Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt? (tudásbázis)
Egyre nehezebben veszem Rá magam.Tegnap 2 órát tornáztam,Délelőtt 40 perc Aerob,délután 80 perc Réka.
Ma abszolút nincs kedvem tornázni:(
Egy héten 7 napot tornázok:)
Mondjuk abból 1 nap csak aerobzóna,akkor pihenek.
Én is régebb óta nyomom Réka tornáit. Egész pontosan tavaly nyáron kezdtem,de télen el lustúltam és volt pár hónap kihagyásom:(
Én ma a RR3 30 perc popsit csináltam lábsúly nélkül, és hát elég nehezen ment, Meg kelett állni egy párszor. De legalább ebben van rendes nyújtás a végén.
Anonima nem azt mondtad hogy ma csak aerobzonázol?
Ebbena melegben te hogy veszed magad rá a tornára. Én elég nehezen.
Szió:)
Nem egy időben vagyunk fent.Én sem tudok beszélgetni senkivel.
Reggel megcsináltam 40 perc aerobzónát,most napi 20 perceseket fogok csinálni.
Megvettem a Napi 20 perces DVD-t végre. Nagyon tetszik! Popsis részt csináltam. Jól megdolgoztat.
Nálunk nem tudom mikor lehet kapni a legújabbb DVD-jét, megvárom, hogy a Mediába mikor jelenik meg. Most úgyis a 20 percesre tornázok.
A neten is meg lehet rendelni itt: [link] vidékre is kiviszik futárszolgálattal 48 órán belül a szállítási költséggel együtt 3000 Ft. Egyébként szerintem 1990 Ft-ot megér, 100 perc torna.
Na, majd a hétvégén kipróbálom, aztán referálok róla. :)
Nálunk még nem nyílt pékség,így nem vettem még meg.De lehet nem is fogom,majd ha ez a napi20-as tökéletesen fog menni,utána lehet,invesztálok bele.
Láttam kell hozzá gumiszalag is a stepp lépcsőn és a súlyzókon kívűl.
Jól nyomod a tornát még mindig! Ügyi vagy! Nyaralni mi sem megyünk sehová, pont azok az okok miatt amit ítál. Meleg van nekik utazni, strandoláshoz meg még nagyon picike, így maradunk itthon.
Régen írtad hogy a belsőcomboddal vannak még problémáid. Tegnap nézegettem magam, és nekem is avval van a gond. Tudtál rajta azóta segíteni?
Hát velem nem sok újság van.Tegnap végignyomtam a napi 20 perces dvd-t-Előszőr csak 60 percet,rá 2 órára meg a 20 perc kart.Izzadtam,mint a ló.Ma pihenőnapot tartok,ami azt jelenti,hogy Aerobzónázok:-)
Amúgy tényleg nem sok.Néhány topik itt a hoxán,nagyon leült szerintem nyaralnak az emberek.
Ti mentek valahová? Vagy csak otthon élvezitek a nyarat? Gondolom,a kis Zolikával,nem nagyon tudtok menni sehová.Mi is kihagyjuk még ezt a nyarat.Pici még ahhoz,hogy a meleg autóban a gyerekülésben,üljön több órán kerszetül a gyerkőc.
Strandra még nem merem kivinni.Nem hiányzik a hülyeség a gyerenek.És most a futószemölcsre és egyébb nyalánkságokra gondolok.
Sziasztok!
Végre jó a gépem, és mostmár rendszeresen leszek! De látom ti is rég írtatok már. Kivel mi újság?
Pedig változtatni csak drasztikusan érdemes! :D
Jól kiemelné a rövid haj a nagy és kék szemeidet! :)
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Izmos, formás alak Rubint Rékával
- Csinálja valaki a Kérj új alakot a Jézuskától programot Rubint Rékával?
- Rubint Rékával hasról fogyizók- tanácsra lenne szükségem:-))
- Alakreform Rubint Rékával! Edzés, ötletek, tanácsok...
- Aki már próbálkozott Rubint Rékával fogyni?