Nagy melleidből mi maradt a nagy fogyi (20 kg vagy több mínusz) után? (tudásbázis)
Szerencsés vagyok ami a bőröm illeti.....sehol nem lóg....a hasam is feszes:)....de nem tornázok,ahhoz túl lusta vagyok....általában ha eltervezem,max egy hétig vagyok kitartó:)!
Van egy saját szolim,ott sütögetem a jónépet:)
Akkor nem olyan gyorsan. Tornáztál is közben? A hasad visszashúzódott?
Nagyon csini vagy, a fitalok is irigykednek, a 40 évesek meg sárgulnak már.
Mivel foglalkozol egyébként?
Hááát a hölgyike nagyon szép....megtisztelő ha azt mondod h rá hasonlítok....báááár szerintem nem hasonlítok rá!
És gondolom h az érdeklődési köre se az mint nekem:)....nem hinném h a párja dugdossa előle a fúrót,a csiszolót....stb:)
Naaa dobok fel egy két képet amit találtam.....nem túl jó minőség me fotót fotóztam!
Hááát nem nagyon hagytam magam fotózni....egy két kép van....most melózok....de haza ugrom kajálni....ha találok ak teszek fel:)....Most mennem kell!
Mindenkinek jó étvágyat!
Köszönöm:)....85kg voltam évekig....most jó ha elérem a 45kg-t....és min d ez 160cm-hez:)
Jaa a reklámmal ők is szoktak rajtam poénkodni:)
Köszönöm....
Mondom én h öreg vagyok...."Katie Price fun"...ezt nem értem:S
Deee 40 leszek augusztusban:(....van egy 20éves gyönyörű lányom,és egy 18éves égetően rossz fiam:)
Igen bolti cicik:)
De akartam....azt nem ment le egy gramm se....azt a fiam beindult.....ö egy hiperaktív kisgyerek volt(most már nyugis mert 18éves lesz:S).....a vége mindig kórház lett így se enni se aludni nem tudtam azt egyszer csak elfogytam:).....jó amikor láttam h megy le látványosan,ak kezdtem oda figyelni....de átestem a ló túlsó oldalára....most meg hízni nem tudok:(....
1.5-2év alatt ment le....
Én sem hiszem el, hogy 40 vagy! :) Mennyi idő alatt ment le és hány kg-ról indultál?
Megcsináltatattad utána a melleidet?
Hát nekem volt egy 20-asom, ami lement. Arányosan kisebbek lettek a cickóim, de nem lógtak. Pedig én ugyan nem edzettem semmire sem, csak gyalogoltam.
Szerintem ez inkább genetika kérdése. Van akinek a pici is lóg, másnak a nagy sem. És fontos a jó melltartó, amit fogyizás közben érdemes szerintem éjjel-nappal hordani.
További ajánlott fórumok:
- 13 nap alatt 8 kiló mínusz
- Életmódváltással a cél heti fél-1 kg mínusz. Tarts velem!
- 7 nap zöldség - akár 6 kiló minusz
- Már csak 3-4 kiló minusz kell, csatlakozz!
- Fehérjediétával heti 3 kg mínusz, velem tart valaki?
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele