Negativitás, magányosság, üresség (beszélgetés)
Ki írt ilyet? Nem egy topikot olvasunk?
Melyik hozzászólásban írt barki is ilyet? Mi a száma? Mert én mástól nem olvastam olyat, hogy nem érsz semmit, mert nincs semmid, csakis tőled.
Amikor megkérdeztem, melyiket fogadod meg, azt felelted, lényegtelenek. Ez azt jelenti, hogy azokat sem veszed figyelembe. Lehet, hogy ezért nem kedvelnek a kollégáid, mert teljesen félreérthető, amit mondasz?
Jól is teszed!
Ma találtam én is. 🙂
Lementettem a kèpet ha v.ki felhúzná az agyam legyen min vidulnom 😂
Na akkor ki is sérteget másokat?
De bizony sajnálom, habár elhiszem, hogy még így is szeretnek. Pont ezért sajnálom őket.
Hasonló korú lányom van, magamat is sajnálnám, ha naponta azzal kellene szembesülnöm, hogy nem tud, és nem is akar semmit sem kezdeni az életével, és csak siránkozik.
Ezt egyes egyedül te állítottad önmagadról.
Ugye?
És a nevetés egy jó adag energiát is ad! :)
Itt az energiapótlás! :)
Tessék használni!!!
[link]
A puliszka még ilyen. Főzök is egy sülthagymas-juhtúrós verziót ma. :)
Egy önsajnáló mások energiáját lehúzó személy vagy!
Akkor most szépen fogod magad és nagy ráérésedben az elejétől elolvasod az egészet!
Olvasd el, és gondolkodj!!!
[link]
Már tényleg nem tudok mit mondani, ha a tejbegríz is rossz.
Finom... de ahigy főzi az ember, fröcsög, megéget, mire elkészül.
Nem hinném!
Az fontos,amit te magadról gondolsz. Változtasd meg a gondolataidat! Mindent lehet több oldalról is nézni. Te a rossz oldalról szemléled magadat és a világot is.
A világ nem fog hozzád igazodni.
Mert csak a rosszat veszed észre sajnos.
Milyen jot??? Csak rosszat mondtak rolam
Mert ezt akarod gondolni magadról, de gondolhatnál jót is!
Oke. ..ez van ez vagyok én.
Rebeka!
Rajtad kívül ilyet itt senki sem mondott!
(Egy szar erezeketlen bunko senki vagyok. Aki paraszt es nem er semmit mert nincs semmije)
Saját magadat értékeled le folyamatosan.
Ha te ezt gondolod magadról, akkor mások mit gondoljanak?
Nincs miért megsértődnöd, néha tükörbe kéne nézned!
Na, ne hergeld magad tovább. Szellőztesd ki a fejed, próbálj megnyugodni picit, mert nagyon belovalltad magad ebbe. Kaptál kritikát, igen, de olyan vagy mint egy vadmacska, fújsz, karmolsz, morogsz.
Megállás nélkül ezt hallagatom mennyire szar ember vagyok. Kivéve talán a tegnapi napot. Igazatok van azt se erdemlem.meg hogy életben legyek. Jobb lenne mindenkinek ha nem lennék. Igazatok vam
Értékes embe vagy, csak úgy fröcskölsz, mint a tejbegríz.
Ilyet senki sem mondott, csak a te fejedben léteznek.
Nem azonos a humorizálás és a humorérzék.
Rendben. Egy szar erezeketlen bunko senki vagyok. Aki paraszt es nem er semmit mert nincs semmije meg valami??
További ajánlott fórumok: