Netfüggők! (beszélgetés)
Óh Mónikám! Köszönöm szépen, de ne mondj ilyen szépeket, mert még elbízom magam!
Sajnos nem tudom elvinni a gépet, mert nehéz lenne.
Hétfőn délután viszi Pali és azt mondta az ürge, hogy kedd estig megcsinálja. Hát remélem is, mert fejbe vágom különben!
Megyek le kutyát sétáltatni, majd vissza nézek.
Jaj olyan rossz, péntek van, most rá érnék beszélgetni, és senki nincs itt.
Marcsi, Timi, miért most romlott el a gépetek.
Kata nem jön, meg más sem.
Kata te is merre vagy? Neked is rossz a géped?
Marcsikám olyan rossz hogy a te géped is rossz.
Mért kellett ezt pont most.
Kivel fogok beszélgetni akkor? Várunk vissza minél hamarabb.
Marcsi!Mennyit iszol?
3-4 liter megvan naponta?
Nem tudom mennyi marad belőle, 3 pasi azért tud enni :)
Nem tudom hogy csinálták, én bent ültem :)
Én is szeretem. Az üvegeset csinálták? Régen mindig megvettem az üveges szószt, kifőztem a tésztát, rá tettem, és kész. Az is finom volt. De most már nem használok üvegeset, rendesen megfözőm a szószt.
Jó hogy mondod, már nekem is kéne csinálnom ilyet.
Akkor holnap nem kell föznöd.
Spagetti lett igen :)
1 főzte a többi segédkezett, most ettem ép itt a gép előtt :) Fincsi lett :)
Timcsíkém, irigyelek. 3 fiú, és mind a három főz. Nem semmi. Akkor három féle étel lesz? Vagy csak 1 féle lesz? Csak segédkeznek? Kézi fiuk?
Mit főznek a fiuk? Spagettit?
Sziasztok! Marcsikám ne írj ilyeneket, hogy lehet, hogy még örülünk is, hogy nem leszel.
Te vagy itt minden este a fény pont. :))))))
Tudod hogy mindenki szeret téged.
Sajnálom hogy a gépetek rossz. Hozd el hozzám, Zsolti megcsinálja.:))))))
most igen :)
Én bent gépezek, ők meg főznek :)
Joci még nem jött gépezni, de ha ideér akkor nekem menni kell innen.
Most 3 fiú van nálam, főznek a konyhában :)
Hétfőn délután fogja a férjem elvinni a szerelőhöz a gépet, valószínű, hogy kedd estig nem lesz gépem. Már minden bajom van. Mi lesz a dominóimmal és mi lesz Veletek nélkülem? Jó, hát kibírjátok, vagy lehet, hogy örültök is neki.
Képzeljétek annyira szárad a képem, amióta fogyózok, hogy tiszta száraz, már kezd fehér lenni. Most voltam lent vettem egy krémet magamra száraz, érzékeny bőrre LORÉAL-t. Nem volt olcsó, de talán jobb lesz. Egyébként nem szoktam magam soha krémezni, nekem azért újság ez.
enyém kicsi füstcsíkot is engedett, meg zörgött.
Szóval lehet hogy kampó neki. :(
Sziasztok! Biztos valami számítógépes járvány van. :) Az én laptopom is behalt tegnap. 1 percre leizzadtam, hogy mi lesz velem net nélkül. :) De aztán összeszedtem magam és addig bütyköltem míg helyre nem jött! :)
Kellemes szép hétvégét kívánok Nektek! :)
Én laptopom is K.O.
Majd hétfőn telefonálok az ismerősöknek hogy egyáltalán lehet-e valamit csinálni vele.
Azért tudok gépnél lenni mert Joci melózik, ha hazajön át kell adni szóval nálunk is gáz van ilyen téren.
Szép Napot Mindenkinek, itt tombol a szél hajnal óta.