Nagyon kevés pénzből jó ebéd (legalább két napra)! Ötletek? (beszélgetés)
A tescoban 569Ft 1kg mirelit karfiol, ahhoz veszel 1kg rizst (max. 300Ft), esetleg egy konzerves kukoricát (max. 200Ft) ebből lehet enni két napig rántott karfiolt kukoricás rizzsel (attól függ hány fő, mi hárman ettük és harmadik nap még karfiol leves is lett a maradék karfiolból). Leves meg lehet egy üveg meggyből (359Ft) és egy tejfölből (175Ft) meggyleves :)
És még pénzed is marad, ez még 2000Ft sincs :))))
Szia!
Én imádom a csirkeszárnyat,abbol szoktam levest fözni,majd utánna megsütöm.Csinálok mellé krumplipürét,vagy rizsát és kész is.Olcso is,és finom is.Vagy ha levest nem csinálsz,akkor a csirkeszárnyat befüszerezed,tepsibe teszek néhány krumplival(félbevágva),megpárolod,majd mikor megvan párolodva leveszed a foliát és megpiritod.Ez is isteni finom.
Én inkább sütözacsiban szoktam sütni a husokat,mert hamarabb kész,és sokkal finomabb is.
tejfölös újkrumpli
újkrumplit felkarikjázod, sós vízben megfőzö9d
vöröshagymát felkockázol (bőven), olajon megpirítod , majd megszórod bőven pirospaprikával, sóval (vegetával), öntesz rá 2 doboz tejfölt, felforralod, és ebbe forgatod a krumplit.
Végén raksz rá jó sok petrezselymet
Sziasztok!
Van 3ezer forintom. Ebből kellene egy kétfogásos kaját összedobnom legalább két napra. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne? Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Hogyan esküdjünk és mulassunk kevés pénzből?
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Segítenétek?Mostanában legalább 5 kilót híztam, és nagyon látszik!
- A férjemet megcsípte legalább vagy 3 darázs, és nagyon fáj a feje...
- Soha, legalábbis nagyon ritkán iszom vizet, nagy baj?