Nem kell dubai csoki, mert a csapból is ez folyik. Amit... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én is láttam a kínaiban, akkora mint egy kicsi sport csoki, 690-ft.
Olvastam hogy lesz a Lidliben 10-dekás 4000-ft.
Hát tőlem ott is marad.
Akkor inkább a Ferrero.
Nekem annyira nem ízlik. Nem is veszek többet magamnak. Most van Dubaiban egy rokonom, 2 napja írtam neki meózza le, ott milyenek a csokik. :)
El is felejtettem megkérdezni, kóstolta-e?
A Cukidekorban is elfogyott a készlet, újat kellett rendelni.
Ez most a sláger, ezt keresik a vásárlók.
Megengedhetném magamnak a legdrágább cuccot is.
De én csak az epres Milkát szeretem.
Szerelem első ízlelésre.☺️
Tisztában vagyok a paramétereivel ,kakaót és epret nyomokban sem tartalmaz,de hát ilyen az igazi szerelem 😁
Én sem a Milkat nem szeretem,sem az epres cuccokat.
A Milka szerintem rettenetes édes,gejl.
A mű epres csoki, joghurt,fagyi meg még rosszabb.Az igazi epret szeretem nagyon,de az epres ízű akármik nagyon messze vannak tőle.
Minőségi helyen ettem már sokszor igazi eper fagyit,na az finom!
A dubai csoki is finom lehet,de szerintem is túl van hypolva.Majd egyszer megkóstolom,de annyira nem izgat.
Főleg hogy nehéz lesz kiszűrni melyik az ami valóban minőségi és melyik a gagyi utánzat.
Én is eredetit ettem, de még a hype előtt vagy csak én nem tudtam mit eszek. Válogatás boxban volt.
Én azt nem értem, hogy nem védették le a receptúrát.
Illetve a másik ami félelmetes számomra, hogy a tiktokon egy "senki" félerotikusan befal egy fél tábla csokit és berobban a csoki piac 🤷♀️ néppszichózis
Az eredeti minőségi, nem is tudják nagy tételben nyomni, bár annyira nem jó mint a hype sugallja. A többi már tucatàru, csak "inspired", ott bőven fennáll az az eset amit írsz, hogy amúgy hulladékból van, csak ráficcentik, hogy dubai...
A legszebb hogy annyi féle "dubai" van, hogy az valami hihetetlen, mindenki a kanef+pisztáciát érti alatta. Kb ugyanaz a szint amikor minden szörpöt jaffanak vagy málnának hívnak.
Csakis a kedvedért, felbontottam. Az illata valami csoda. Az íze sem rossz, de nem vagyok elájulva tőle, az illata jobb.
A Lindt nekem jobban ízlik.
Kauflandban(Dortmund)
Dubai Schokolade XXL mit Pistazien 220 gramm
12,79 Eur.
Azt számoltam ,hogy olcsóbb ott .
Hozatok pár kilót 😁
További ajánlott fórumok:
- Kötődő nevelés! Már a csapból is ez folyik.....
- Eljutott hozzám is a dubai csoki híre. Interneten néztem...
- Büdös, rossz ízű víz folyik a csapból. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Megkóstoltam a dubai pisztáciás csokit. Tényleg mennyei, de...
- Engem is elért a dubai csoki őrület. A barátoknak,...
- Zuglóiak / Budapestiek, máshol is sötét "szennyvíz" folyik a csapból?!? :S Mi lehet ez, csőtörés?!