Nem bírom megnyitni a "freemailes "leveleimet csak nyitott borítékok vannak? (tudásbázis)
Helló,smtp-nél írd be,hogy "smtp.freemail.hu",a másiknál "mail.freemail.hu" kell,és már megy is.De az eszközök fül alatt a fiók fület kiválasztod,ott levelezés,tulajdonságok,kiszolgálók fül,és a "kiszolgáló hitelesítést igényel " négyzetbe pipát teszel,ennyi.Amíg ezt meg nem csinálod nem indul be a verkli.
Szia,Jal.
Na, a bejövő leveleket már tudom fogadni, de küldeni nem tudok, mert oda, hogy: Kimenő levelek (SMTP) nem tudom, hogy mit írjak.
Ha valaki esetleg tudja és megmondja, annak köszipuszi:)
Köszikösziköszi:)))
Sikerült:))
Puszi:)
tools (4ik fül felül)- accounts (utolsó elötti). mail fül, abban "add" - mail (gondolom újat létrehoz). Display name: neved vagy bármi, nyomsz egy next-et, e-mail address: emil cimed - next,
itt lesz egy ablak, amiben irja, hogy pop3, azt úgy hagyod!, alatta beírod, ha freemailra akarod állítani: icoming mail (pop3): pop3.freemail.hu
outgoing mail(SMTP): ide kell az amit a net szolgáltatód ad meg, kimenő levelekhet, ha nem tudod, hívd őket. nekem mail.emitelnet.hu -van ott. de az előző netnél egy ip-cím volt. -next
account name: én ide az emailom nevét irtam (@valami.hu nélkül) password: mail jelszavad és ezután pipáld be a remember password-ot. next és finish. elvileg kész van :)
Szia!
Amióta megújult a freemail egy nagy fos lett. Nálam a rendszerhiba szokott mindennapos lenni, lefagy folyton, szal egy nagy rakás kaki lett az egész. Próbálgasd, aztán egyszer csak megjavul, akkor aztán siess, nehogy lefagyjon. :)
További ajánlott fórumok:
- Nektek sem megy az iwiw? Tegnap este óta nem tudom megnyitni az iwiw belépő oldalát. Nektek sikerül?
- Megőrült a gépem, egy ikont se tudok megnyitni, mert azt írja ki, hogy windows nem tudja milyen programmal lehet megnyitni, mit tegyek?
- Hogyan lehet megnyitni a 3. szemet?
- Miért nem tudom megnyitni a JibJab képeslapot csak úgy, hogy bemásolom az url helyére?
- A Freemailen miért nem látom a beérkezett leveleimet?
- Nem tudom megnyitni a leveleimet a G-mail fiókomban. Mi lehet a baj?