Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni? (beszélgetés)
vmi kallosos olaj.
de a ricinust én is probáltam ténlyeg nagyon jo
egyetlen hátránya hogy csak háromszori samponos mosással jon ki és az is ugye megviseli a haajat
Kallost már több helyen láttam, de fodrászkellékesnél meg 100%, hogy van. Ahogy írtam a pakolás 300-350 Ft körül van, ez a 275 ml-es ára. Az olaj pedig 1045 Ft volt(legalábbis az enyém). Az olaj pontos neve: Kallos Professional Glossy Hair Care /Folyékony Kristályolaj/ A dobozán ez áll: Kozmetikai hajszépség ápolásra. Használat során lágy filmszerű fénylő bevonatot képez a hajon. Ideális dauerolt, festett, szőkített haj kezelésére. Meggátolja a hajvégek szétválását, töredezettségét. Selymes csillogást kölcsönöz a hajszálaknak, és antistatikus hatású. Véd a nap káros sugárzásától is.
Használata: Néhány cseppet oszlason el egyenletesen a frissen mosott száraz hajon, majd alakítsa a frizuráját a kívánt formára. Göndör haj kiegyenesítése előtt is használható, megóvja azt a káros hőhatástól.
És szokták a sört is ajánlani... egy kicsit büdi...
A pakolásnál a legjobb, ha egy frottírtörölközővel csomagolod be a fejed...
Erre nekem is szükségem lenne,mert a asok hajvasalás már tönkre tette a hajamat!
Már elég hosszu a hajam,de nem akarom,hogy teljesen tönkremenjen,mert a vége már elég szálkás!
Hááát, hetente, 2 hetente 1x használtam. A frissen mosott hajra kentem fel 30 percre, utána lemostam, és megszárítottam. Nekem bevált. Nekem majdnem csípőig ér a hajam, volt, hogy nagyon kiszáradt, és jól helyrehozta.
Van még egy öteletem, van szintén a Kallosnak hajápoló olaja, azt már a száraz hajra kell felkenni, nekem a fodrászom ajánlotta, már 2 hét hét után selymes volt tőle a hajam vége!
Itt a Hoxán van egy hölgy, aki ricinussal növesztette a haját. Képek is vannak fönt. esetleg ha tudja valaki...
Később próbálom megkeresni Neked!
Uhh de jó neked, Nekem is derékig érő hajam volt és én bolond levágattam vállig érőre 8 évvel ezelőtt azóta is növesztem, de nem akar nőni :(
Nem tudom mivel tudnám segíteni a szervezetemet hogy gyorsabban nőjön a hajam.
Szia Sookie!
Ezt ajánlották már nekem egy picit tudnál bővebben írni róla? Milyen időközönként kell használni, mennyi idő után használ???
Szerintetek ha a ricinust is és a kallost is használom felváltva gyorsabban helyre áll a hajam??? most elég gáz alig merek utcára menni :S
További ajánlott fórumok:
- 5 kismacskát találtam - tanácsokra lenne szükségem, tudtok segíteni?
- Mosógép alkatrészre lenne szükségem, tudtok segíteni?
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.
- Olyan teára lenne szükségem, ami segíti az emésztést, de nem megy tőle a hasam. Tudna valaki segíteni?
- Étkezési tanácsra lenne szükségem, tudtok segíteni?
- Védőnő segítségére lenne szükségem! Tudtok segíteni?