszer talán én is eljutok odáig, hogy unokáim legyenek....
tudod ránéztem a szép szemeimmel a gyártó cég igazgatójára, mint a shrekben a kandúr és már gyártották is:)))
egyébként én csak két csomaggal vettem meg tavaly mert úgy döntöttem, hogy 3 csomaggal úgy sem kell meg amugy is drága....de a súlyát nem néztem, vagyis nem emlékszem már rá...
nekem nem kell vigyáznom már senkire kivéve az unokákat
hogyan tudtad megvenni a félkiló gyurmát??? mert nálunk csak 20 dkg-os van tehát vagy többet ,vagy kevesebbet veszel
hát az , de gondolom mint szülőnek neked is sok pénzed van:(( amúgy is a gyerekekért élünk, próbálunk nekik mindent megadni, de ez akkor is bosszantó, persze a nagykutyák mellényzsebből kifizetik az eszközöket,sőt adóként meg be is hajtják rajtunk....
nálunk a giocondát kérik minden évben,elsőben nem is használta a gyerek mert ő nem rajzszakkörös,de megvetették,tavalyi évben aztán eltördelték az geészet év közben picike darabokra a gyerkők,szóval nem használható igazán,de alig hiányzik belőle ha összerakom,szóval tök felesleges volt...igy most vehetek ujat mert kérik...gáz:(
igy is nagyon sokba van az egyéb taneszköz...minden hülyeséget megvetetnek velünk és alig használják
tavaly fél kg gyurmát kellett venni a boginak és csak egyszer használták..akkor meg minek...
bosszantó ez az egész iskolarendszer...mi szülők mindent megveszünk a gyereknek és mégis képtelenek rendesen megtanitani az anyagot...
Öcsi könyvei most ugyan azok,mint ami Angié volt 6 évvel ezelőtt,csak a szöveggyűjtemény és a függvénytáblázat változott,de ki foglalkozik ezekkel a dolgokkal.a szülő pedig oldja meg és fizessen.
Sziasztok,bocsánat hogy közbeszólok,csak olvasgatni szoktalak benneteket csendben...gyerekem keresztanyuja pontosan erröl beszélt tegnap nekem,hogy előre megkapták a könyvek cikkszámát,amivel egyezőt nem tudott szerezni azt ugyebár megrendelték...és mikor megkapta akkor látta hogy teljesen egyforma a fia régi könyvével,csak bizonyos kötelezően megtanulandó versek szinessel vannak szedve benne,kb ennyi,pedig oldalrol oldalra összehasonlitotta kicsit máshogy van számozva de sorrendileg ugyanolyan...szomorú,és ezért megvetetnek jó drága könyveket:((
nem tudom azt észre vettétek-e, mert én igen, hogy sokszor ugyanazt a könyvet nyomtatják ki csak más sorrendben mint előtte évben volt... például az én két lányom között 3 év van és amikor bogi elsős lett előkerestük a jázi elsős olvasókönyvét és szinte ugyan az, csak más sorrendbe,,,, hogy mire jó ez nem tudom, legalább is tanulás szempontjából, abból viszont igen, hogy nekünk még többet keljen fizetni....
ha van valaki aki megtudná ezt nekem magyarázni megköszönném..
én már adrit tanitanám uszni
sziasztok...hát igen a sulikezdés .nálunk nagyon sok gyerkőc ingyen kapja a könyveit.mi nem hiába vagyunk nagycsaládosok..Imi könyvei 16000ft/ebből az intenzív német 9000 ft,ő 3.os.. Cintia könyvei21000 ft ,ő most elsőbe megy.sajnos minden könyvet meg kell venni ,mert már nem lehet használt könyvből tanulni mert szinte már mind munkafüzet is .
egy pár hete mi is voltunk a strandon, de az nem a pihenésről szólt, hanem a fejszámolgatásokról....ki hol merre van a vizbe...
sajnos hazudnánk ha nem a suli dolgok körül forog lassan de minden de én még beépitek egy strand napot is valahogy leginkább Adri és magam miat és utána kezdhetjük...
További ajánlott fórumok: