"Nem értem miért nem tudok lefogyni…” (1. rész) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "Nem értem miért nem tudok lefogyni…” (1. rész)
az a baj, hogy mindenki az első héten szeretne eredményt látni. Én is. EDDIG. Aztán rájöttem, hogy a kilók sem két hét alatt jöttek rám. Eszem mindent, de óvatosan. Ha megkivánom a csokit, eszek egy kockát, de nem egy táblát.
Viszont eljárok edzeni, ha nem is mindennap, de minden másnap. A város másik felébe (egy óra busszal), de eljárok. Nagyon sokszor feladtam, de most csinálom, kitartóan. Lassan az agyam is átáll, hogy a kajára még jobban odafigyeljek, mint eddig. Az biztos, hogy én egy percet sem fogok koplalni, mert hosszútávon kinyirom vele a gyomrom. A sok életmódváltás közül, pedig meg fogom találni azt, ami nekem tökéletesen passzol és beválik.
Tetszett a cikk, gratulálok. Bizony én is magamra ismertem, én is ilyen vagyok. Pontosan tudom, hogy mit kéne tennem, de az akaraterőm csak ideg-óráig tart ki. Irigylem Julcsit, hogy ilyen barátnője van. Nagyon szép tőled, hogy segítesz neki ennyi kudarc után is. Jó lenne, ha lenne ilyen barátnőm.
Várom a cikk folytatását!
Végre egy írás, amit tényleg lehet cikknek nevezni, amit érdemes volt elolvasni! Jó a stílusod, jól van felépítve, gratulálok. De miért 2011. a dátum? Remélem, nem kell 2013-ig várni a folytatásra ;)
Hajrá Julcsi!!!!!!!!!!
;)
Nagyon jó a cikk!
Gratulálok!
Én is várom a folytatást!
Engem elkeserítettek az utolsó sorok.Leírva persze aranyosan hangzik dehát..mi ő,egy kiskuytya? Teljesen eszetlenül viselkedik,aztán meg hozzád szalad kuncsorogni,hogy segítesz-e neki századszor is? igazi energiavámpír.
Többre mennél,ha a sajéát életedbe fektetnél energiát,ő meg felnőne végre,és egyedül(vagy magához hasonlókkal,akiktől nincs kisebbségi komplexusa..) nekilátna a fogyinak.
Magam elé képzeltem ahogy vágod az arcokat, és Julcsit is, amikor kétségbeesetten rohan be hozzád, hogy már megint 93 kiló :D
Drukkolok nektek csajok! :)
Nagyon jó volt olvasni, én is várom a folytatást ;)
Tetszik a cikk, majd' megkönnyeztem a végét. Szurkolok Nektek!:)
Julcsiban kicsit magamat látom... :(
Mintha magamról olvasnék:))))))))
Rá is jöttem,hogy MINDENKI képes fogyni ha akar,csak és kizárólag ÉN nem!:DDDD
hány évesek vagytok?
ez szerelem?:D
Szakad az eső, már teljesen bőrig áztam, alig várom, hogy hazaérjek. Otthon gyorsan kipakolok a két hatalmas nagy szatyorból, a karom majd leszakadt, mire felcipeltem őket a negyedik emeletre. Mosószer, öblítőszer, mosogatószer és persze kaja. Rám nézve ez jobb híján teljeskiőrlésű kenyér, teavaj, zöldség, gyümölcs, sajt, tej, némi joghurt és sonkaszalámi. Mikor kinyitom a hűtőt, hátrahőkölök a bent látottaktól. A felső két polc, ami tegnap még kongott az ürességtől, most telis-tele túró rudival, elősütött pizzával, cukrászsüteménnyel, gesztenyemasszával, tejszínhabbal.
Ugrás a teljes írásra: "Nem értem miért nem tudok lefogyni…” (1. rész)
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott!
- rokon értemű szavak
- "Nem értem, miért nem tudok lefogyni…” (2. rész)