Netfüggők! (beszélgetés)
ezt a szívet hogy kell írni?
Ha megnyered a kéglit, akkor én ott maradok, nem fogok hazahúzni buli után erre számíts Melcsi!
A vége nem tetszett :)))
Az eleje igen :))))))
Nemsokára lesz :))))))
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Én nem szeretnék szerepelni. Ehhez nem lenne sok kedvem.
Ja mondtam már Nektek, hogy a férjem benne volt az újságban és Picúr 2 db képpel is. Meg egy cikk róluk. Eltettem az újságot, majd megmutatom, ha eljöttök hozzánk.
Ez jó ! :D Ez volt nálunk szilveszterkor is :)
Látod?Én így szeretem a bulizást!Kicsit összeülni,traccsolni,enni-inni,és mindenki húzzon haza! :DD
Múltkor Gizus néni volt a délutáni műsorban!Korodbeli asszony lehet!Jó fej volt Ő is! :))
Rendben, ha te mondod drágám, akkor úgy van :))))
Te ismered magad :)))))
Már elmentek vége a partinak, de jól eldumcsiztunk.
Timcsy még ott vannak a vendégek nálatok?
Móni,kibírnám hidd el!Rengeteg olyan ember van körülöttem,akiket nem kedvelek!Tudom őket kezelni,annyira,hogy el tudjam őket viselni! :)
Annak tétje van!Én pénzért sok mindent kibírtam már(gondolok itt a munkahelyekre ahol eddig dolgoztam),úgyhogy :)
Ez kismiska lenne nekem! :)
Én csak ritkán nézem , nem vagyok oda értük.
Melcsi kiharcolná Marcsi, hogy te be menjél hozzá.
:)))))
Éva olyan uralkodó tipus.
Én bemennék, főznék a gárdának és jókat rötyögnénk. Persze ilyenek már nem kellenek oda. Ez csak vicc volt.
Ildikó olyan fura csaj, Éva nagyszájú.
Melcsi cicád nem jött még haza? Biztosan nem, mert akkor megírtad volna. Már 1 hete, hogy eltűnt?
Akkor neki drukkolok, Ildikó amúgy se szimpi nekem.
Én se mennék be nem nekem való.
Én nem mennék, megbolondulnék hogy nem lehetek egyedül, nem internetezhetek, és a lényeg a kis kutyám. K...a szar lehet, ha el vagy zárva a kűl világtól.
Azt mondták ma be hogy az
Szerintem Ő kibírná, rugalmas lánynak gondolom.
Akkor én le vagyok maradva. :))))
Ja, mert olyan is van? Látod, hogy nem nézem rendszeresen. Ez az Éva tényleg csabai lány?
Melcsi, nem akarlak le beszélni róla, nem biztos, hogy olyan jó bent. Képzeld olyanokkal lennél össze zárva, akiket nem kedvelsz.
Vannak konferencia beszélgetések!Hogyne lehetne :))
Mi is beszélgettünk már 3an,4 en egyszerre :)
Igen ingyenes mindkettő. Ott is lehet többen íni egyszerre néha szoktam húgommal és uncsitesóval így trécselni
Nem kell csalogatni, jönni fog amikor úgy gondolja. :)))))
Jó vagytok nekem ti is. Jó hogy itt vagytok