Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nem szeretem az anyák napját. Kínos az egész. fórum

Nem szeretem az anyák napját. Kínos az egész. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
52. _Berry_ (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:15
Ha nem szeretitek egymást, de akkor minek tartod vele a kapcsolatot, minek vagy kinek a színjáték? Vagy még tanulsz és együtt kell laknod vele?
51. monica b27 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:11

Hasonló véleményen vagyok. Nem véletlenül.

Lenne mit írni. Mindenkinek van egy története ami nem mindig szép sajnos.

50. komor (válaszként erre: 49. - Regin_a)
ma 19:57
Addig amíg őt sem zavarja az enyém és békén hagyja, addig nem. Ha meg rá akar telepedni, akkor nagyon!
49. Regin_a (válaszként erre: 48. - Komor)
ma 18:30

Tekintsünk el a terrorizmustól

Zavar téged hogy az araboknak más a vallása, Gondolom nem

48. komor (válaszként erre: 47. - Regin_a)
ma 18:17

Lehet megvan az okok, lelkük rajta, de ne anti ünnepeskedjenek itt, mert arra az anti jehováskodás lesz a válasz.

Kinek hiányzik a háborúskodás... ?

47. Regin_a (válaszként erre: 45. - Komor)
ma 18:13

Ismered a Jehova tanui vallás mélységeit? Nem?

Akkormeg?

Más keresztény vallások másképp ünneplik vagy éppen nem valamely neves ünnepet

Megvan az okuk hogy miért nem

ma 18:08

Elszúrtam a mai napot. Temető helyett más ügyét intéztem

Olvastam, van aki hülyeségnek tartja hogy virágot temetőbe visznek

Persze, lehet templomban is fütyürészni ha bunkó vagy

45. komor (válaszként erre: 42. - Érdekes73)
ma 18:02

Csak remélni tudom, hogy nem a jehova tanúi rendezik a műsort gyakorlatilag minden ünnepnap itt a Hoxán. Mert ha kiderül nagyon csúnyán fogok velük beszélni.

Majd minden hónapban beköszönnek, sokszor beszélgetünk jókat, jó hangulatban. Ennek vége lesz, ha kiderül, hogy ők lennének a fúj de utálom az ünnepeket című rendszeres előadások mögött!

ma 17:39
Én szeretném ezeket az ünnepeket, ha nem lennének idióták a családtagjaim. Az anyám a karácsony után ezt is elcseszte. Ordított velem, hogy fel ne merjem köszönteni. Azért a 8 éves unokától elfogadta az ajándékot. Mintha nem tudná, hogy én vettem.
43. 55Judit (válaszként erre: 42. - Érdekes73)
ma 14:46
A jehovák is csak ünnepelnek valamit.
ma 14:30
Se karácsony se húsvét se valentin se névnap se születésnap se anyák napja irány a jehova :)
41. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 40. - 123455)
ma 14:13
Egy jó anya mindent megérdemel anyák napján és más napokon is. Remélem én is jó anyuka leszek.
40. 123455
ma 14:11
Én szeretem. Mert amúgy is nagyon jó a kapcsolatunk. Veszek neki ajàndékot és programot is csinálok neki és ezen a napon elvégzem helyette a házi munkát. Szerintem egy jó anya megérdemli az ünneplést és kényeztetéstanyák napján.
39. libikóka (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:40

Felnőtt vagy ugye?

Találj megoldást a hiszti helyett és akkor nem fog izgatni az én habosvalamis anyáknapjám.

38. komor (válaszként erre: 37. - 55Judit)
ma 13:20
Ugye, ugye?! :)
ma 12:54
Hazaért a gyermekem, így személyesen tudott köszönteni anyák napja alkalmából. Ma csak a puszit kaptam meg, a virágot kedden fogom. Akkor árul a kertész a nagy csarnokban. Gyermek nem akar még egyszer belefutni abba hogy a virágkülönlegességet amit ilyenkor vesz, ismét halálra dédelgetem, ezért megkapom a 9 darab muskátlit amit eddig a fagyok miatt nem vettem meg. Kapok egy új csaptelepet is a konyhába, forgatható víztakarékos csapszűrővel.👍🌼😀
36. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 30. - Komor)
ma 11:57
De piszok szerencsés vagyok, hogy ilyen "parasztokkal" még üzletben sem találkoztam.
35. andi6020 (válaszként erre: 2. - Fincsi5)
ma 11:45
Pedig unokával extrátn csodás.
34. globus (válaszként erre: 24. - L.luiselotte)
ma 11:37

Jesszusom, dühöngve? 😮

Hát még a piás soron mekkora téboly van szilveszter előtt, mert boldog újévet "kell" kívánni 😃

33. 55Judit (válaszként erre: 30. - Komor)
ma 11:34
Az az ő életük, a tied pedig a tied!
32. 55Judit (válaszként erre: 28. - Komor)
ma 11:32

Senkinek nem szerzel örömet azzal, ha aggatod a körmeidet. Rengetegféle témát írnak ki az emberek, szerintem nincs értelme ítélkezni egyik felett sem. Ha nem tetszik, nem szólunk hozzá. ha már a címe sem szimpatikus, meg se kell nyitni.

legyen már szép napunk!🌼

31. 55Judit (válaszként erre: 7. - Globus)
ma 11:25

Én egyik ünnepet se utálom, legfeljebb a legtöbbet szóra sem érdemesnek tartom. A születésnapokon kívül egyiket sem érzem annyira személyesnek hogy nagy fenekét kéne keríteni. Bármiből lehet ünnepet csinálni, ilyen az anyák napja, a névnap, a Valentin nap és nem tudom mik, arra feltétlen jók hogy összejön rá a család, vagy barátok, vagy a szerelmek és ünnepelnek, bulikáznak. Van pl. akinek máskor sincs öröme, csak amikor ünnepel.

Én sok örömöt kívánok mindenkinek, akár ünnepel, akár nem!🌼

30. komor (válaszként erre: 29. - Kingus06)
ma 11:24

JA, így kell toleránsnak lenni:

"Ma különben láttam a spárban, hogy férfiak gyerekek dühöngve vettek virágot, bonbont, számolgatták, hogv mennyibe kerül, végül kiválasztották a legolcsóbbat, " jó lesz ez neki" felkiáltással. "

Gratulálok! :(

29. Kingus06 (válaszként erre: 28. - Komor)
ma 11:22
Hát nem tudom, te mit olvastál, de a saját anyjáról és a saját ünnepéről írt, nem a tiédről. Az, hogy ő kiírta, elrontotta a te ünneped? Na ne már.
28. komor
ma 11:20

Rendszeresen előjön a Hoxán, főleg a nagy ünnepnapokon az a tempó, hogyha nekem nem ünnep, akkor ne legyen ünnep másnak se! Ha az én kutyám megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is!

Gratulálok! :(

27. Kingus06 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:20
Látod, mennyien ítélkeznek feletted úgy, hogy nem ismernek? Ezért is szorítja sok ember be a saját lelkébe az érzéseit, hogy ne kapjon még több fájdalmat, akár vadidegenektől. De azért remélem, megkönnyebbültél, hogy kiírtad magadból. Ne foglalkozz a fanyalgókkal. A te sorsodat te ismered közelről és másképp érezni, mint a tömeg sosem tilos.
26. Kingus06 (válaszként erre: 23. - Komor)
ma 11:18
Te pedig épp fanyalogsz a fanyalgókon.
ma 11:16

Én végigcsinálnám dalolva, nevetve ...

csak sajnos nem él már... 😥

Szerinted, melyik a jobb?

ma 10:51

Mi sem ünnepljük. Édesanyám igényelte, őt rendre megköszöntöttük, de én a nőnappal, Val nappal együtt álságosnak érzem , csak névnap és a szülnap, amit ünneplünk.

megjegyzem, hogy anyósom és a nagyanyáim nem is hallottak róla, pedig városban éltek,

Én nem fanyalgok, de mintha nem is létezne.

Ma különben láttam a spárban, hogy férfiak gyerekek dühöngve vettek virágot, bonbont, számolgatták, hogv mennyibe kerül, végül kiválasztották a legolcsóbbat, " jó lesz ez neki" felkiáltással.

23. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:44
Ünnepnapokon állandóan ezekkel a fanyalgókkal van tele a Hoxa. Fanyalogjatok máshol, ne itt!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook