Nem szeretem az anyák napját. Kínos az egész. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hasonló véleményen vagyok. Nem véletlenül.
Lenne mit írni. Mindenkinek van egy története ami nem mindig szép sajnos.
Tekintsünk el a terrorizmustól
Zavar téged hogy az araboknak más a vallása, Gondolom nem
Lehet megvan az okok, lelkük rajta, de ne anti ünnepeskedjenek itt, mert arra az anti jehováskodás lesz a válasz.
Kinek hiányzik a háborúskodás... ?
Ismered a Jehova tanui vallás mélységeit? Nem?
Akkormeg?
Más keresztény vallások másképp ünneplik vagy éppen nem valamely neves ünnepet
Megvan az okuk hogy miért nem
Elszúrtam a mai napot. Temető helyett más ügyét intéztem
Olvastam, van aki hülyeségnek tartja hogy virágot temetőbe visznek
Persze, lehet templomban is fütyürészni ha bunkó vagy
Csak remélni tudom, hogy nem a jehova tanúi rendezik a műsort gyakorlatilag minden ünnepnap itt a Hoxán. Mert ha kiderül nagyon csúnyán fogok velük beszélni.
Majd minden hónapban beköszönnek, sokszor beszélgetünk jókat, jó hangulatban. Ennek vége lesz, ha kiderül, hogy ők lennének a fúj de utálom az ünnepeket című rendszeres előadások mögött!
Felnőtt vagy ugye?
Találj megoldást a hiszti helyett és akkor nem fog izgatni az én habosvalamis anyáknapjám.
Jesszusom, dühöngve? 😮
Hát még a piás soron mekkora téboly van szilveszter előtt, mert boldog újévet "kell" kívánni 😃
Senkinek nem szerzel örömet azzal, ha aggatod a körmeidet. Rengetegféle témát írnak ki az emberek, szerintem nincs értelme ítélkezni egyik felett sem. Ha nem tetszik, nem szólunk hozzá. ha már a címe sem szimpatikus, meg se kell nyitni.
legyen már szép napunk!🌼
Én egyik ünnepet se utálom, legfeljebb a legtöbbet szóra sem érdemesnek tartom. A születésnapokon kívül egyiket sem érzem annyira személyesnek hogy nagy fenekét kéne keríteni. Bármiből lehet ünnepet csinálni, ilyen az anyák napja, a névnap, a Valentin nap és nem tudom mik, arra feltétlen jók hogy összejön rá a család, vagy barátok, vagy a szerelmek és ünnepelnek, bulikáznak. Van pl. akinek máskor sincs öröme, csak amikor ünnepel.
Én sok örömöt kívánok mindenkinek, akár ünnepel, akár nem!🌼
JA, így kell toleránsnak lenni:
"Ma különben láttam a spárban, hogy férfiak gyerekek dühöngve vettek virágot, bonbont, számolgatták, hogv mennyibe kerül, végül kiválasztották a legolcsóbbat, " jó lesz ez neki" felkiáltással. "
Gratulálok! :(
Rendszeresen előjön a Hoxán, főleg a nagy ünnepnapokon az a tempó, hogyha nekem nem ünnep, akkor ne legyen ünnep másnak se! Ha az én kutyám megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is!
Gratulálok! :(
Én végigcsinálnám dalolva, nevetve ...
csak sajnos nem él már... 😥
Szerinted, melyik a jobb?
Mi sem ünnepljük. Édesanyám igényelte, őt rendre megköszöntöttük, de én a nőnappal, Val nappal együtt álságosnak érzem , csak névnap és a szülnap, amit ünneplünk.
megjegyzem, hogy anyósom és a nagyanyáim nem is hallottak róla, pedig városban éltek,
Én nem fanyalgok, de mintha nem is létezne.
Ma különben láttam a spárban, hogy férfiak gyerekek dühöngve vettek virágot, bonbont, számolgatták, hogv mennyibe kerül, végül kiválasztották a legolcsóbbat, " jó lesz ez neki" felkiáltással.
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Szeretem-Nem szeretem!
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Nem szeretem a halottak napját, mert 80% a szokás miatt...
- Milyen anya nélkül anyáknapját ünnepelni?/Már nincs velünk/
- Igaz, nem kérdés, minden anyukának boldog Anyák napját!