Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
Lenne egy kérdésem!Szerinted eza puffadtság érzet lehet babó jel?Megőrülök napok óta úgy érzem magam, mint egy lufi!!
De sehol nem olvastam ilyet, csak én gondolok erre, nem e lehet ez is valamiféle jelzés!
Úúúúúúúúú, ez nagyon sok!És hogy bírod???
De nem kell befeküdnöd a kórházba, ugye??
Az nem jó!!De a babáért mindent!!
Meddig tart ez az ágynyugalom kényszer előreláthatólag??
Szió!
Hát össze kell kapni magunkat, tudod lassan eljön anagy nap!!
Nagyon aranyos vagy!
Te hogy érzed magad?Láttam anaplódban, a babód jól van!Ennek roppant mód örülök!!
Szia Idito!
Jó hallan hogy haladsz az esküvő szervezésével, ezek nagyon kellemes dolgok:-D
A nem várthoz nagyon nagy DRUKKK
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
halihó mindenkinek!
Jól olvasom, hogy zoénak kell drukkolni, most!!
Kismamik, jól vagytok?
Lyana, Exnight lelkileg jobban álltok már??
A meghívókkal kapcsolatan döntöttem.Az tuti, hopgy pausz papír az alap, arra megy valami egyszerű kis minta,stzerintem némi csillám, a meghívó.huról lopok néhány jó kis idézetet, és szöveget!
Nem akarom túl csicsásra, az nem a mi stílusunk!
A boríték is házi kesz.Nem hagyonyámos, hanem két oldalról hajtott, középen szalaggal összefogva, maximum valami pici csillogó az egyik sarokban, és két gyűrű egymásba kulcsolva .A meghívó színe azonosiul a a terítékkel tehát krémszín, és terrakotta kombináció!!
A betűk nem es egyszerűséggel feketék.Már csaka z anyagot kell beszereznem, és hétvégére, lehet is kézbesíteni!
Más!!
Lányok semmi mensi jelet nem produkálok, és a 28.napon vagyok.Ekkora már mindig pecsételek, cicifeszülés ezerrel, és hasszurka!Mostmeg semmi, max néhanapján ici pici cici fájdalom féle!!Tehát még reménykedem ezerrel!Elméletileg saját számítás alapján 9-én, ciklus,hu szerint 10-én esedékes a nem várt!!
Annyiraq boldog lennék, ha baba bújkálna a pocimba!!Mert érzem most nem lesz semmi baj!!!!
Szia!
Én használtam korábban Lh tesztet és nem feltétlenül kell elhasználni mind az 5 db-ot. Lehet a számolás szerinzót később is kezdeni a tesztelést. A lényeg hogy az ovu várható ideje előtt két nappal azért kzd el nézni.
ja és még egy kérdés Lh teszttel kapcsolatban:
Ha teszt csík halvány az mikorra erősödik be, hány nap míg onnan pé lett? ha van tapasztalat esetleg.De gondolom mindenkinek más.
Szaisztok!
Én épp összeszedetten újra lelkesen várom az új ciklusom napjait! Fel a fejjel!Küldöm az új energiát:)))
Lh tesztet használ valamelyikőtök?Én most szeretnék.
azzavar, hoyg ha rendeltetésszerűen csinálnám nem lenne gond(ugye, hogy akkortájt 5 napig)
arra gondoltam akkor tesztelem mikor szerintem van vagy lesz pé.És ha negatív , akkor kihagyok 1-2 napot tesztelésből, hiszen úgy is előre mutat, ha pozitív lenne akkor ugye 24-48 órával előre mutat.(így próbálok spórolni vele, így 10 napig is elég lehet az 5db.) Vagy ez így nem ok-s?
Húúúú,Zoé, nagyon drukkolok neked!
Örülnék, ha sikerült volna! :)
Szia Zoé!
még van esélyed, így gondolkodj!!!:-D
A cicifeazülés jó, és viszketés is lehet valami mozgolódás jele. Pár nap és kiderül.
Sziasztok mamik, leendő mamik!
Na mi ez a kihaltság?Ébredjetek!
Nekem akkora a torkom, mint a ház, alig tudok nyelni, a hangomról ne is beszéljünk!
Kinél mi újság?
Nekem szerdán esedékes, eddig semmi jele, cicik feszülnek, de ezen kívül semmi, jah tegnap elkezdett viszketni a mellbimbóm környéke, hát meglátjuk, már nem tudom mit gondoljak....
Mondtam én, hogy jó ötlet :) irány a hobbybolt! nagyon szép papírokat lehet kapni. Én így megérzésre valamilyen halvány sárgás, barackos színt tudnék neked elképzelni. Nagyon aranyos kis szalagokat lehet hozzá kapni, amit belefűzhetsz, ráragszthatsz stb. Vannak kis kövek is, amelyekkel díszíteni lehet. + olyan lyukasztó, amivel kis mintákat tudsz lyuksztani :) Sőt, ha veszel pauszpapírt, arra nyomtathatod az idézetet és magát a meghívót is :)
Egyébként én két napja meg vagyok halva. Viszketnek és fájnak a melleim a legkisebb érintéstől is. Alig tűröm meg magamon a ruhát. :(
Szisztok lányok.
Lyana, Exnight fel a fejjel.Jönni fog az a babácska.De ahhoz pozitívn kell állnotok a dologhoz, érzniük kell, hogy várnak rájuk, és egy nagyon nagyon boldog családba csöppennek bele.
Kismamik hogy bírjátok ezt a hihetetlen hőséget??
Ki áll tesztelés közelben??
Azt hiszem meggyőzetetek magam fogok meghívókat készíteni, bár még a milyenjét, hogyanát, stb nem döntöttem el!!
De nincs sok időm, jövőhéten meg kell csinálnom őket!!
Csak most a hétvégén kicsit kimozdultam, most meg iszonyatos fáradtséág lett urrá rajtam, és félek ő fog győzni!!
Mindenkinek további szép hétvégét.
Szia Lyana!
Kitratás hiszem hogy hozzád is jönni fog a baba, csak talán eddig nem volt itt az ideje.
De remélem hamar jönni fog!!
Sziasztok!
Ebben a hatalmas hőségben a hűvös szobában pihenni a legjobb.
Bocsi hogy eddig nem jöttem, de elborít a fájdalom. Borzalmas érzés hogy nem jön a baba.
Megértelek Exnight. Sajnálom és együttérzek veled.
Ildito jó készülődést.
A kismamáknak pedig jó babavárást.
Köszi Szisz!
Igyekszem, csak jussak el odáig hogy az az emberke megszülessen...
Sziasztok!
Exnight, nagyon sajnálom! :(((( Elhiszem, h most nagyon szomorú vagy, én is az lennék, de gondolj arra,h mi minden veled vagyunk, nektek szurkolunk és előbb-utóbb jönni fog a várva várt babuci!!!! Pedig annyira szorítottam és izgultam értetek! :((( Mostantól még jobban fogok koncentrálni, h minden pozitív energia célba jusson nálatok!
Chris, akkor itt az ideje a pihizésnek, soha vissza nem térő alkalom, hidd el! Ki kell használni, mert ha már itt lesz az a kis emberke nem lesz időd ennyire magadra! :D
Ildito, szerintem is legyen csináld magad akció a meghívó, barátnőm is ő maga csinálta és nagyon szép lett!
Mindenkinek megy a drukk csajok és küldöm a pozitív energiákat! Már ami van nálam, mert aztán én is kész vagyok mindennap, Nóri mellett nem olyan egyszerű pihenni :)
Szia Exnight!!
Nagyon sajnálom komolyan. Pedig reménykedtem most benned és a babucidban.
Kitartás biztosan jönni fog.
Sziasztok!
Csajok próbáltátok már a málnalevél és palástfű teát? nekem segített!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki végig bíztatott, de sajnos tegnap este megérkezett a nemvárt.. Nem is kicsit, mondhatni "elöntött".. :(
Talán majd egyszer nekünk is sikerül, ha megérdemeljük.
Puszi nektek!