Netfüggők! (beszélgetés)
Na én is itt vagyok. Végre nincs az a nagy hideg, csak sár.
Melcsi ne makacskodj, a betegség nem játék.
Nem lesz jobb, akkor lesz jobb, ha orvos lát téged.
Jaj te lány, olyan vagy mint én. :))))
Pedig nem szabadna.
Nem szeretném, ha komolyabbra fordulna a betegséged, ha nem megfelelően van kezelve.
Én régebben sokat olvastam. Imádtam Clara Kenneth könyveit. Faltam. Már valamennyit már vagy kétszer végigolvastam, de éppen a napokban gondoltam, hogy újra elkezdem. Nem tudok betelni vele. Annyira fordulatos, annyira olvasmányos.
Valaki olvasott már tőle könyvet?
Kedvencem egy 3 kötetes: Neonfény a Nílus felett, Május Manhatanben és a Holdfény Hawaiiban. De imádom a Randevú Rómában c. könyvét is, és mindegyiket.
Remélem hamarosan jobban leszel.
Most jöttem ki a kádból.
Meleget nem szabad gyulladásra !!!
Ha ennyire fáj ez nem játék ! ORVOS !!!
Tudom,hogy nem fekszem ki,de tudod,nem tudok egész nap feküdni!Fel kell kelnem,boltba menni,kaját csinálni,teát,vagy éppen amire szükségem van!Mivel nincs itt senki,nem tudok mit csinálni!Ha lakna itt velem valaki,aki ezeket megcsinálja,feküdnék!Ha meg egyszer felébredek,nehezen tudok visszafeküdni!
Előbb megdöglök,mint,hogy az élettársa engem elvigyen az ügyeletre!Lehetek én halálos beteg,akkor sem hinné el,hogy beteg vagyok,csak gúnyosan röhög rajtam!
Jesszus, tényleg, mennem kell sétálni, köszike, hogy szóltál, már itt sem vagyok. Majd jövök vissza. Aki megy aludni annak jó éjszakát kívánok.
Melcsi te meg vigyázz magadra, ne menj sehova, mert az még rosszabb. Orvost hívd ki magadhoz.
Melcsi te nem menjél sehova, inkább az ügyelet jöjjön ki hozzád.
Jobb lenne ha nem írnál, ha nem az ügyeletett ki hívnád, adnak injekciót, és lefekszel, és holnap reggelre jobban leszel.
Én is hirtelen félreértettem Katát és ezért védtelek meg, mert akár én is mondhattam volna. Én is szeretek hülyéskedni.
Mónika! Ha mész sétálni, én addig megyek a kádba. Hajat akarok mosni, mert holnap lesz egy kis összeröffenés apunál. Laura, a keresztlányom születésnapja lesz. Mi megyünk át apuhoz tortát enni, felköszönteni.
Jaj Melcsi, hívd inkább ki az űgyeletett, mint hogy te menjél el.
Hát Kata, hrtelen én is komolyan gondoltam amit írtál, aztán olvastam a következőt, és akkor jól össze zavarodtam, de a végére megértettem mindent.
Amúgy nem a negró cukorra gondoltam, de az is jó :)))))
Marcsikám neked meg köszönöm, hogy a védelmembe keltél, ez igazán jól esett.
Jaj Melcsi, nem fekszed ki soha a megfázásodat. Pedig megtehetnéd, nem dolgozol. Igaza van Timcsynek, Ő ráadásul jobban is ért ehhez.
Vagy hívdd fel anyádat, hogy nem vagy jól. Hátha az élettársa elvisz az ügyeletre. Vagy valamelyik barátnőd férje, hapsija, bárki.
Ha nagyon magas a láz lehet 2 tbl. is nyugodtan !!!
Illetve hűtőfürdő !
Algozone-t szedtem be délután a bolt előtt,meg most fogok egyet....holnap tudok csak gyógyszereket kiváltani :S addig megdöglök,én még ilyen szarul nem voltam!
Móni,kitomboltad magad tegnap?
szerintem is,volt már tüdőgyulladásom tavaly,pont ilyen volt!
megyek csinálok teát!lefeküdni nem tudok,mert mindenem szúr!