Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt? (tudásbázis)
SZIAUSZTOK LáNYOK!!!
Csinálom szorgosan a ornát,de most egy másik fogyieszköz miatt irok.Szerintetek a hullahoppozás ugy is hatásos(fogyaszt),ha mondjuk nem egyszerre karikázok 30percet,hanem elosztva napszakokra mondjuk 10-10percet????
Semmi, de most nem is érek rá :) Annyi munkám meg intéznivalóm van, hogy nincs időm keresni, de ha találnék, nem tudom hogy oldanám meg, hogy dolgozzak egy fix időpontban :)
Most az előbb szereltem le a szobám ajtajáról a zárat, kilincset, mindent, mert kinyitottam a bejárati ajtót, a huzat becsapta az ajtót, de úgy, hogy alig tudtam kinyitni. Most megyek zárat venni, aztán 5-re fogadóórára megyek, este meg szerelek:)Ha már szétszedtem, veszek szép kilincset is rá:)
Akkor most mennem kell, este még jövök, de tervezem hogy elbicajozok a mamihoz a kis campinggel, aztán meg haza a lányoméval, azzal legalább tudnék esténként a városban bicajozni. Na, kiváncsi leszek, a hátsóm hogy fogja kibirni azt a 9 km-t azon a kemény camping ülésen :)
Szia!
Tényleg, melóügyben mi újság?
Helló!
Én most reggelizek és ebédelek egyben :)
Nem volt időm enni reggel, bár nem is szoktam, de dél körül mindig. Most értem haza a temetőből, pedig még 10-kor elmentem, de messze van az anyukám sírja. Mivel csak zöldséglevesem van, mármint főtt kaja, ezért egy csomag sajtos-brokkolis virslit bedobtam a mikróba, és azt eszem ubisalival. Közben egy kézzel pötyögök, így legalább lassabban eszem :)
Irigykedem a kert miatt, én is nagyon szeretném ha lenne egy kis füves rész, de sajna úgy néz ki erről már örökre lemondhatok :(
Timikor szoktatok ebédelni? vacsoraidőben?
Én rakott kelt ettem koviubival. :)
szia!Nem vagyok elveszve!:-)Csak 1000 dolgom van!
Na meg lusta is vagyok!:-)Sajna!:-(
Én azért nem szeretem keményen csinálni R.R. videóit,mert nagyon káros,ha ez ember túlhajtja magát,konkrétan az izomláz a legkárosabb. Ez egy sav,és a savak pedig marnak,és savasodást okoznak. Szóval szoktam tornázni,nekem az Add önmagad első része van,ezt többé kevésbé végig tudom tornázni anélkül,h túlerőltetném magam, de ha érzem a jeleket,hogy túl sok sav gyülemlik fel,abbahagyom.
Ti ilyesmire szoktatok figyelni?
Nekem már másnap kijön az izomláz, de van mikor már hajnalban érzem. Mikor 2 hónap után elöször csináltam a 30 perc felsőtestet, akkor is már másnap hajnalban éreztem mikor a kicsi kellt enni.
Régen nekem is volt, hogy rosszul éltem meg a pihinapokat, de muszáj, mert a túledzettségnek is vannak hátrányai. Olvastam hogy megszálottá lehet válni.
Köszi, hogy ilyen részletesen leírtad, látod ismerem is ezeket a mozdulatsorokat, mégsem jutott volna eszembe. Azt hiszem meg fogom csinálni néhányszor én is. Hátha segít, bár nekem nem igazán a derekammal van a probléma, onnan szerintem aligha tud még valami lemenni, már csak csont és bőr szinte. Na jó, ez tulzás, de tiszta kemény, izom és csont, meg bőr. Így jobban hangzik :)
Nekem még mindig a belső comb az, amin van mit ledolgozni, de szerintem onnan a legnehezebb.
Megint elő kell szedni az LM-et, már vagy 3 hete nem használtam. Lusta voltam hozzá :)
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Izmos, formás alak Rubint Rékával
- Csinálja valaki a Kérj új alakot a Jézuskától programot Rubint Rékával?
- Rubint Rékával hasról fogyizók- tanácsra lenne szükségem:-))
- Alakreform Rubint Rékával! Edzés, ötletek, tanácsok...
- Aki már próbálkozott Rubint Rékával fogyni?