Nektek milyen jelekkel kezdődött a terhesség és mikor? (beszélgetés)
anyukam velem ket honapis menstrualt rendedesen
es azt hiszem noveremmel is
Ha már indult ilyen topik, felteszem a kérdésemet, bár biztos lesznek, akik lehülyéznek miatta.
Hallottatok már olyanról, hogy valaki RENDES menstruáció mellett terhes legyen?
Nekem mindig pontos (legutóbb késett 2-3 napot), és 7-9 napig tartó mensim van, tehát fel sem merült bennem, hogy terhes lehetek, ráadásul vigyázunk is mindig. De 3 hete éppen olyat érzek a hasamban, bal petefészek környékén, mint a magzatmozgás. Nem vettem tesztet, mert gyakorlatilag kizártnak tartom, hogy terhes legyek, inkább izomrángásnak gondolom (sok-sok problémám van mostanában, rettentő feszült vagyok), mégis, valahányszor érzem ezt, belém hasít, hogy ez pont olyan...!
Van már egy kislányom, és nagyon nem terveztünk mostanra babát, ráadásul egész tavasszal-nyáron beteg voltam, csomó gyógyszert szedtem. Semmi egyéb tünetem nincs, illetve szédüléssel küzdök kb. április óta, de vashiányos vagyok, ez (is) okozhatja.
Naponta 5-15 alkalommal érzem ezt a "rángást".
2012.02.23-an volt az utolso mensim elso napja....marciusban minor kellett volna 21e kornyeken men jott meg...nem paraztam meet men mindig pontos...aztan elkezdett fajni a mellem de meg ex den volt fits meet mensi elott ex is elofordult mar aztan csinaltam tesztet Ami aprilis 2an pozitiv left masnap mentem dokihoz meg ultrahangon den lats,odott semmi olyan pick volt..a mensi helyett peteeresem volt es pont akkor termekenyultem meg minor meg kkelett volna jonnie...aztan vissza kellett menni a dokihoz 20 nap milva es akkor mar latszodott a Baba is...
es ezt a kis manot varjuk 2012.12.12 re :)
Elojele men volt kulonosebben csak az h men jott meg...de a terhesseg elso honapjai pokoliak voltak...
A véleményeteket szeretném kikérni.
Elmúlt a menzeszem és rá egy hétre elkezdett fájni a mellem és szúrkálni a hasam annyit ettem hogy magamon is csodálkoztam ezt tartott kb. 2 hétig és mintha elvágták volna megszünt. Rá 3 napra elkezdtem szédülni de néha olyan érzésem volt elájulok és hányingerem lett, ez a szédülés hányinger azóta is tart. Múlthét csütörtökön meg jött a menzeszem időben , de csak 2 napig tartott és gyenge volt. 2 napig utána nem volt semmi aztán hétfőn egy kis barnázás és ennyi. csináltam 2 tesztet is tegnap és negativ lett. Szerintetek mi lehet? Én terhességre gondoltam, de mostmár nem tudom. Nektek , hogy volt mikor teherbe estetek mikor éreztétek és mit éreztetek?
További ajánlott fórumok:
- Nektek mennyit változott a melletek terhesség/szoptatás alatt?
- Ha kívánós voltál a terhességed alatt mikor kezdődött?
- Nektek fájt a melletek a terhesség legelején? Illetve mikor kezdett el fájni?
- Nektek mik voltak az első jelei a terhességnek?
- Terhesség kezdődött így másnak?
- Vérzés korai terhesség alatt, az orvosok szerint nincs baj. Nektek mi a véleményetek?