Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...? (beszélgetés)
Hát ez jó:)
Csinos vékony vagy normál testalkatrú lányt már lehet gebézni,viszont aki zsírbörtönben tengeti az életét az nem lehet más ,mint édes kis ducika:D
Ez sem rossz:)
Én csak "zsák krumplinak" hívom az ilyen egybeszabott hölgyeket, lánykákat...
Nemrég hallottam rá egy jó elnevezést arra hogy a csípőnadrágból ha kibuggyan valakinek a dereka, az a MUFFIN derék :-))))
Szerintem gusztustalan:( Ha valakinek hurkák vannak csípőtájon, ne vegyen fel ilyen gatyát.Legyen már annyi önkritikája...
nincs is ezzel baj, szerintem. Nekem is van csiponadragom. A kerdes csak annyi, h megfelelo meretet veszek-e. Vagy ha pl XL-es a meretem, csak azert veszek L-est, h kevesebbnek tunjon..
Az se szép mikor egy gebének az egész feneke kinn wan a csípőgatyából vagy szoknyából és látom a narancsültetvényét! nem csak a ducikat kéne fikázni van súlyfeleslegem és van csípőgatyám de még 1x sem buggyant ki belőle semmi és a hasam se teszem ki! de a vékony csajoknak is vannak ízléstelen húzásai el kéne gondolkodni..
A legjobb összeállítás: csípőnadrág úszógumival, vietnámi papucs,hátúl mélyek kivágott poló amiből kilóg a melltartó kapocs. Ha mindehez még 80 kiló is megvan, na akkor a legjobb!!
Tűsarkú csizmába a bokáján járt, (annyira bevolt fordulva)na ez sem volt kutya!
Szerintem visszataszitó!! De az a legjobb, amikor már a seggénél a vonal is kilátszik, annyira le van tolva a nadrág!!!
Hát... Az egy dolog, hogy csípőnadrág, de ha mellé még hatalmas úszógumik is társulnak... Nem egy ilyen ismerősöm van aki így hordja :S
Hányinger.Nem tudom,kinek tetszik így-szerintem senkinek:D
Feltűnősködés,meg a divat-nem számít,jól áll-e.
Nekem az sem tetszik,ha egy csúnya lábú,pl./görbe/-miniszoknyát hord.De hát....izlések és pofonok:))
Van ám sok ilyen lány, semmi önkritikájuk..
Mindenkinek azt kellene mérlegelni, hogy mi az, ami neki jól is áll a a divatos holmik közül.
Is.....
Meg azzal, hogy nem kapnak méretet magukra a divatos cuccokból...
Nekem van önkritikám, nem húzok ilyet.
Hogyan kapok ruhát magamra?
Saját magamnak hozok olaszból amikor áruért megyek ki a boltunkba...
Ennyire egyszerű a recept.
Divatos, de nincs méret?
eggyel nagyobb, nem gáz...
Szerintem az, de nem nagyon tud mit csinálni, ha divatosban akar járni.
Csípőfarmerból nem gyártanak nagyon 40-esnél nagyobbat...
Ha van, az is kínai...
Ha nem vennének fel két számmal kisebbet, nem lógna semmi sehova. Nem a divattal, hanem az önkritikával van a probléma.
Sanya! Gondolom Te is azért öltözöl fel naponta, hogy tetszél az ellentés nemnek. Amióta világ a világ a nők a férfiaknak a férfiaknak a nőknek óhajtottak tetszeni. Te talán nem így tudod? Ez még nem bevallóság kérdése. Egyszerűen divatos akar lenni egy lány. Miért a fiúk, amikor kiöltöznek - szintén csipőnadrág, izompló stb. és hozzá a ringó járás - szerinted kinek akarnak tetszi, otthon a tükörnek. Szerintem nem. Mindenki mindenkinek. Ebből Te még abszolút, de nem tudod meg, hogy ki milyen bevállalós. Érik az ember ilyen próbálkozásnál meglepetések is.
Divatos?Hm...kinek mi a divat.Nem mindig kell majmolni a másikat,azt a bizonyos divatot.Most a csípőnadrág,aztán valaki behozza,hogy fűző???:)és akkor azt is követni kell?Egyszerű:termtsd meg a magad divatját,a többi m eg magasról......ilyen egyszerű ez:)
Nekem nem tetszik, de van egy bökkenő. Ha akarják, hanem a divatcéget olyat gyártanak, sok fiatal csajszi hordana hosszabb derekút, de mutas egy olyan üzletet, ahol abszolút divatos nacit derékig érő felsőrésszel lehet kapni. Az lenne a jó, ha több fazonú nadrág között lehetne válogatni. Akkor mindenki divatos lenne, mert az irányvonal azonos, csak a szabás más. Amúgy meg a fazonok és elég unalmasak, legalább is nekem, mert a forma is mind ugyanaz. Unalmas és semmi különleges. Max. a mintáknál, aztán slussz. Tehát a mai divat olyan, hogy eszi, nem eszi nem kap mást. Miért ha megnézed a divat magazinokat, nagyon szép nyári ruhákat lehet látni benne, na és Te hol kapsz olyat. Hát sehol. Mindenhol ugyanazt látod, semmi választék. Most ugyanolyan egyenruhában járunk mint régen, mi a különség. Lehet, hogy meglep, de Nekem - lévén a retrós időszakot - nagyon tetszik a 30-es évek női ruha divatja. Természetesen filmen láttam Fred Aster filmekben. Írtó szépek és nőiesek. Ma totálisan megállnák a helyüket, és lehetne belőlük válogatni. Több bartánőmmel beszéltem, nekik ugyanaz a véleményük. Szóval a divat kicsit unalmas azzal, hogy minddíg mindenhol ugyanazt látod, és kell viselned ha akarod ha nem. Ja igen, mióta is divat a csipőnadrág, egy-két éve tuti, és azóta a divat mogulok is tudják, hogy csak alig-alig jó valakire, de mégis ontják, ahelyett hogy bővülne a választék. Ja igen és kritizálni Ők is tudnak, hogy egyik másikon milyen rosszul áll. Ez OKÉ, de mi van helyette. Tehát nem csak a lányok hibásak ebben. Saját varrónőre, meg gondolom nem mindenkinek telik, de nem is biztos, hogy a varrónők ilyen divatos darabokat tudnak varrni. A Szalonokat meg ugye megfizetni egy leányzónak, nem biztos, hogy menne!!! Akkor ugyanis mélyen a zsebbe kell nyúlni, és az bizony nem mindíg elég mély ahhoz, hogy ilyen célra is elég legyen. Nekem ez a véleményem.
Sajnos olyan is van aki már nem is annyira fiatal és mégis viseli! A fiatalokon sem gusztusos, hát még az idősebbeken :( Hervasztó :(
Ma már mindent kiraknak, semmi izgalmas nem lehet bennük!
Hát ha rábiggyed a nadrágra a hasuk,az nem valami csini...de még hogy télen is kint van a derekuk,az már külön fejezet..és csodálkoznak,ha kifáznak:(
gusztustalan.. de elgondolkoztató, hogy mennyi önbizalmuk van. persze nulla önkritikával, de akkor is van. adhatnának belőle:))
Dóra, veled értek egyet.
Később lesz gondjuk, mert a veséjük kifázik.
Nem tudnak mértéket tartani, egy kicsit felelőtlennek érzem a téli viselését.
a fiam két osztálytársának most volt az egyiknek méhgyulladása , a másiknak meg vesegyulladása....
a divat mindenek felett... (((
a sok buta lány, nem számolnak a következményekkel...
Akár kibuggyan, akár nem, nem egészséges ha a hasa kint van egy nőnek. Főleg a téli időszakban. Lehet, hogy most még nem, de később komoly problémák adódhatnak abból, ha megfáznak.
További ajánlott fórumok: