Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
Sziasztok!
Zoé!Várjuk a holnapi teszted eredményét!Tessék egy szép zebra csíkosat pisilni!
Ilditó!Ne vedd a lelkedre,hogy mit mondanak a tudatlanok!Azt viszont megnézném,hogy milyen az ő kapcsolatuk a gyerekeikkel és patikus is csak muszájból szűlt,nem szerelemből.Én úgy gondolom,hogy ha nekünk nem is könnyen jön,de biztos bensőségesebb kapcsolatunk lesz a picúrral,és azt is tudom,hogy nem csak én akarom,hanem a férjem is.Nekünk szerelem bébink lesz,amire egy életen át büszkék leszünk,nem igaz,lányok?!Aki meg úgy beszél,annak fogalma sincs arról,hogy ez mit jelent nekünk és mivel jár,az ilyenek szava nekünk semmit nem ér!
Chris!Szeretnénk a helyedben lenni,én pl fagyos vagyok.A barátnőm,akinek lombikon sikerült,azt mondta,hogy mióta terhes,nem fázik,olyan,mintha kis kályha lenne a pocakban!Most tessék jól kiélvezni,de ígérem gondolok Rád,ha kicsit is fázok!:))
Annamari!Megy a drukk!!!:)))))
Köszike lányok a szurkolást!
Ildito: nehogy már ilyen hülye, féleszű tyúkokra hallgass! Ki nem sz...rja le, hogy mit gondolnak! Egyébként velem múltkor a patikus nő volt ilyen gonosz: tesztet vettem, mondtam, hogy cseppentőset kérnék és nem vizeletsugarasat. Erre közölte, hogy ő ehhez nem ért, mert neki soha nem volt rá szüksége. A bunkója...
Christineee: pihizzél jó sokat! Köszike a biztatást!
Az a lényeg hogy feljebb ment a hőd és remélük ott is marad!
DRukkolok!!!
Én örülnék ennek a hőnek mert az állandó hőemelkedésemből mér most elegem van, de nem panaszkodom.
Sziasztok!
Bocsánat hogy kicsit eltűntem, de melóhelyen egyedül voltam kllegina szabin volt, és hát kedves kollegáknak köszönhetően elkeseredtem n is.
Közöltéék velem, ne avatkozzam a természet törvényeibe, azért nincs gyerekem azért nem sikerül, mert nem éremlem meg.Hát kösz!!
A lombik, inszem pedig milyen természet ellenes.Fel sem tudják fogni, milyen vágyni hosszú éveken át egy babára, arra hog végre anyák szülők lehessünk.
Na nem számít, csak olyan de olyan rosszul esett, hogy elmondani nem tudom.
Annamari, de örülnék, ha sikerülne.
Zoé, még mindig semmi.Megy a dukk!
Kismamijaink, ti hogy vagytok?
Köszike a drukkolást! Én meg nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek ;)
Mi is most ünnepeltük a múlt héten a másodikat :)
Érezzétek jól magatokat és hajrá!! :)))
Szia Annamari!
Ha most volt szurka meg pici vér az a beágyazódás jele is lehet!
DRukkolok!!!
Szia Annamari!
Köszi, hogy gondoltál rám! :)
Igen, azért vagyok eltűnve, mert most átálltam egy kissé más gondolkodásra. Próbálok nem foglalkozni a dologgal és nagyon pozitívnak lenni.
Ráadásul készültem a nyaralásra, holnap indulunk a párommal a Balcsira 1 hétre.
Ott ünnepeljük kedden a 2. házassági évfordulónkat és azt, hogy beleléptünk a 8. együtt töltött évünkbe.
Ráadásul pont jövő7en lesz peteérésem is elméletileg.
Véres nyálka? Hmmm..az lehet, hogy jót jelent!
Drukkolok Neked nagyon, szeretném ha sikerülne! :)
Sziszatok lányok! el vagytpk tűnve!
Monita? Exnight? Lyana? Ildito?
Én már a 20. napomon járok épp, már csak 12 a ciiklus végéig. Kezdek izgulni, pedig eddig nem is gondoltam rá szinte. Ma este éreztem egy picike szurkát + ma a nyálkám kissé véres volt. Egyébként se folyás, se semmi. Szerintetek ez mitől van?
A vasárnap jól hangzik. Jó ha akkor csinálsz!
DRukkolok!
Szia szerintem nyugodtan tesztelj vasárnap.
Én még várok keddig és majd a doki megmondja mi a helyzet. Tegnap visszanéztem,mióta abbahagytam a gyógyszert még pontosan soha nem jött meg. De mindig olyan érzésem van hogy megjönn.Majd azért jelzem a dokinak hogy ha nincs baba, írjon fel valamit ami beállítja a mensim. Szerinted ez jó ötlet?
Hello lányok!
Mi a helyzet?Hogy vagytok?
Nálam még mindig semmi, olyan jó érzés, vasárnap tesztelek, remélem akkor már kimutatja ha baba van.
Vagy szerintetek várjak még?
Biztos hogy jobb ha egymás után két napon is csinálják!! De nálunk nem így van és ezért rásegítettem mert tutdm hogy inszem előtt még nem volt kint a pete de nagyon közel volt a kijövetele.
Ez a mensi érdekes dolog. Mert mikor nagyon vártam hogy megjöjjön és kezdhessem az inszemes hónapot akkor késett, pedig nem szokott:-D
Szerintem kérdezz nyugodtan a dokitúl ha vannak kérdéseid. Azért orvos hogy válaszoljon.
Igen,holnap 10-re megyek,délután már tudom,hogy mi lesz.
Én is ezt tartom hülyeségnek,mert mindig rendesen megjött és nekem fontos volt,hogy most is így legyen,de nem tudok változtatni rajta.Igen,én is meglepődtem,hogy egymás után két nap csinják,de talán az az előnye,hogy a rásegítésük is közelebb tartja a katonákat,mint hogy csak magukban küzdjenek.Lehet,hogy csak ezzel is nyugtatgatni akarom magam,hogy ezért jó,meg azért jó,csak hát az orvosok nem szeretnek az emberrel beszélgetni és ezt neheztelem.De holnapra felvérteztem magam,lehet,hogy nem lopom be magam a szívükbe!:)
Holnap mész? Hányra? Majd mesélsz mi volt? Érdekelne.
Én mindig úgy voltam vele hogy ha nincs baba az se baj csak jöjjön meg időben a mensi.
Hát nekem mindig egy inszem volt, és a doki azt mondta hogy aznap este pihi és utána két napig még lehet eggyütt lenni. És fordítva csináltam.
És előtte sem árt eggyütt lenni mert az apa anyagában vannak olyan dolgok amik előkészítik a méhnyálkahártyát!
Igen,a lélekgyötrő napok!
Én Pécsre járok és ott egymás követő két nap csinálják az inszemet,ezért nem kellett rásegíteni,de lehet,hogy nem kellett volna ennyire óvatosnak lennünk.Most majd okosabb leszek!Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok,hogy holnap Pécsen milyen okosakat fognak mondani!
Hát én ebben is megszegtem a doki által ajánlotta. Az inszem után este még voltunk eggyütt mert tutira akartam menni. De azután már nem.
Hát remélem hmarosan kiderül mi van nálad, mert a legrosszabb ez a bizonytalanság.