Netfüggők! (beszélgetés)
Én is sokszor szoktam a FB lenni, általában ott szoktam chatelni, aki éppen bent van. A volt osztálytársaim közül senki sem keres, de én sem. Ha nem kiváncsiak rám, akkor minek írjak nekik.
Ez téves következtetéshez is vezethet, mert van amikor belépek a mhelyen valamiért, de utána nem is vagyok ott, csak a gépen marad megnyitva. Igaz, akkor nem zöld pötty látszik.
Ott sokat szoktam beszélgetni a barátnőimmel és húgommal is. Ide is sok képet rakok fel, videót :)
Én a beteg gyereket nem szeretem már nézni, nem az adót... :(((
Én is vagyok a fb-on meg az iwiw-en is közben, de nem jelenti, hogy egy helyen leragadnék, fő a változatosság.
Nekem többnyire ott a volt kollegáim, kolleganőim vannak ismerőseim. Látom, hogy ki nem dolgozik.
Be vagyok lépve oda is de csak ennyi, ott sincs mindig élet.
Igen, gondoltam, hogy így van.
Én amott is vagyok meg itt is. :)
Én nem tudok erről. Kétszer voltam választáson tavaly és az volt a keresetem.
Én úgy tudtam, hogy 100 ezer Ft alatt nem kell bevallani a bevételt.
Hát akkor abból nem marad túl sok Marcsikám.
30 ezer Ft után. Minden honnan csak lehúzzák az embert. Ha veszel ingatlant illetéket fizetni, ha eladód, be vallani, és fizetni utána, mert bevétel.
Láttam odaát voltatok Katával.
Még nekem is kell adóbevallást csinálni. Kerestem 30 eFt-ot tavaly bruttóban.
Én itt vagyok.
Én már megszoktam ezt a 1%-os adót. :)))))
Na, írhatok én itt litániát, senki nem olvassa...
Ezt az adó 1% -os reklámot meg már nagyon unom itt jobb oldalon !!!!
Teljesen elfelejtettem beszámolni. Laci íratta ki a gyógyszert, megkértem rá. Itt van a rendelő majdnem a házunkban, kicsit előttünk, de egyik ajtón kimegyek, másikon be. Szóval a recept meg van, de miután hazajöttem, már nem mentem el kiváltani, így is majdnem eltaknyoltam (bocs) amikor jöttem haza, csúszik a csizmám. Holnap váltom ki.
Aranyos vagy, hogy eszedbe jutott... :*
Na megyek készülődni, még mielőtt -2 fok lenne, mert már -1 fok van. Majd vissza jövök, remélem addigra Marcsi is lesz.
Sziasztok! Már mindenki nagyon szép.
Na ezt jól leírtam, most szurtam ki. m,egyek le sétálni. Ez olyan két értelmű, egyek, meg megyek :)))))
Na köszike a bokót Kata, főleg most vagyok szép az arcommal. :)))))
Apropó, Kata nem mondtál semmit, vagy rám vársz, hogy eszembe jut-e? :))))))
Dokinál voltál? Írattál ki gyógyszert? Ki váltottad a gyógyszertárba????
Mert te már alapból is szép vagy. :))) (persze ők is)
Nem sokára én is m,egyek le sétálni. Most 0 fok van felénk.
Szerbusz Kata.Csak Nami, meg Timi szépítkezik, én nem.
Na Nami de hamar elment megint. Jó éjt neked.
Ha lenne több pénzem minden héten beszáritatnám.
a hajamat én is fodrásszal csináltatom:D
minden mást én csinálok:)
mennem kell jó éjt mindenkinek:)