Napi irányadónk a Hold! (beszélgetés)
sziasztok
Zsani én meg még mindig 90
Dóri fel a fejjel lesz ez jobb is
Béka nagyon ügyes vagy hipp hipp hurrá 3× nagyon nagy grat csak így tovább
Te Patri Gyöngyi Tündi nagyon ügyik vagytok
Persze mindenki más is csak folyton én csalok na mindegy ez vagyok én
Bár én lennék már 80 Zsani
:))
De aranyos vagy!! Oylan jót mosolyogtam! Majd írd,hoyg mit mutatott....Háát én most azét szépen csendben örülök,mert én ugye szerdai mérlegelő vagyo és sikerült a 64 kilómról visszahíznom 80ra,ahelyett,h még 4kilót fogytam volna.Múlt hét hétfőn kedztem a diétát és a mozgást komolyra venni és nem olyna szigorral,mint két évvel ezelőtt..és 3kiló mínuszban vagyok 1 hét alatt..ami szerintem nem rossz...vagy?
Nah mindegy...megyek és edzek...jah és holnap női bajom lesz...tehát..még vízvisszatartásom is van most..ami 2 kiló is lehet akár..szóval nagyon kíváncsi leszek a jövőhét szerdára :)))
Ahogy elolvad a friss hó ami ma leesik majd ;) és melegszik az idő ,kezdhetünk szervezkedni a közös találkozásra!!! Ééén már olyan kíváncsi vagyok rátok élőben! :)))
Sziasztok Csajok
Zsani ezzel én is így vagyok nekem bármikor jó amikor kitaláljuk. Egyedül annyi, hogy előre beszéljük meg mert lekell egyeztetnem akkor a vadász házat.
Igen Zsani de mivel én az ország közepén lakom így tuti nem laksz olyan messze, mintha a Móninál lenne buli.
Ejnye Moncsi ejnye :-))
Köszi Zsani én meg szorítok neked
Sziasztok!
Hát,én is csatlakoznék!Addigra vége a sulimnak is,és tényleg jó lenne egy hétvége "szabadon".Amúgy is szeretnék már talizni veletek,bár sztem én tök messze vagyok mindenkitől!A nyár,az jó lenne,amikorra megszervezzük,én pont akkor rá fogok érni!És remélem addigra le is fogok fogyni....:))
De most megyek tanulni,pénteken vagy szombaton megint vizsga...:(
sziasztok ez tényleg nagyon szupi lenne, jó legyen apa nélkül én abban is benne vagyok. Egy csajos buli nem semmi lenne Lenne benne "ereszd el a hajam". Hát jó szervezzük meg valamikor nyárra amikor jó meleg lesz mondjuk egy júliusi hétvége vagy aug elejei. De tuti lenne és ösztönző mindenkinek a személyes talira (fogyásilag). Nyársalnánk egyet meg bográcsolnánk kaja pia ezt olcsón össze is lehetne dobni a pénz nem lehetne akadály.
Mindenki bocsásson rendelkezésünkre egy július 3-aug 22-ig egy szombat vasárnapot. Tök szupi lenne ha összejönne. Hátha lesz egy közön hétvége ami mindenkinek jó
Pároookkkaaalll???? Nah anak mi értelme,ha mi akarunk összeröffni végre...de hát ha nektek úgy jobb akkor azokkal,de akkor nem mindenki olyan nagyon felszabadult..NAH már úgy "vitázunk" -beszélünk róla ,mintha már tervezés alatt lenne..Jó nehéz lesz összeegyeztetni az időpontott ,de neki kell ugrani..az a jó sztem,ha batyus,mert mindenki hoz amit Ő tud készíteni ,amikor itt írunk,hoyg miket készítünk...ésa pia is lehetne batyus....de ezt majd dobjuk szavazásra! :)
Jajjjj jópofa lenne....Gondoljatok bele...Tündi66 és Kata óvónéni is az ország két legtávolabbi pontjáról...Gyöngyi,Zsaní,Monee,Dóra,Szöszipanna,Patrícia,DalmaEdit is elcsaljuk a ködös albionból ;) ...ÚrIsten itt felsoroltam és remélem senkit nem hagytam ki....Hahhhhóóó valakit kihagytam?Akkor elnézést!! :)))Azokat is szeretjük és jöjjenek.. ;D
Most tutti nem :( pedig nem tűnik rossznak, de holnap suli is, meg a hűtőben pihen a spenótom, amit párom anyukája csinált tegnap, csak nem ebédeltem már náluk így pakolt nekem.
De Neked jó étvágyat ;)
HATTALMAS GRATULA!
És igen a fogyasztó alakformálóra én is beneveznék :)
Megyek olvasni, lehet most nem is olvasok vissza, fáj a fogam, még nem hat a donalgin.
Délután pályázatírós kurzuson voltam, hát nem lesz piskóta :P
Holnap reggel 8-tól délután 2-ig megyek néhány csoporttársammal a nappalisok matek meg stat órájára, hogy még okosabbak legyünk :)
Jó éjt!
ÉÉÉÉn benne vagyok!! :)
Sátorotok van?? Ott alszunk... ;)
De édes vagy Béka köszke olyan jó lenne ha közelebb lennétek szívesen megmaszíroználak benneteket
Ígérjétek meg, hogy nyáron gyszer legalább kicsit összefutunk
Sziasztok Drágáim!
Nagyon szépen köszönöm és nagyon édesek vagytok tényleg!
Hát igen nagyon jó de nagyon igénybe veszi azt aki csinálja
Kézeljétek találtam egy nagyon szupi diétát holnap elkezdem krumpli diéta:
A krumpli fogyasztása szinte minden diétánál a tiltólistára kerül. Ezzel a módszerrel nem kell lemondanod kedvenc zöldségedről, a krumpli kedvelők nyugodt lelkiismerettel élvezhetik a burgonyás ételek hadát.
7 nap alatt 3 kg fogyás garantálható!
A krumpli:
A krumpli az Andok hegyláncairól származik, Európába, pedig a XVI. században került.
Tápérték tekintetében érdekes kiegyensúlyozó szerepet játszik keményítő-, C- és B1-vitamin, magnézium- és vastartalma révén. Tartalmaz sok könnyen emészthető szénhidrátot, káliumot, magnéziumot, és B6-vitamint. Van benne fehérje, zsír, kalcium, foszfor, vas, jód, A-, K-, B1-, B2-vitamin, niacin, folsav. 10 dkg burgonya 94 kalóriát tartalmaz.
Ha héjában főzzük meg a krumplit elejét vehetjük az ásványok kiolvadásának.
A krumpli áldásos hatásai:
A krumpli kitűnő ellenszere a székrekedésnek. Ezt a finom rostjának köszönhetjük. A főtt krumpli magas káliumtartalma serkenti a bélműködést.
A krumpli kicentrifugázott nyers keményítőjének hatása jótékony az emésztőszervek gyulladásos megbetegedéseire. Csupán fél pohárral kell fogyasztani étkezés után. A másik felét ajánlatos kipótolni káposzta, vagy savanyú káposzta lével, ami ugyanazt a célt szolgálja.
A nyers krumpli káliumtartalma, és a rengeteg féle ásványi anyag, ami benne található a köszvénytől elmerevedett végtagokra is jól hat. A krumpli nyers állapotban lúgosítja a vért, ami a köszvény gyógyulásának egyik feltétele.
Méregtelenítés:
A krumpli szerves keményítő tartalma kitűnően párosul a benne levő sok ásvánnyal. Olyan tulajdonsága van, amely megtisztítja a testet a nehéz fémek lerakodásától, akár a munkahelyen történik a mérgezés, akár a forgalom által elhalmozott levegőből jut a szervezetünkbe. Évente néhány napos tisztító kúrát minden nagyvárosban élő lakónak kellene tartania, hogy felszabadítsa az amúgy is terhelt májat. Naponta két fél pohár krumpli lé elegendő, más zöldség lé ízesítésével.
A krumplidiétát azok is választhatják, akik nem böjtölhetnek, esetleg tartanak a böjtkúráktól, vagy éppen a böjtölés után még fogyni szeretnének.
Krumplidiéta:
A diéta során reggelire 300 kalória, ebédre 500 kalória, vacsorára 200 kalóriát engedélyez. Ezzel jóllakhatunk, és naponta fél kilót fogyhatunk. Diétázás közben bármennyi folyadékot lehet inni, de csak alkoholmentes és kalóriamentes italokat! Például teát és kávét tej és cukor nélkül, ásványvizet, vagy gondosan zsírtalanított erőlevest.
Reggelire minden nap választható 2-3 szelet teljes kiőrlésű kenyér vagy Hamlet kb. 10 dkg túróval, vagy 3-4 evőkanál cukormentes müzli sovány tejjel.
A főételek elkészítésénél 10 g vaj és a fűszerek használata engedélyezett.
1. nap
Ebéd: 300 g héjában főtt burgonya, salátamix (idény szerinti zöldségekből), hozzá 10 g vaj.
Vacsora: 2 dl burgonyaleves: 20 dkg burgonya, hagyma, sárgarépa, zeller, saláta olívaolajjal.
2.nap
Ebéd: 300 g burgonyapüré, paradicsomsaláta, 10 g vaj, fűszerek.
Vacsora: 200 g héjában sült burgonya, vegyes zöldségsaláta, 10 g vaj, fűszerek.
3. nap
Ebéd: 300 g petrezselymes burgonya, zöldségek, 10 g vaj, fűszerek.
Vacsora: 200 g burgonyahab (felvert püré), káposztasaláta, 10 g vaj, fűszerek.
4. nap
Ebéd: 400 g burgonyasaláta, vegyes zöldség, 10 g vaj, fűszerek.
Vacsora: 200 g héjában sült burgonya, sült paprikasaláta, 10 g vaj fűszerek.
5. nap
Ebéd: 300 g burgonyagulyás, hozzá igény szerint: paradicsom, hagyma, paprika.
Vacsora: 200 g burgonyapüré, sárgarépa, salátamix, 10 g vaj, fűszerek.
A kúra alatt fontos betartani:
A sózást fogja vissza, csak pici tengeri sót használjon, de ha képes rá, hagyja el teljesen.
- Naponta fogyasszon 2,5-3 liter ásványvizet!
- A diéta alatt kávét ne fogyasszon!
- Egyetlen módon nem készítheti el a krumplit bő olajban, tehát tilos a hasábburgonya.
- Ebéd lehet bármikor zöldségleves is.
- A kúra alatt tilos a hús, az édesség és az alkohol fogyasztása.
- A főzés során ne használjon porleveseket, konzerveket, mesterséges ízesítőt!
- Kerülje a habarást és a rántást!
- A salátákhoz ecet helyett citromlevet adjon, kevés hidegen sajtolt olajat, és friss fűszereket.
- Majonéz helyett joghurtot, kefirt, magvakat használjon!
- Egy-egy étkezésnél a krumplit le lehet cserélni enyhén sózott, főtt barna rizsre.
- Desszertnek a banán és a cukrozott aszalt gyümölcsökön kívül bármilyen gyümölcsöt választhatunk.
A krumplidiéta után frissnek, fittebbnek, mozgékonyabbnak érezzük magunkat, és ezzel párhuzamosan növekszik teljesítményünk is.
VALAKI VELEM 5 napot????????
Tünde,gratula,ügyi voltál!!!!!
a fogyasztó masszázs nagyon jó,nekem csinálták már,jelentős centis fogyásom volt akkoriban.
Gratulálok a vizsgádhoz!!
A fogyasztó masszázs titkai mindenkit érdekelnének.Nagyon jó,hogy ezt elvégezted.Én is szeretném,ha majd a lányom kitanulná!Nem is vagyok önző,mi?Rajtam gyakorolna!!
sziasztok itt vagyok bár vissza még nem olvastam.
Sikerült a vizsgám így mostantól szakképzett okleveles:
fogyasztó-alakformáló
frissítő-talp
relaxáló arc
fizikai közérzetjavító test
kozmetikai nyirok
masszőr vagyok.
Kösözönöm hogy szorítottatok.
Estefelé jövök és vissza olvasok
Naaaah Míí van mááár?? Tundeee!!!!!!
Jó reggelt csajok! Süt a Nap és meg lehet fagyni ami szetintem szemétség...állítólag másfél hét múlva meg hirtelen lesz 20 fok....szóóóval nem tom.. de azé má mennék a földre dolgozni (40 négyzetméteres kertem :)))))) Nem tudom ,de ma jó kedvem van..azt hiszem!
Szorítottam én is!
Remélem reggel kapunk Rólad hírt!
Nekünk ma családi ebéd volt, meg tegnap párommal pizzáztunk, de szokás szerint holnap új hét, új remények :)
A fogam fáj :(
Holnap délután megint belevágok egy tanulós dologba, pályázatírós kurzus, de délelőtt még benézek szerintem.
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- (Ne mindig csak a jót.) Napi rosszaságod!!:)))
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Valentin napi szerelmes sms-ek, idézetek, versek
- Szakácskönyv a Holdtól a Napig