Nagyon szeretnék egy édesapát, mit tegyek? (beszélgetés)
Ez nem kamu fórum! TheBeautyAndTheBeast apát keres én meg leánygyermeket. Pont ki akartam írni én is, hogy szeretnék egy kislányt mikor erre rábukkantam :)
És igen, nemsokára kap vattacukrot, meg kiskutyát.
Meg Pamutdisznót :):)
Ja, meg azon kivűl még sok minden más is jó! :)
na de nem offolok, hadd tolongjanak az apunak valók.
Hmm ... alakulgat a családregény,
Bélám nem ide fogja hordani a pénzt itthonról:))))))
Hm,mikor kicsi voltam,apám mindig hagyta hogy rajta éljem ki az akkori fodrász tehetségemet :D
Mikor már megnőtt kicsit a haja,mindig leült a TV elé az ágy végébe,én meg mögé térdeltem,és össze-vissza nyirkáltam a haját,persze akkor nekem ez tuti frizurának tűnt :D Rákentem egy doboz hajzselét,hajbavalókat tettem bele :D
Aztán persze anyum letolta neki hajvágóval az egészet :)
Talán a kevés szép emlékem közül ez az egyik.Meg amikor otthon voltam betegség miatt,és ő éppen mosogatott,én meg ott ücsörögtem mellette,és egyszer csak elkezdtem bömbölni,hogy hánynom kell,és ő éppen a kezében lévő serpenyőt tolta a szám elé :D
Aztán sütött nekem krumplit,de úgy hogy formákat vágott belőle,virágot és hasonlókat.
Esténként mindig rajzolt nekem,de nem igazán tudott,csak házat,virágot,meg koponyát,és én kiszíneztem :)
De ezekben az időkben még kicsi voltam,kb. ennyi pozitív élményem van vele kapcsolatban.
A szemöldököm okés, a hajamat egy fővárosi csajszi kezeli. Egyéb szőrzet eltávolításra minden héten keresek és találok is szakembert:)
Picit eltértünk az állatkerti sétától, nem? :)
Tudom hogy jó kutya,épp ezért szeretnék olyat :)
Aztán majd ha ráérsz,megyünk együtt sétáltatni :)
Cserébe levágom a hajad,és kiszedem a szemöldököd,ha összenőtt :)
Nem t'om melyik az olcsóbb, de egy rendes apuka csk költ a kislányára:)
Egy staffy nem nagy kutya? Mit szeretnél, ír farkast?
Amúgy a staffordshire terrier fantasztikusan klassz kutya. Sajnos eltorzították a róla alkotott képet és sokan asszociálnak az emberre támadó vérebre. Nevelés kérdése, mert alapvetően nagyon jó fajta.Egy barátom leengedte a 8 és 11 éves lányait a jáccóra:) a család kutyájával - nevét nem tudom.Az egyik kiscsaj jött vissza, hogy apa jöjjön le mert a kutyuli vigyázba állított négy bácsit a homokozó szélén. Történt ugyanis, hogy kutyus elkóbászolt a ző'dbe, mire visszajött a lányokat egy suhanccsapat kóstolgatta. És úgy döntött, hogy ha nem is hara de morog...
Ja...mire a család leszaladt a térre már a rendőrök is ott voltak a békésen de markánsan a kislányokat védelmező kutya mellet és csak örültek, mert az egyik kópét körözték is...
Apa kell?
Én már úgyis meguntam az enyémet. Viheted! Előre szólok rohadt nagy türelem kell hozzá! :)
Na de Apaaa...akkor inkább az élő kiskutyát kérem,és kihagyom a vidámparkot,hogy ne kerüljek olyan sokba :(
Ugye szabad?Nem szeretnék túl nagy kutyust,csak egy staffordot :) És ígérem hogy mindig le fogom vinni sétálni!
Kislányom! :)
Mondd mikor van a szülinapod és kapsz egy plüsskutyát! Meg egy pamutdisznót... :) :D
"A vattacukor alapszolgáltatás, a plüsskutyát majd megbeszéljük ha megmutattad az ellenőrződet:) "
Helyes! A következetesség a nevelés egyik alappillére,... valamit valamiért!. Jó, ha tisztában van a "gyerek" a szabályokkal, elvárásokkal, és azzal, hogy nem követelőzhet ;)
Dehogy fogom sajnálni.
Főleg ha szülinapomra kapok kiskutyát.
Negyven múltam májusban, de az nem számít - ha nem rohantam volna buli után sok éve a 45-ös éjszakai buszhoz pont ekkora gyerekem lehetne:)
A vattacukor alapszolgáltatás, a plüsskutyát majd megbeszéljük ha megmutattad az ellenőrződet:)
Tsók
A Pamutdisznó
Tényleg?Hány éves vagy?:D
Vattacukrot is kapok?
Nagy plüsskutyát is?
Nyugi???
Akkor hivnam csak meg a tuzoltocsapatot!!!:))))
Értem - értem ... :)
A külcsíny adja meg a belbecset!:)))
Különösen a tengerparton, de a Vidámparkban sem MELLékes:)))
Szia!
Apa nélkül nőttem fel. Hasonlóan érezhetsz. Sokszor belegondoltam, hogy jó lenne, ha mellettem lenne apám. Ez fizikai képtelenség lenne. Így ez van. Minden okkal történik. Jobb is, hogy hogy apudtól nem hallod a sok negatívumot. Ettől csak erősebb emberré válsz.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Mit tegyek, ha a párom ritkán iszik, de akkor nagyon?
- Már nagyon kezdek kikészülni, mert nincs párom. Mit tegyek?
- Nagyon szeretnek, de nem tudom "kezelni"! Mit tegyek?
- Facebookon semmit nem tudok megosztani, mert megosztásnál nagyon vibrál a kép és eltűnik, amit meg szeretnék osztani, mit tegyek?