Napi irányadónk a Hold! (beszélgetés)
Kata óvónéni te iszol elég folyadékot?? 3-4 liter víz vagy tea naponta???
Az nagyon fontos...viszont ha valóban (!) ennyit eszel csak és edzel ahoyg írod,akkor légy türelmes 2-3 hét míg a valós zsírfogyás és a fogyás elev beindul!!
Kata lehet hogy pont az a baj, hogy keveset eszel nagyon. Nekem ez nem tűnik soknak
Kellene egy kis kaja sokk a szervezetednek lehet nem? Béka segíts ki te jobban értessz ehhez.
Igen rájuk parancsoltam de a porszívó és a felmosó ma sztrájkol ők azt mondták majd holnap dolgoznak csak. Így rájuk hagytam nem olyan gond a többiek viszont szót fogadtak
Ne is,tudod,koplalni nem szabad!!!!!
Amúgy hogy vagy?
A redet csak az elején szedtem(vagy gyerek vagy red,és inkább gyerek mellett voksolnék).Nem hiányzik.
Az étrendem:reggeli(ritkán)pl virsli magában
ebéd:az ovis ebédem
vacsora:egy sörretek,sárgarépa
ennél kevesebbet már nem szeretnék enni.
Húúúúúúúúúú de termeltek csajok ennyi kicsike idő alatt is...
:))
Zsaní Írok neked majd..ok?
Megyek szólok a ruháknak, hogy ugorjanak a szárítóra, a konyhában a kupinak, hogy mire legközelebb vissza megyek csodás rend legyen.
A porszívónak, hogy gyorsan rohanjon végig az egész lakáson és a felmosónak, hogy táncoljon egyet a parkettán a lakásban.
Igyekszem vissza hátha írtok addig valamit.
Köszi elvagyunk,de ennyi.A régi dolgok szivárognak vissza lassanként.Most törekszem az önnállóságra,főként anyagilag,és ha összejön,akkor már jöhet bármi,nem tart vissza a pénztelenség.Jelenleg nincs baj,de fő célom,hogy meg tudjak egyedül állni a lábamon,ezért kezdtem el a sulit is,mert ezzel jól lehet keresni.Majd meglátjuk mi lesz.
Ti hogy vagytok?Mindjárt küldök egy sms-t.te hol vetted az órád?
nekem is jó érzés, hogy elindultam az alagútból kifelé. Nagyon szupi dolog de ez elég sok időmbe került az idén.
Csemetéid jól vannak? Apával minden oké?
Ha megvan még a számom elküldhetnéd a sajátodat nekem mert a telefonom mghalt és a telón volt a számod nem a kártyán
Ma én sem mentem,nekem konkrétan hétfő,kedd,péntek a fix futós napok.De azért ma sem eszem már,csak kicsit később egy joghurtot.
Úgy örülök,hogy végre "összekaptuk" magunkat mozgásügyileg,nekem ehhez kellettetek TI!
Pusza!
Sziasztok!
Béka!Én most tanulok,vagyis akarok tanulni korizni,és olyan kell,ami nem gyors,mert hát fogyni is akarnék ugye,meg nem összetörni magam elsőre.....A lényeg,h a neten beszerezhető legyen,mert idő hiányában sehová sem jutok el körülnézni,ez meg itthon kéznél van.Gondolom az órát is be tudom szerezni ilyen úton,ugye?Ez akkor konkrétan kalóriát is számol?
Most végre úgy érzem,hogy van elég akaraterőm,ami ugye igencsak kell hozzá.A futás meg már egyszer nagyon bejött,most is kell,hogy segítsen.Persze akarok majd mellette bicajozni és korizni is.
csak amíg tart a suli,semmi időm semmire....Még 4 vizsgám van,és május végén az egész éves anyagból írásbeli,szóbeli.Az lesz a technikusi vizsga.Attól nagyon félek.De még odébb van.Szóval a reklámozás elkerülése végett írnál nekem konkrétumot esetleg simán e-mailben is?(szerencses@tamasinet.hu)Köszi!:)
csá csajok
nem próbáltam még Dóri ezt most vadásztam de nem lehet szerintem rossz.
Patri hidd el egy olyan mozgós napon legalább 6-700 kcallal többet éget el az embr tavasszal főként úgy, hogy azért nem is eszik annyit mivel ha jól belegondolunk ilyenkor azért eszünk többet, mert bent vagyunk jó, hogy teszünk veszünk, de itt pár falat ott pár falat viszont kint az udvaron nincs pár falat ehető finomság.
Óvónéni mi van mitől nem megy? Nincs red mi? De van egy csomó más ami oylan mint a red mármint a hatóanyaga.
Béka sehogy mert nincs kit nyomkorásszak
De este elkapom az egyik fiamat.
Azt nem értem hogy a vegák hogy nem girnyók? Zöldet és gyümit esznek nem! Vagy talán azért nem, mert ők is hízlaló kaját esznek csak husit nem?
Amikor a Béres Alexandra súlykontrollal fogytam rengetegszer ettem savanyúkáposztából levest nagyon jó a fogyásra majdnem olyan mint a korhely leves. Kata valamit tuti nem jól csinálsz szerintem vagy a másik a red hiánya kellene valami kötött diétát csinálnod ami lehet kicsit megindítana
Hú bocsi jó hosszú lettem és sajna nem tudtam futni sem mert egyedül kellett az állatokat megetetnem, mert a fiúk kresszen vannak vezetni tanulnak a kicsi motrot a nagy autót
Sziasztok.
Itt vagyok a háttérben.Esténként futni járok,de már ki van a "tököm",mert kilóg a belem ,akkor se fogyok:(
Ó,boccs mindenkitől.
Há neked már semmi se nem jó???Teeeeee ha nem jövök ha jövök és sokat írok...ááááá nem lesz ez így jó :)))
Hogy állsz a "gyakorlással"??
...hát aZ kőkeményen fo..at... :)))
De jó..ah már semmi nem segít! :)))
És nem kell kiakadni,pláne ha tényleg szépen tonizálódtál és amiatt mutat többet a mérleg...
csajok,ma annyi ch-t megzabáltam , fúúú. sokmagvas tönkölyös kenyérke házi készítésű tepertőkrémmel,nesze neked élvezet. holnap gyümi úgyis és szambaton víznap. talán fogyó hold alatt jobban bírom. bár meg fog jönni a piroskám,mert zabálhatnékom van megint.
én az orifla...ből fogok most lépésszámlálót venni,nagyon izgat a dolog. mert tavaly volt, hogy egész nap meg sem álltam. most kíváncsi vagyok rá 1 nap alatt mennyit megyek és majd akkor ha beindul a veteményezési szezon is....
Na Dóri itt egy béltisztító módszer egy kedves barátnőm pont most adta a 90 napos fórumon bemásolom ide:
Béltisztítás:
1o dkg kókusz
1o dkg tökmag
1o dkg szezám mag
1o dkg lenmag
1o dkg fahéj
1o dkg napraforgómag
1o dkg mandula
a magvakat apróra daráljuk.
Minden nap fogyasztjuk, legjobb vacsora helyett, de a főszabály az hogy 2 órával a fogyasztása előtt semmi más táplálékot ne fogyasszunk. Joghurttal, tejjel fogyasztjuk, egy alkalommal egy evőkanálnyit. Ezt a mennyiséget ha elfogyasztjuk utánna szünetet kell tartani minimum 5 hetet. A második kúra után elég ha évente egyszer elvégezzük a nagy tisztítást. A keverék letisztítja a bélfalat. Egészségetekre
Sziasztok Csajok
Béka csúcs vagy napokig nem írsz aztán jön egy egész oldal tök jó :-) Hát akkor húzz bele Te is úgy látom van mit faragnunk
Akkor most mindenki próbál látom kemény lenni
Fogy a hold siessünk kihasználni
Zsani nekem is F6 van és én imádom nagyon szupi nekem már most 1 éves kb.
Dóri én ittam már de az nem túlzottan méregtelenítésre való arra megvannak a más eszközök
Pussz nektek
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- (Ne mindig csak a jót.) Napi rosszaságod!!:)))
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Valentin napi szerelmes sms-ek, idézetek, versek
- Szakácskönyv a Holdtól a Napig