Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt? (tudásbázis)
sziasztok csajok!
Niki!milyen recepteket találtál?hol?:)Milyen sütire fáj a fogad?:)
Hol találtad a reciket?
Még nem tudom, én nem döntök előre, vagy együtt. :)
A sértődékenységnek nem a Vízöntőséghez van köze, hanem az elkényeztetett egykeségemben gyökeredzik jó mélyen, akárcsak a türelmetlenségem.
Én a helyedben biztos vennék egy perselyt, aztán minden nap beledobálnám a cigi árát, a hónap végén meg vennék valamit, amire ha ránéznék, mindig eszembe jutna, hogy milyen ügyi voltam, hogy nem bagóztam. :)
Melyik márka, és hol van az a nagyker? :)
A Zoli nyilas!:-)Hirtelen vagy és sértődékeny?érdekes,rám egyáltalán nem jellemző a sértődékenység!:-)a hirtelen az oké,mondjuk én nem csípem a tutyi-mutyi embereket,meg az értetleneket!;-)
Ebből a rengeteg pénzből még szerintem semmit!:-)gondoltam rá,hogy gyűjtögetem,dobálgatom valahova,de nem érdekel!valahova úgy is elmegy!:-)Ruhát azt minden kép veszek!a kedvenc márkám nagykerjében minden hónap utolsó péntekén nyíltnap van,féláron lehet kapni a rucikat!:-)
A Világért se próbáld ki az almaecetet! Pajzsmirígy zavarokat csinál!Nem egy nőnek tönkretette a pajzsmirigyét,és olyan zavarjai lettek,hogy miután abbhagyta a diétát,duplán jött vissza a leadott kiló,és soha nem tudják már leadni a hormonzavarok miatt.
A Szűzteáról nem tudok nyilatkozni,arról nem hallottam rosszat.
Jó reggelt!
Na, most én is jók korán ébredtem fel, ráadásul magamtól.
Nem szoktam meg, mert nem rendszeres nála szerencsére. Halak. Én nagyon töprengős vagyok, mire csinálok valamit, őt meg viszi a lendület, ha valamit jónak érezz, akkor huss. Csak néha elfelejti megkérdezni, hogy az szerintem is jó-e, aztán fel sem tűnik neki, hogy helyettem is dönt. De amúgy nagyon jó természete van, és hihetetlen jól kezeli az én hirtelenségemet és sértődékenységemet. :) Zolinak mi a jegye?
Niki, mit veszel abból sok pénzből, amit már eddig is megspóroltál a cigin? Megszaporodik a ruhatárad? :) Ügyes vagy, csak így tovább!
Szép napot és jót hétvégét mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Izmos, formás alak Rubint Rékával
- Csinálja valaki a Kérj új alakot a Jézuskától programot Rubint Rékával?
- Rubint Rékával hasról fogyizók- tanácsra lenne szükségem:-))
- Alakreform Rubint Rékával! Edzés, ötletek, tanácsok...
- Aki már próbálkozott Rubint Rékával fogyni?