Napi irányadónk a Hold! (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó neked Béka!
Nekem sohasem volt ekkora akaraterőm a cigivel kapcsolatban.15 éves korom óta szívom.Jó,valóban keveset,és mindig Light-ot szívtam,most is a leggyengébbet,de ha nem vagyok nagyon szarul,akkor azért a napi 2-3 szál megvan,és kell.
Ha nem szívom el,zabálok....Tudom,psichésen vagyok hülye,ezt le lehetne küzdeni,de nem megy.
Komolyan annyira jó,ha olvaslak,már ettől energiával töltődöm fel,és ilyenkor futni volna kedvem,de még szédülök,még nem megy.
Jó,vagyis sikeres vadászatot!
Tundek!
Milyen a tapasz?Valójában ez éhségűző?A fájdalomcsillapító tapasz működik,azt már próbálták a családban,és a férjem nagymamija vérnyomás beállítására is kapott,úgy is működött.Miért ne működhetne másra is?
Kocogás?
Tündi!
Vigyázz magadra,ez valóban rémisztő lehetett!Talán neked is kéne pár nap pihi!!!!!
Drága Óvónénink,Gyöngyi,Dóra,Móni?Merre vagytok?
Zsani! Köszi a megértést ;)
De szerencsére azért nem vagyok olyan nagyon gáz cigi ügyben ,ha úgydöntök leteszem, akkor ÉN leteszem..ez olyan mint az állati fehérje mentes diétám :)
Tunde: tudom ,hoyg tudod :D
Jársz már kocogni?Hááát kiváncsi vagyok a tapasz eredményedre ,mert a tapasz cucc amiben nem hiszek..nekem nem reális,hogy ,miként fejti ki a hatásást!?Majd mesélj!
Egyenlőre mindenkinek szép napot! és ha addig nem jövök jó hétvégét!
EZ nagyon nem jó!
:(
Tündi nagyon vigyázz magadra és amikro bánt valami ADD ki magadból és ne törődj senkivel,csak magaddal! Ez az egy életed van..és ha véletlenül megbántasz valakit majd bocsánatot kérsz ,de meg kell ,hogy értsenek...és el kell magyaraázni nekik ,hogy ne tegyenek ki annak,hogy ilyenen igy felhúúzd magad ,mint pl a fregoli,de valóban a sok elfojtott bosszúság törhetett felszínre! Most a szőlő időszakában próbálj minnél többet enni,hiszen nagyon jó érfalvédő és szíverősítő hatású ,noh meg a C vitamin minden formában ,akár tablettában vagy gyümölcsben-zöldségben! Vigyázz magadra!! Szép napot!
Mára:
Mivel a Hold még mindig a Halak csillagjegyben mozog, ezért továbbra is óvjuk a lábunkat egészségileg.
Tapasztalhatunk ma egy kkis kellemetlen láb duzzanatot, azt vehetjük észre, hogy a szervezetünk vizet tart vissza.
Fogasszunk ez esetben petrezselymet mert a növénynek nagyon jelentős a vízhajtó hatása. Rágcsáljuk el vagy tegyük bele ételbe nyersen
Ma relaxáljunk vagy pihentető, frissítő fürdővel kényeztessük magunkat.
Ma a hangulatunk miatt nem vagyunk képesek komoly döntést hozni.
Viszont kreatív hobby téren igen pozitív eredményt érhetünk el.
Ma önfeláldozóak leszünk a szerelem terén és mindent megtennénk az érdekében, hogy szerelmünket boldognak lássuk. Ma ezért szívesen lemondunk a saját igényeinkről.
Ma még mindig vizes nap van, ezért mossunk és öntözzünk.
15. holdnap:
Szimbólum: kígyó.
Nagyon nehéz nap, sátáni. Ezen a napon mindenféle csábítással, a rossz befolyásának veszélyével kell szembenéznünk, miközben viselkedésünket nehezen tudjuk kézben tartani, és az ösztönök elemi erővel törnek elő.
Legyünk mértékletesek ezen a napon, mivel az uralkodó energiák kontrollálhatatlan helyzetbe vihetnek bennünket. Ügyeljünk arra, hogy feldobott hangulatunk, jókedvünk ne csapjon át erőszakosságba vagy mértéktelen alkoholfogyasztásba. Ne együnk ezen a napon káposztát, fokhagymát és almát, fogyasszunk viszont hüvelyeseket, árpafélét és piros paprikát. Kifejezetten jó ez a nap házasságkötésre, mert az ilyen frigy sohasem fogja nélkülözni a szerelmet. Ha rosszat álmodunk a 15. holdnapon, akkor az azt jelenti, hogy eddig nem volt szerencsénk a szerelemben és a párkapcsolatban, tehát itt a lehetőség, hogy ez a helyzet megváltozzon. Azon két holdnap egyike, amikor képesnek kell lennünk felülkerekedni a nemi gerjedelmen, tehát tartózkodni ajánlott a szexuális élettől.
A 15. holdnapon született embereknek többnyire nagyon nehéz a karmájuk. A természetük olyan mint a kígyó, hajlamosak az embert kísértésbe vinni. Nehezen tudják kontrollálni magukat, s így ők is gyakran kísértésbe esnek. Állandó tisztulásra van szükségük.
Szép napot mindenkinek!
Hú sziasztok Tündi ez nem jó vigyázz magadra kicsit figyelj oda. Nekem is volt ilyen egyik nap. Azt hittem kiugrik a szivem. Elég szarul voltam de kb 1 -2 óra alatt átment rajtam. Nekem is halálfélelmem volt, de betudtam a kávénak, pedig szerintem is a stressz. Az ember ideges a meló miatt is. Meg úgy alapból is.
Gyógyulgass.
Te is Zsani és ne is menj addig, mert ha valami vissza marad az nem jó.
Gyöngyi hát a nap tigrise lettél végül?
Béka jó szórakozást, tudom milyen a fiam is űzi tudod.
Móni leköt a tanulás vagy már a vizsga?
Megjött a tapasz. Tegnap este magamra tapasztottam de eddig semmi hatás.
Ja Tündi egyébként ezek a fogyis cuccok is csinálnak ilyeneket. Még pánikrohamot is.
Sziasztok!
Itt esett villámlott mikor jöttem haza a sok kamion között.Beteritettek vizzel,ugyhogy izgalmas volt.A gyárban is felhúztak kicsit,de nem gondoltam vészesnek.
Itthon nem kellett csalódnom,a fregoli ott volt a teraszon ahol hagytam.Morogtam,hogy igy biztosan megszáradnak a ruhák.Behoztam.Olyan furán voltam,a vérnyomásom jó volt,csak a per volt 90.Vettem be frontint,meg 20 mg betalocok.Odabújtam kisfiam mellé,átöleltem,aztán úgy el kezdett robogni a szivem,mint talán még soha.Szörnyű szarul voltam.Még 20 mg bet...c.Nem csillapodott,úgyhogy férjem levitt ügyeletre,mert nagyon megijedtünk.Mire az EKG-t rámtették,már jobban voltam,de még gyors volt.
Nagyon féltem!
Azt mondták,hogy a stressz,az idegek.Mert pajzsmirigyet 2 hónapja néztek.És ott nem volt baj.Már több,mint egy éve nem volt ilyen.Gondolom felhalmozódott minden,és most tört ki.Sirtam is mikor kijöttünk a dokitól.Azt hittem meghalok.
Jó éjt mindenkinek,és jó vadászatot.
Szia!
Igen,elméletben én is tudom,hogy mit kéne,és mit nem,csak valahogy az utóbbi időben megvalósítani nem tudom.A cigi nekem is mindig megvolt(kivéve a terhességek,és szoptatás alatt)és van most is.Igaz nekem is a napi 2-3 szál,de amióta ilyen "nyavajás" vagyok,azóta nem hiányzik.
Sportolnom is kéne már,de most a vérnyomás,és a szédülés miatt nem merek,de jövő héttől igenis nekilátok a futásnak megint.
Jó vadászatot!Nálunk is van a családban egy-két vadász,de tőlem ez távol áll...
Jó hétvégét!
IGEN!
Tudom,hoyg a cigi nem jó,sőőőt ROSSZ! De a mostani "élethelyzetemben" sajnos ez is visszalépett a képbe..Szóóval..régen is néha néha szívtam a cigit..u.n. hobbista voltam :) ami azt jelenti,h 0,1est szívtam és egy doboz jó 4-6 hétig kitartott,de most napi fél-1 doboz is játszik ..és én is érzem,hogy nem jóóó...már edzésen sem úyg futok vagyütök..mert bizony ez is számít..de most visszaveszek.A mai edzés nagyon jót tett és ilyenkor ERŐRE kapok magammal kapcsolatban! Úgyhogy nyugi nem teszem full tönkre magam..sztem.. :)
Egyébként holnap megyek vadászni Vásárosnaménybe a Beregbe ,amit imádok..szóval hétvégén nem leszek ,de ma meg holnap reggel úgy délig figyelek ám!! :D
Helló csajok!
Voltam dokinál,okosabb azonban nem lettem.Ő állítja,hogy ez vírus,feküdjem ki.Hát azt teszem...
Ma hallottam én is,hogy a mi cégünknél is elküldtek embereket tegnap.Szörnyű,hogy mit művelnek!!!!Felveszik őket egy havi szerződéssel,havonta hosszabítanak,és 2-3 hónap után meg elküldik őket.Undorító egy cég.Nagyon utálom,senkit sem veszenek emberszámba!
Semmi lelkiismeretfurdalásom nincs,hogy nem megyek most.
Jó lesz ha már megszabadulok innen,de az még 8-9 hónap.
Pusza mindenkinek,este még benézek!
Béka!A cigi tényleg nem jó,én meg futás után szoktam rágyújtani....de most,vasárnap óta nem szívtam.Szédülök,fáj a fejem,hányingerem van,most van először,hogy nem is kívánom.Jó lenne ha így maradna!
Fél 11 van este,mire haza érek.Mindig vár valaki valami mesélni valóval.Mire visszaolvastam,tényleg késő volt.Pedig kocsival járok.Ha busszal járnék,akkor indulna a busz amikor már itthon vagyok.
Ma kezdett a keresztfiam(Ricsi) délrlőtt.Kicsit izgulok.
A folyosó másik végéről a csomagoló részből a mai nappal 21 nőt küldtek el.Hozzánk felvettek 3 fiút.Müszakonként 1et.Ez mindig feszültséget okoz.Arra a munkára nőket nem alkalmaznak,de a baj az,hogy egyre több helyet akarnak elférfiasitani.
Mára:
A Hold ma a Halak csillagjegybe lép, ezért:
Kedvező:
Békés, nyugodt üzletekre, vízzel való kapcsolat és munkálkodásra. A félreértések lehetősége miatt óvatosság ajánlott! Kedvező a reflexzónák masszírozására
Kedvezőtlen:
lábat orvosolni, tűzzel dolgozni, magas rangú személyekkel tárgyalni.
Csapadékos idő: magas páratartalommal.
Ne induljunk el esernyő nélkül.
Levélnapok:
Étrendünkben legyen sok olyan zöld féle, aminek a levelét fogyasztjuk. Ekkor ültessük és gondozzuk is ezeket a növényeket. Saláták, spenót, galambbegysaláta, endívia, petrezselyem, káposztafélék, mindenfajta leveles fűszernövény, spárga, gombák, zsázsa, póréhagyma, mángold,
Hangulatunk: érzelmes, befolyásolható, befelé figyelő.
Ilyenkor jó vásárolni
italokat, dohányárut, füstölőket, kozmetikai cikkeket. Figyelmünket felkeltik a szép poharak, a fürdőruha, és a tengerből származó dolgok, kagylók, szivacsok. Ihletetten választunk zenei dolgokat, festményeket, festékeket, művészeti kellékeket. A hétköznapibb dolgok közül a zoknik, cipők, romantikus regények, misztikus dolgok keltik fel figyelmünket.
Ne műttessük, csak életmentő műtét esetén, de gondoskodjunk a megelőző kezelésekről: lábfej, lábujjak
14. holdnap:
Szimbólum: kürt.
A különböző információforrások megnyílásának napja, aminek folyamán megnyílhat az ún. harmadik szem is. Az új dolgok elkezdésének napja.
Ezen a napon figyeljünk oda mindenre, ami kihívást, esetleg provokációt jelent. Ezeket úgy kezeljük, mint számunkra szükséges információforrást. Figyeljünk oda a máskor jelentéktelen apróságokra, mert azok ezen a napon fontos sorsüzeneteket hordozhatnak. Hosszabb ideig tartó, nagyobb horderejű dolgok elkezdésére kiváló nap, mivel amit ilyenkor elkezdünk, azt végigkíséri a teljes megvalósuláshoz szükséges információ. Ez az információ segít az esetleges fennakadások leküzdésében. Nagyon édeset és nagyon kererűt, valamint sok folyadékot ne fogyasszunk. Együnk mandulát, az nagyon hasznos ilyenkor. Egész alakos tükörbe ezen a napon lehetőleg ne nézzünk és mágikus dolgokat se gyakoroljunk. Fizikai munkavégzésre nagyon jó nap, különösen akkor, ha bánatosak és szomorúak vagyunk.
A 14. holdnapon született emberek között sokan vannak, akik kezdettől fogva érzékelhető biztos küldetéssel rendelkeznek. Amennyiben ez megfelelően tudatosul, az egész életüket meghatározza. Mindig várják a kihívásokat, készek a nagy tettekre, és képesek magukkal ragadni másokat is. Jól tudnak alkalmazkodni a különböző élethelyzetekhez. Ha fejlődésükben korlátozva vannak, akkor rafinálttá és mértéktelenné válnak, illetve maszkírozzák magukat. Álmaik mindkét esetben látnokiak.
Ma nagyon vigyázzunk a lábainkra, nagyon fontos a kényelmes és jó cipő.
Ha tehetjük együnk káposztafélét és spenótot, mert nagyon sok bennük az ásványianyag.
Ma a lábunkat kényeztessük pihentető levendulafürdőben ezután az elhalt szaruréteget távolítsuk el pha kefével.
A mai napon a munkavégzésnek nem leszünk a hősei. Kalandozó a figyelmünk és nehezünkre esik a munkára öszpontosítani.
Ma romantikus hangulatban leszünk, ezért párunkkal eltöltött gyertyafényes vacsorát is tervezhetünk. Ezután egy kellemes partnermasszázsal zárhatjuk a napot lágy zene mellett.
A mai nap vizes nap, locsoljunk, mossunk, ha ma mosunk akkor kevesebb mosóporral is szép tiszta lesz a kimosott ruha.
A hajunkkal ma ne is akarjunk tulságosan foglalkozni úgysem érjük el a kívánt eredményt.
Szép napot mindenkinek
Jó reggelt Csajok
Tündi jó sokáig fent voltál egészségedre a szőlőt és a zsemlét. Jobbulást a kicsikédnek.
Zsani remélem sikerül a tanfolyam és a meló is. Szorítok érted
Kata ma küldöm a nevet
Béka egy kicsit haragszom rád a cigi miatt, edzés és utána cigi nem szép dolog. Emlékszem azelőtt amikor tornáztam tiszta gáz volt, hogy utána elszívtam a cigit.... na mindegy ez csak belőlem jött. Már 10 hónapja ügyesen nem cigizek és nagyon büszke vagyok magamra. Béka én is tapasztaltam ezt a szauna dolgot és nekem jobban bejön az infra bár nekem egy kicsit szárazabb a levegő mint a simában.
Kata nem biztos, hogy az a masszázs nem vált az egészségedre.
Moncsi jó tanulást.
BÉka köszi a jó kívánságokat reméljük végre tényleg lesz már valami meló de sajna amit írsz csak elmélet de nagy kár hogy nem így van. Jó lé és még a csapat is tuti na ez fehér holló.
Jó éjszakát!
Mondhatom jó sokat irtatok!
Beszélgettem a lányokkal,utána olvastam vissza.
Szandi ma lázas volt délután.Nagyon ritkán lázas.Bármilyen gyulladt a torka,a láza nem megy fel.Most meg nem fáj semmi neki.
Minden elismerésem,aki tanulásba tud kezdeni.Tündének meg,hogy be tudja tartani tartani a 90 napost.Én nem tudnám!!
Ma keveset ettem.Este fele nagyon fájt a fejem,de éhes nem voltam.
Haza értem 22:30-kor és ettem egy fél bundás zsemlét,és egy marék szőlőt,mert hagytak nekem.Na most már nem olyan rossz a fejem.
Jó éjt!!
Igen,ugyanaz vagyok,csak borzasztóna idegesít,hogy így nézek ki.Ez igencsak stresszel nap,mint nap.Úgyhogy drasztikus leszek magammal,mert másképp nem megy.
SOK-SOK pusza neked,jövök,amikor tudok!
Munkavédelmi technikus tanfolyamba kezdek.Van egy kedves pasi,aki alkalmazna is,ha elvégzem,ezért vágok bele.Jó lehet keresni vele,bár nem kevés munkával,de annál,amit most csinálok,minden jobb.
Ezért állok neki,mert annyira utálom a jelenlegi munkám,hogy minden nap undorral megyek be,és tudom,hogy ezt nem lehet sokáig.
Sziasztok!
Béka,én még egyszer se részesedtem ilyen masszírozásban(no a férjemet kivéve,de az,öhömm:)valahogy nem gyógyítós célzatú)szóval egyszer kipróbálnám már:)az infraszauna milyen?mert a "rendeset"nem bírom
Hajjaj!! :D
Nem akartam semmi kavart ! Tudom,hoyg nem rosszindulatú megjegyzés volt Tundémtől! Csak meglepődtem a mondaton és ezért tettem fel a kérdést...Mert tudjátok még a reden voltak támadások felém,hoyg nem is vagyok lefogyva ,hanem egy nagy dagadt vagyok és úgy osztom az észt.. ;)
Pedig nem..de tény ,hogy MOST van mire odafigyelnem! :))
Szerencsére tisztázódtunk!
Csajok remélem találtok munkát ,akik keresnek .És valami JÓ fizetős és normális társaságban legyen! ;D Csupa jót kívánok!
Isteni volt a masszír meg az infra szauna...uh..nem sokára le is dőlök ,és ágyban várom a Dr.House-t :D
Jó éjszakát!
Hát Moncsi sajna ez van engem is csak ilyenekkel zaklatnak, pedig a házalós melót nagyon utálom. Sajna én is egyedül vagyok hétköznap általában.
Remélem bejön a mai nap mert akkor jó lenne ha valami állásféle bejönne ma nekem is mert nekem eddig mára nincs semmi. Nem is olyat főztem nem is olyannak és még dvd-t sem kaptam kölcsön.
Zsani! Sok sikert és kitartást a tanuláshoz!! Mibe vágsz bele ha szabad tudni?
Én is egész délelőtt jegyzetet írkálok, naaa jóó a net el-el veszi a figyelmem :D
ne szégyeld ez is te vagy ugyanaz a Zsani és ne foglalkozz semmivel csak gyere közénk könnyebb úgy mindent elviselni.
Ja és igen arra értettem amit az első mondatban leírtál Béka ne értsd félre. Tudom, hogy mindig őszinte vagy én igenis tudom.
Hűű mintha minden rám illene, pedig csak most olvasom:
épp most szakácskodtam :D csináltam ebédet, igen csak most, mert eddig elvoltam a shakkel meg a sok sok teával. De nem nagy dolgot:virsli,iglo pirított rusztikus zöldséggel (ez a neve :D ) meg a tetején egy kis tejföl, van is róla kép majd feldobom a naplóba.
Álláskeresés: na az van, de eddig csak az ING hívogat mindig, pedig oda aztán nem is küldtem semmit, ilyen házalós munkára hívnak csak, aminek baromi szép neve van, de tudom, hogy nem olyan jó, unokatesóm is ezt csinálja és még a vállalkozóit is ki kellett váltania hozzá.
Szerelem: egyedül vagyok anélkül is, mert párommal továbbra is csak hétvégén tudunk találkozni, mióta megint fent dolgozik Pesten, én meg még nem követem...
Jó melót neked, és igen így van hála hogy csak ennyi én nem megint 20-25 kiló a plusz. Ez azért ledolgozható
Ja én bablevest eszek ma mert keményítő nap van.
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- (Ne mindig csak a jót.) Napi rosszaságod!!:)))
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Valentin napi szerelmes sms-ek, idézetek, versek
- Szakácskönyv a Holdtól a Napig