Ne égj le! (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok! Tudtok valami jó fényvédő krémet ami borzasztóan érzékeny bőrre + tengerpart melletti erős sugarak ellen jó?
Egyáltalán létezik olyan, hogy allergénmentes napkrém?
Régen nekem is fehér volt a bőröm nagyon. Soha nem napoztam, aztán lefogytam és jártam szoliba. Kezdett jó szinem lenni, és szép lassan megszerettem a vizet (Balaton) és jártam napozni.
Mostanra újra meghíztam, de a bőröm maradt szép barna. Ettől nem vagyok olyan "csúnya kövér"
Szóval régen mindíg leégtem, ma már nem.
én is így vagyok vele. ráadásul nekem senki sem hiszi el, hogy nem barnul a bőröm, mivel a hajam és a szemem is sötét.
elég ciki, nyaralás után mindig teszik a megjegyzéseket, hogy nem is látszik, hogy nyaralni voltam (akkor is ha 2 hétig grillezem magam a tengerparton).
most már nem görcsölök a barnuláson, nyaraláskor felkenem a legmagasabb faktorszámú naptejet, és bebújok a napernyő alá:))
Beus, ne is törődj vele, én is olyan fehér vagyok, mint a tej, ez csak azért nem látszik, mert halál szeplős is :), de ennek ellenére képes vagyok pecsenyepirosra égeni. Tegnap a kocsiban ülve égett le az alkarom, kegyetlenül, dehát a kormányt fogni kellett :(.
Naxol rá este és megnyugszik :). Másnap bebarnul, harmadnap elkezd kopni.
Így nekem a nyár az a négy fal közé korlátozódik, de nem is bánom, mert akkora bálna vagyok, hogy a világ minden kincséért sem mennék ki strandra vagy ilyesmi.
Amúgy tudtad, hogy a legtöbb fehérbőrű (ennyire fehér) ember napallergiát kap? Valahol olvastam, hültem is el rendesen. :(.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.