Narancskrém recept

A Narancskrém hozzávalói:
2 db narancs
2 cs hidegenkészithető vanilia puding por
2 cs tejszinhabpor
1 l. tej + 4 dl tej


A Narancskrém elkészítési módja:
A narancshéját lereszeljük, és a tejben felfőzzük,majd lehűtjük, hideglegyen a pudingport bele rakjuk,és felverjük. A tejszint is a leírt módon elkészitjük., Ovatossan összekeverjük,és a narancsokat megpucoljuk, és apró kockára vágva beletesszük a krémbe. Ki adagoljuk pohárba vagy tálakba tejszin habbal vagy csókidarával diszitjük.

Azért nem írtam cukrot mert a pudingporba és a tejszinbe is van. Igy lehet igazán érezni a narancs izt. De aki édesebben szereti kostoja meg és tegyen hozzá kizárolag porcukrot, izlése szerint.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A narancskrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook