Nem kell se férj se gyerek! (beszélgetés)
:DDD
Tök buli, ami itt megy :D
Én is azt mondtam 2 évvel ezelőtt, hogy nekem nem kell férj, sem gyerek...Azóta van egy kisfiam és férjem :)
Változnak az emberek és az érzések is, nem tudhatja az ember, hogyan fog évek múlva gondolkodni...
Másik: 24órán keresztül szolgálni egy csecsemőt unalmassá és szürkévé tesz...Honnan ez a nagy baromság??, Nem értem, miért kellene beszürkülni, unalmassá válni, mert van az embernek egy kisgyereke...Én nem váltam szürkévé, pedig most már 2 hónapja 24órás "szolgálatban" vagyok. Rugalmasnak kell lenni és kész.
Miért baj, ha egy Nő felveszi a férje nevét?? Én mindkettőnk nevét használom, pl: Nagyné Kis Virág
Igaz, így hosszú a nevem, de én igenis szerettem volna a férjem nevét viselni.
Nem vagyok ezek szerint "felvilágosult" vagy modern. Pedig 26 éves vagyok, nem egy nyugger... Na, mindegy.
Döntse el Mindenki, hogy mit szeretne, ez nem tartozik mára :)
De az én életemet bearanyozza a Férjem és a Kisfiam :) Mióta szültem, el sem tudom képzelni, hogyan élhettem gyerek nélkül. Előtte meg azt nem tudtam elképzelni, hogy legyen egy gyerekem, akiről gondoskodjak...
Pontosítok!
...fórumindító hozzászólásodban írtaktól...
Ez a történet, mintha egy kissé eltérne a fórumindító hozzászólásokban írtaktól!n :))
Így már egészen más a dolog!
Csodalatos is.
Vegulis programozo informatikus lett belolem, es ha belegondolsz, nagyon rokon szakmak: sok-sok, onmagaban erthetetlen kod, es lesz belole a vegen egy EGESZ, ami "el", a maga modjan :) Muveszetek valahol.
gazdasagi egyesules, LOL :D
miert, vegulis tobbek kozt az is. Sot, regebben, gazdag familiakban kizarolag az volt...
Nem irtad sehol, hogy rozsaszin tutus valami, de hallottam mar sok ilyet, ezert mondtam, hogy _definialjuk_, mirol beszelunk ;)
a "tuti" meg, fuggetlenul attol, hogy tutu volt vagy mas, sztem az a szerelem - vagy akarmi -, ami kiallja az ido probajat, bar ez, ugyebar, mindig csak utolag derul ki :)
(asszem a rozsaszin tutut felveszem a szotaramba, tetszik :D)
Szerelemből mentem férjhez, és elmúlt.
Ráadásul az én férjem olyan, hogy nagyon kell szeretni ahhoz, hogy elviselje valaki. (Semmi "extra", csak nehéz természetű.)
Hol írtam, hogy szerintem a szerelem a lábrezegtetős rózsaszín tütüs valami?
Pont azt írtam, hogy nagyon egyéni, hogy kinek mit jelent.
Nekem például hosszú idő kell hozzá, más meg két hét után hősszerelmes és a határ a csillagos ég....mégsem mondanám az utóbbira, hogy nem szerelem, mert csak az enyém a tuti.
:)
Az egyéni megélésen túl viszont minden szerelem magja, hogy a másik fél iránt egy mélyebb spirituálisabb (nem a szó ezoterikus értelmében értem) kapcsolatot érez...igazi, jól működödtethető kapcsolatot erre érdemes alapozni, másra nem, szerintem.
Illetve lehet, csak akkor felesleges házasságnak, vagy párkapcsolatnak hívni, legyen mittomén gazdasági egyesülés.
jo, akkor ezek szerint, ha en a ferjembe soha nem voltam a klasszikus modon "szerelmes" (labremeges, izgalom, elmaradhatatlan tenyerizzadas :D), akkor ez a kapcsolat eleve halalra van szerinted itelve?
Vagy csak en igy elem meg egyenileg?
Mert szerintem a lebremegos-sovargos verzio (amit szinten ateltem, tobbszor is) csak halovany arnyeka annak, amit en szerelemnek hivok...
Körülírhatunk dolgokat, a szerelem mindenkinek ugyanaz, csak mindenkinek a maga egyéni módján.
:P
A koltoi kerdesedre es a tevesen levont kovetkeztetesedre a hozzaszolasokban ott a valasz, csak vegig kellene olvasni, nem egyetlent kiragadni.
A (nemletezo) tapasztalataim szerint meg az van, amit irtam. Ez persze csak az en szempontom. Vannak olyanok is, pont a forditottja, akik meg a babazast imadjak, de ha a gyerek felcseperedett, nem tudnak veluk mit kezdeni. Eleg sok ilyet ismerek (sajnos).
jaj, nemár.
Huuu, legjobb!!!! Tudod, kislanykorom ota, sot meg gimis koromban is genetikus akartam lenni :))) Anyut mar kolyokkoromban azzal nyaggattam, miert kek az ocsem szeme meg az enyem, ha az apue barna... Egyik kedvenc olvasmanyom (12 evesen) az Onzo gen volt :))) A gimiben meg kulonfeladatokat kellett adnia a biosztanarnak, mert a rutin gimiseket untam :D Aztan mivel (a fizika miatt) nem vettek fel elso evben az orvosira, (es mint kiderult, sok-sok evnyi gyakorlat es specializacio kellett volna hozza, hogy vegre azzal foglalkozhassak, amit igazan szeretek), letettem rola.
Csodalatos szakmad van, irigyellek erte :) Ezt en sem adnam fel semmifele gyerek kedveert.
Nem tudom, mennyi gyereket ismert ez a felhasználó, de fogalma nincs róla, hogy "működnek", az tuti. :D
Amúgy nem semmi, egyesek milyen kényelmesek és gyávák. Már elnézést...
Nem kötelező gyereket "akarni", de hogy csak a húzósabbnak vélt részt nem vállalja valaki? Ráadásul téved is. A nagyobb már szemtelen, visszabeszél, rosszalkodik, dacol. Mire ezt befejezi, kamaszodik... :S
Tudom, igen. Marmint, hogy keson szuletett :) A tobbit nem. De mint mar megallapitottuk tobb izben, nem vagyunk egyformak. En vegigneztem az ocsem, majd az idosebbik hugom, majd a fiatalabbik hugom elso mosolyat es elso lepeseit, es minden egyeb is kijutott, ami ezzel egyutt jar. Es ha egy mod lenne ra, nem kernek belole :)
Mindenesetre orulok, hogy nalatok ugy alakult, ahogy, az orokbefogadas gondolata nalam is felmerult (egyetlen kikotessel, hogy minimum 3 eves koruli legyen :D), es olvastam, mekkora macera. Nem irigylem az orokbefogadokat :S
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt, szerelmes a férjem, és gyereke is lesz :-(
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- A férjem a 3 gyerekét hozzánk akarja költöztetni?!
- Egy férj a saját lakásából, kidobhatja a feleségét, és a gyerekét?
- Meddig kell egy anyának eltartania a gyerekét?
- Volt férjem nem fizet gyerektartást. Szeretném jogi útra vinni a dolgot (feljelenteném), de nem tudom hol kell, és hogyan? Mire számíthatok?