Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagyon hosszú kihagyás után újra vezetnem kell. Rühellem az... fórum

Nagyon hosszú kihagyás után újra vezetnem kell. Rühellem az... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. yeti70 (válaszként erre: 19. - Timycat)
ma 09:42
Igen, sajnos ellenőrzik,napi km-elszámolás van.
19. timycat (válaszként erre: 11. - Yeti70)
ma 07:34

Ellenőrzik hogy tényleg használod is?

Nekem is "hosszút" adtak, ami vidéken mikor le kellett csapatni 2-3-400 km-t, hulladék minőségű magyar utakon jó is volt, de városon belül legtöbbször a saját pöttöm autómmal mentem, mert városba az való, az a praktikus. A kutya nem szólt érte, hogy miért nem a céges autót koptatom, céges tankolókártyával otthon és az iroda között.

18. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:43
Ott a bussz.
17. yeti70 (válaszként erre: 16. - Birebora)
tegnap 23:18
Igen, ez már csak ilyen, de mi tettük ilyenné, teljesen feleslegesen, rossz és káros ideák mentén.
16. birebora (válaszként erre: 15. - Yeti70)
tegnap 22:49

Ha ennyire idegesít és frusztrál valahogy csak meg kellene "szabadulnod" tőle.

Igen a szülők viszik a csemetéjüket A-ból B-be. Nekem is böhöm autóm van én is utálom a dugót. Igyekszem is kerülni. De hát ez van, a közlekedés már csak ilyen.

15. yeti70 (válaszként erre: 14. - Birebora)
tegnap 19:14
Isten az atyám, legszívesebben egy bányatóba lökném ezt a marhaszállító vagont. De nem csak az én bûnöm a dugókban fuldokló város. Hánny szülő hordja-viszi a csemetéjét iskolába, edzésre, mintha valami limuzinsofőr lenne, aki egy államelnököt fuvaroz. Én gyerekkoromban BKV-val jártam suliba, edzésre, különóràra, pedig volt kocsija apàmnak.
14. birebora (válaszként erre: 11. - Yeti70)
tegnap 15:20
Értem, hát ilyen is van.
13. yeti70 (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
tegnap 15:15
Szivem szerint pontosan ezt tenném, csak nem olyan egyszerű, munkaköri leíràsba került, stb. tiszta agyrém. Sok ezer idegbeteg tolong Budapest utcáin idétlenül nagy , benga kocsikkal, tök fölöslegesen. Az összeset le kéne tenni, minjárt élhetőbb lenne a város.
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 11. - Yeti70)
tegnap 11:15
Pont ez hiányzik még a budapesti utakra, egy böhöm autó egy idegbeteggel a volán mögött 😅 Szerintem valahogy mégis vissza kellene adnod a kocsit...
11. yeti70 (válaszként erre: 9. - Birebora)
tegnap 11:12
Nem, mert pusztán a vezetéstől idegbeteg.Nem tudok parkolni ezzel böhömmel, a város fuldoklik a dugóktól, mindenki agresszív, dudál, anyázik. Nekem nincs erre szükségem csak a cég ún." nagyságát reprezentálom " ezzel a döggel. A metrón meg a villamoson tudtam könyvet olvasni, netes hírportálokat böngészni, sokkal nyugisabb volt..
tegnapelőtt 20:44
Türelem
9. birebora (válaszként erre: 8. - Yeti70)
tegnapelőtt 18:59
Azért csak kényelmesebb mint tömegközlekedve a tömegben nyomorogni állni, várni hóban fagyban, 50 fokos melegben a megállóban, nem?
tegnapelőtt 17:23
Üdv a klubban.Évekkel ezelőtt eladtam a kocsimat, motoromat mert túlságosan stresszelt már a budapesti közlekedési őrület.Aztán a munkahelyemen rám sóztak egy kocsit, ami elektromos automata.. először azt sem tudtam hogy kell beindítani azt az istenverését. Világ életemben kézi váltós, kuplungos kocsit vezettem.Gyűlölök minden métert volán mögött , de muszáj a munka miatt.
tegnapelőtt 08:42
Ahogy belejössz, egyre könnyebb lesz. Kitartás!
6. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 08:28
Vannak olyan okatatós cégek, akik erre specializálódnak, hogy 'Jogsi után' egy kis plusz gyakorlásként vehetsz pár órát, oktatóval, dupla pedállal, vagy akár sajátok kocsival stb stb. Pár éve én is így indítottam, mert Pesten 20 év kihagyás utána nem mertem volnak csak úgy nekiállni vezetni.- Nagyon hasznos tud ez így lenni.
tegnapelőtt 07:16
Hamar megfogod szokni.
4. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 28. 20:03

Belejösz, csak elöször óvatsan. Én T betüt is kiraktam pedig rengeteget motoroztam elötte

Nyugi fog az menni!

szept. 28. 19:13

a bringázást vagy az úszást sem lehet elfelejteni.

régen is csak 2 pedál volt...

2. Myra
szept. 28. 16:05
Majd belejössz

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook