Nektek már karácsonyi hangulatotok van? (beszélgetés)
Megyek sorba, aszerint, ahogy te írtad a saját szempontjaidat.
Nálunk a díszítés rendben.
A fa megvan.
Az ételek alapanyaga még folyamatban, nincs meg minden.
Ünnepi filmet még nem néztem (már ha valamilyen karácsonyira gondoltál), „ünnepi” zenét sem hallgattam, csak a szokásosakat.
Mégis érzem a karácsonyi hangulatot.
Dolgozni ugyan már nem fogok, attól függetlenül lesz még épp elég dolgom.
Persze, karácsonyig mennek a „sima” hétköznapok, de görcsösség mentesen.
Aggódás is van bennem bizonyos mértékig, de ez „csak” a szokásos - nem is annyira aggódásnak mondanám, inkább reménynek, hogy minden szerettem egészséges maradjon.
Úgyhogy igen - összességében azt mondhatom, ünnepi hangulatom van.
Sajnálom, akinek olyan gondja van, ami miatt nem érzi azt a plusz töltetet, ami miatt nincs hangulata, netalán még nyűgnek is érzi a közelgő ünnepet.
Ez a legszomorúbb forgatókönyv.
A szülő kiteszi a lelkét, hogy jól sikerüljön a karácsony, minden a helyén legyen. Lehet, hogy már ő sem akarja, már nem bírja, sőt a pokolba kívánja az egészet, mert már idős és fáradt.
Neked meg semmi hangulatod az egészhez !
Nem lenne tisztességesebb, hogy ezt elmondanád a szüleidnek.
Beszéljétek meg, hogy elmúlt a gyerekkor, a varázslat. Mondd nekik, hogy pihenjenek és ha neked nem jó otthon, akkor ne terheld Őket feleslegesen.
Nincs.
Végig dolgozom a hetet. Van egy jó car feladat is.
Anyám már most befeszült. Ha segítek, soha semmi sem jó.
Ha szép karácsonyi zenét rakok be, az apámnak csak csörömpölés.
Olyan vendéget hoz a rokon, akire baromira nem vagyunk kíváncsiak.
A két ünnep közti szülinapom csak nyűg mindenkinek.
Legyen január 2. már!!!
Nekem uez. Tavaly , sőt addig minden évben megvolt a hangulat mar egy hónappal előtte. Most nincs vagy csak pillanatokra. 😔
Es igen. Legnagyobb gondom nekem is az idő. Ahogy rohan. Számomra elkepeszto ütemben. Ránézek az oramra es eltűnt ket óra, ami 5 percnek tűnt. Mintha feltekertek volna az idő kerekét de idén ev végére nekem már nagyon. Nem tudom mit lehetne tenni ellene...
Karácsony előtti van,,várakozós,izgulós,de nyugis is egyben.
Karácsonyi majd péntek körül köszön be.
Addig magam vagyok,,de ez sem rossz,nyugodtan lehet készülni.
Ma díszítgettem a házat, sütöttem zserbót, bejglit, (egy részét ajandékba, azért van már készen), narancs, fahéj illóolaj, illatgyertyák, szóval alakulgat.
A "gond" nálam is az, hogy még 3 napig dolgozom.
De mindhárom nap du. munka után lesz valami programom, ami ki tud kapcsolni a munkából.
Nekem tavaly megvolt a hangulat, de most nincs.
Meg valahogy felfoghatatlan nekem, hogy már december vége van. Mindjárt vége az évnek. Olyan gyorsan elmentek a hónapok, a nyár, az ősz. Lakást újítottam fel, vártam a szakikat, a festőt, majd a visszapakolás, takarítás. És el is szaladtak a hónapok.
A lakás feldíszítve. A fa megvan. Az ételek alapanyaga is. Néztem tegnap ünnepi filmet, hallgattam ünnepi zenét. Mégsem érzem a karácsonyi hangulatot. Dolgozni fogok 23-ig, szóval a következő napok olyanok lesznek mint a sima hétköznapok. Plusz sok bennem az aggódás (magánéleti).
Ti hogy érzitek?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?
- Ki mikor díszíti a karácsonyfát? Ki segít nektek?
- Mennyire tudunk ráhangolódni a szeretet ünnepére, a Karácsonyra? Vagy a mindennapi gondok, problémák beárnyékolják az ünnepi hangulatot?
- Idei karácsonyi hangulatom egyenlő volt a nullával kb.
- Nincsen karácsonyi hangulatom.
- Óvónéni vagyok, és ötleteket gyűjtök! Milyen ajándékot készített az oviban csemetétek karácsonyra nektek?