Nem annyira külön Karám (beszélgetés)
a másodikat sokszor fontolgatom,
köszönet a naplóba
:)
tudom, te idézetválogatásban szeretek profiktól olvasni
"Mindaddig, míg nem érzünk rokonszenvet és szeretetet minden élőlénytársunk iránt, nem mondhatjuk, hogy megértettük az erkölcs törvényét."
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd."
/Mahatma Gandhi/
Lopjad, de írd oda, hogy tőlem van! ;oDDDDDDDD
Ááááááááá, vigyed nyugodtan! :o)))))))
az most úgyis ránkfér, naplózok is vmit be magamnak általába.
a hoxabéke le van védve vagy ellophatom?
elég, de speciel szívesen hallanék pár gandhi szösszenetet is.
Húúú,basszus!!!!
Einstein cuki,és iszonyatosan hosszú a nyelve.
Ennyi elég a megbocsájtáshoz?:)))
NEEEM,rosszúl érted!!!..legalábbis szerintem:))
A siker az az általunk érzett siker,nem az amit másokért csinálunk,célokért,más elérhetettlennek tűnő dolgokért.
Einstein erre gondolt,légy értékes,de ne azért küzdj,hogy más a nyakadba akassza a díjjat,mert az nem jelent semmit,csak az jelent valamit ami te vagy:))
..és ahhoz nem kell alátámasztás,vagy bizonyíték,érezni fogod.
Nem lehet mindenki marilyn monroe,vagy ,madam currie,vagy épp einstein,de mindenki lehet értékes,a maga életében.
Szerintem Einstein itt főleg anyagi értelemben, ill. hírnév, ismertség stb. tekintetében értette a sikert, így ilyen a lapon nyugodtan állíthatom, hogy nem vagyok sikeres. :o))
A többiben egyetértünk. Mint általában. :o)))))))))))
Innen:))
Nem-e??
Ugyan már!A sikeresség mérvadója te magad vagy.Nem a pénz,a díjjak,az iskolák,vagy a haszon......nem ezen múlik...nálam nem.
Esődleges az érték,és az már siker:)))
Szerintem erról szól a történet:)
Már mint innen a karámból vagy a suliból? :o)))))))))
Hát, sikeres nem vagyok - ezt már elértem! :oDDDDDDD
Na most vagyunk kirugva!!!
Római történelem,talán akkor már vegyítsük egy kis Einsteinnel:
" Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes."
:)))
További ajánlott fórumok:
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Valóban annyira számít a méret?
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?