Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nevelőszülők fórum

Nevelőszülők (beszélgetés)

4307. bobimami
2009. aug. 30. 20:52

sziasztok..

látom mindenki,nagyon készül a nagy eseményre..

akkor jó pihenést mindenkinek.jó nekirugaszkodást a sulihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4306. EriAnyó
2009. aug. 30. 17:54

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Pedagógs tapasztalat ide, ezer éves gyerek utáni vágy oda, sokszor tele vagyok kétséggel, hogy jól döntök-e bizonyos helyzetekben.

A családunkról a blogunkban (www.mokusfi.blogspot.com) olvashat, aki kíváncsi a mindennapjainkra.

4305. lúdanyó
2009. aug. 30. 14:54

Sziasztok!

Bobimami sajnálom a malackát. Nekünk multkor egy tyukunk dobta fől a talpát. Biztos a Béla nagyon megkergette(ő a kakas) Te már a tavasziszünetre gondolsz én a holnapinapot szeretném túl élni. Megyünk Bajára képesség vizsgálatra.

Végre eljutottam a templomba. Igy kerek nekem a vasárnap ezt hiányoltam a legjobbana nyáron de lusta disznó vagyok mert elmehettem volna a közeli faluba...:(

4304. bobimami
2009. aug. 29. 20:58

sziasztok,

megjöttem.odavoltunk egy kicsit csavarogni,de mire hazaértünk addigra meghalt az egyik csíkos fufukánk.már 40-kg -os volt.nem tudjuk,hogy mi történt vele?Cintia már egy kicsit jobban van ő már aludt az éjszaka.most megint a Reginán volt a vándorlás sora, szerintem elviszem orvoshoz,.

Zsani ,hogy haladsz a fogyókúrával??????????

most kaptunk ajándékba egy hét Hajdúszoboszlói beutalót ,amit egy évig kell kihasználni,,talán a tavaszi szünetben.jó volt a nyár,de már jó lesz ,ha kezdődik a tanítás.a gyerekek már nagyon várják hát még én ..

4303. lúdanyó
2009. aug. 29. 20:27

Sziasztok!

Nagyon sokat irtatok! Megvagytok dícsérve!

Hazaköltöztünk a nyaralóból fájó szivvel nagyon maradtam volna még...

Nagyon jó volt a nyár. Sok kedves barátunk látogatott meg szinte minden hétvégén eljött valaki. Na de félre bánat-félre bú.. Kezdődik a suli másféle öröm forrása:) Mi nem járunk évnyitóra. Nemkötelező meg én kitiltottam magam nincs ott nekem kerisni valóm...:)

A fogyózóknak kitartást kívánok! Csak erős akarat kell hozzá és az neked is Bobimami meg neked is Zsanika meg van én úgylátom. Én most nem akarok fogyni majd egyszer talán úgy érzem. Nektek hogytelt a nyaratok? Ugy sommásan..?

István te merre nyaraltál?

Ma én is megprobáltam utolérni magam. Sokat mostam, bekötöttem a kicsi füzetét, könyvét.

Ezután is legyetek szorgalmasak az írásban!

4302. nanettike
2009. aug. 29. 18:44

sziasztok...

tudjátok nem is rossz ötlet a fogyókura, én is veletek tartanék, de nekem nem hiszem hogy menne...én tudom mi rakja rám a plusszokat, de nem találok rá más megoldást....túl sok kólát iszom, és ettől éhes vagyok akkor többet eszem de megint szomjas vagyok és jön a kóla...azért vizet is iszom...hát nagy kár volt feltalálni a kólát, mert tudom, hogy nem jó...-

de sajna sem a kávét, sem a teát , sem a kapucsinót nem birom... viszont a kóla ad egy kis hajtó erőt...ez van....talán másik életemben mint kóla térek vissza:))

2009. aug. 29. 08:23
Jóreggelt mindenkinek, ma én is korán keltem (06:00-kor) Már megjártunk hipert és gyógyszertárat is! Megyek főzni...:( Szép napot mindenkinek!
4300. nagyi57
2009. aug. 29. 05:16
Szép szombatot,kellemes időtöltést,pihenést mindenkinek.
4299. bobimami (válaszként erre: 4298. - B52d3380ac)
2009. aug. 28. 22:36
örülök neki!
2009. aug. 28. 22:35
veled tartok!!!!:)
4297. bobimami
2009. aug. 28. 22:32

szevasztok,

látom zajlik az élet.tudod Kata mikor még én is 40előtt jártam 4gyerkőcöt neveltem,meg 3,munkahelyem volt a családon kívül, akkor azért én is csak 50-kg voltam ez ami most látható 6-7év termése..most elhatároztam,hogy lefogyok..fejben már megvan..tornázom,van egy rázógépem is és nemutolsó sorban a kaján változtatok..kevesebbet,kenyér,tészta semmi,oldalast csak megnézem a hentesnél..sütit egyébként sem szeretem annyira,hogy hiányozzon.

nem akarom elkiabálni........de most nagy az elhatározás,és suli alatt rá is fogok érni ,egy kicsit magamra......

2009. aug. 28. 22:31
ittvagyok...de most mentél el:( mindegy majd holnap folytatjuk! Holnap kerti partyra megyünk:) Jóéjt mindenkinek!
4295. nanettike
2009. aug. 28. 22:22

jóéjt minden fogyózni kivánónak

álmodjatok száraz kenyérhéjjal

azt úgysem eszi meg a kutya sem:))

4294. nanettike
2009. aug. 28. 22:20
látom már nem vagy itt megyek én is aludni holnap itthon vagyok egész nap akkor tudunk majd beszélgetni
4293. nanettike
2009. aug. 28. 22:17
nem tudom hogy mi lesz, hallani ezt is azt is de biztosat nem tudok a hivnev-re legalább két évet várni kell
2009. aug. 28. 22:16
persze-persze, az a lényeg hogy minden rendben legyen! Akkor már nem is kaptok addig babát amig nem leszel hivatásos nevelőszülő?
4291. nanettike
2009. aug. 28. 22:14
nemrég beszéltem anyukájával és azt mondta minden rendben van, tovább én sem firtattam a dolgot nehogy zaklatásnak vegye
2009. aug. 28. 22:13
reméljük erre is mihamarabb sor kerül.....Zsanikáról tudsz valamit?
4289. nanettike (válaszként erre: 4288. - B52d3380ac)
2009. aug. 28. 22:12
igen, 4-5 gyerek , egy munkahely,egy kis tanulás, egy kis loholás a pihenésért, a maradék pénzed egy bankszámlára és már meg is van a fogyi....kb két hét alatt már látványosan lehet fogyni:))
2009. aug. 28. 21:48
és mi az a tuti recept? 4-5 gyerköc?:)
4287. nanettike
2009. aug. 28. 21:46

sziasztok...

most értem haza a munkából....hát rendesen elfáradtam...

ha valakinek nemsikerülne a fogyókúra, csak szóljon nekem van egy tutu receptem....

2009. aug. 28. 21:42

Egyszer volt, hol nem volt egy ici pici házikó,

Ici pici házikóban ici pici ágyikó.

Ottan élt, éldegélt egy ici pici lencsi lány,

Ici pici anyukával túl az óperencián.

Az ici pici lencsi lányka lencsi babát ringatott,

Anyuka is ezt csinálta, s boldogságban éltek ott.

Amikor este lett az ici pici lányka félt,

Ici pici anyukája mondott egy mesét

hogy: egyszer volt....

2009. aug. 28. 21:35
igen engem is érdekel.....milyen fogyokúra vagy csak mértékkel, mindenből csak egy keveset?
4284. nagyi57 (válaszként erre: 4280. - Bobimami)
2009. aug. 28. 21:34
Erről egy kicsit bővebben is írsz majd??
2009. aug. 28. 21:18
sajnos a betegség kicsit kiüti az embert, remélem hamar meggyógyul és jókedvüen indul az iskolába:)
4282. bobimami (válaszként erre: 4281. - B52d3380ac)
2009. aug. 28. 21:09
már alszik ,pedig ilyenkor még nem szokott..
2009. aug. 28. 21:07
sziasztok, ittvagyok bobimami, cintia hogy van?
4280. bobimami
2009. aug. 28. 21:06

sziasztok.

látom még mindenki nagyon el van foglalva..én mától elkezdem a fogyókúrámat.jövőre rám sem fogtok ismerni!!!!!!!!!!!!!!!holnap megyünk a családnak ruhákat venni..kíváncsi vagyok,hogy Imrusra kapunk-e öltönyt

egyébként,ki,merre van????????????

2009. aug. 28. 16:04
Sziasztok! Nahh akkor ezt a virus nyelte ö is be, és muszáj innia amennyit csak bír mert ki fog száradni! Én mindig utáltam az évnyitót egy nagy baromság! mondjuk egy elsősnek oké de amugy felesleges! Nahh mi is pihenünk, később majd jövök
4278. bobimami
2009. aug. 28. 15:58

sziasztok..

azt hiszem valaki ellopta a holdat, mert felénk sem látszott semmi...

Cintiának vírusa van!mondta neki a doktornéni,hogy ha nem akar inni,akkor beutalja a kórházba infúzióra

talán használ neki ...sziasztok ,este jövök.....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook