Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » "Nagy fogyás" a TV2-n fórum

"Nagy fogyás" a TV2-n (beszélgetés)

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
2007. nov. 14. 20:58
Ez most lehet, hogy gonosz dolog, de én néha már rosszul vagyok attól, hogy egy műsor alatt legalább 10szer kiejtik: hogy 6gyermekes családanya. Azt hiszem ezt már mindenki felfogta, megjegyezte stb. Gábor beteg lábát sem mondogatják folyton, vagy hogy 1anyás Milán :D
2007. nov. 14. 20:54
Most esett le, hogy miért nem beszélnek magáról a diétáról: emelt díjas sms-t kell küldeni, és akkor küldenek napont fogyis tippeket :(
2007. nov. 14. 20:54

Én nem is néztem meg. Egy csomó dolog az újságos bodén már kinn van :)

Na felvettem videóra és így gyorsítottban a lényeget lepörgetem...a sok civódás nem érdekel, ez is csak egy nagytestvéres dolog lett :(

2007. nov. 14. 20:53
Én sem értem, hogy miért nem találkozhatnak a családjukkal? Még ha az lenne, hogy félnek h kaját csempésznek be, de ez hülyeség, mert bent is van mindenféle étel.
4469. melin76 (válaszként erre: 4464. - Piggi)
2007. nov. 14. 20:50
egyet kell értsek. A férjem már nem is nézi, én is csak fél szemmel, azt is ma tudtam meg, hogy Milán azért akart találkozni az anyukájával, hogy ki tudja magyarázni magát. Bah....
2007. nov. 14. 20:50

Sziasztok

Szerintetek van vmi lehetőség a tv2-nek írni, hogy a diétáról és a mindennapokról is szóljon ez a műsor?

4467. melin76 (válaszként erre: 4465. - 84f91d7aa9)
2007. nov. 14. 20:47

természetes, hogy az embernek hiányoznak a gyerekei, szerintem a többiekhez is be kellett volna engedni a gyerekeiket!

Az megint más téma, hogy Milán elette a lehetőséget, hat kicsi gyerek elől - És itt direkt nem Krisztát írtam - ő felnőtt, én a gyerekekről beszéltem.

Nem értek egyet azzal, hogy nem láthatják a családjukat, a fogyásról kéne szóljon, más kihívásokat kéne találniuk, mert ez kegyetlenség.

4466. melin76 (válaszként erre: 4463. - 278c85ecf4)
2007. nov. 14. 20:44

ÉN A GYEREKEKRŐL BESZÉLEK NEM A FELNŐTTEKRŐL! így már érthető?

Felnőtt ember igenis kibírja a szülei nélkül, természetes a kötelékek lazulása, egy kisgyereknek a szülei többet jelentenek mint egy felnőttnek, vagy ha nem az ödipusz komlexus :DDDD

légy őszinte magadhoz, tudod te is, hogy nem volt túl szép húzás ez Milántól.

Mondom ezt úgy, hogy bizony nem szurkolok senkinek, Krisztának se.

Ez egy valóságshow amiben sajnos a gyerekeket is alárendelték a műsornak, a szórakoztatásnak. Nevetséges, hogy Milán nem bírta volna az anyukája nélkül, és szerintem nem is igaz. Más volt ott a háttérben, talán csak megkívánta azt a gofrit...

egyébként a szocpedagógiai diplomával nem jár empátia is, tanulni fenékkel is kíválóan lehet, nem rád célzok, csak azt akartam ezzel mondani, hogy a munkád még nem bizonyíték arra, hogy magas az EQ-d.

2007. nov. 14. 20:41

Sziasztok!

Szerintem érdekes műsor ez a Nagy Fogyás, csak kár, hogy pont a fogyás hiányzik belőle :) ... legalábbis ezen a héten.

Szerintetek az eredetiben (The biggest loser-ben), miért fogytak sokkal többet??? Furi, mert pont az amerikaiak esznek nagyon egészségtelenül.

Engem annyi idegesít az egészben, hogy úgy csinálnak, mintha 6 gyerek hiánya jobban fájna, mint 1 vagy 2 gyereké. Akit otthon egy gyerkőc vár, annak ugyanolyan rossz, nem?

Azt olvastam valahol, hogy jelentősen csökkent a nézettsége, de ezt a fórumot nézve nehéz elhinni :)

Kár, hogy magáról a diétáról meg az életmódváltásról keveset beszélnek. Remélem nem viszik el nagyon big brother-ös irányba :(

4464. piggi
2007. nov. 14. 20:31

Ez az egész egy nagy BAROMSÁG. lejáratják a versenyzőket és azokat az edzőket is, akik egészségesen szeretnének megszabadulni a fölösleges kilóktól. Addig megy ez így, amíg itt is meg nem hal valaki, mint az egyik külföldi műsor után. Semmiféle szakmai segítséget nem ad azoknak, akik azt várták volna, hogy a műsor útmutatást ad nekik és megtudhatnak belőle valamit. Tulajdonképpen az egész egy nagy semmi.És hülyeség, hogy teljesen elzárják őket a külvilágtól. Ugyan miért nem találkozhatnak a családjukkal? Bezzeg Réka és a gyerekek bemehetnek meglátogatni Norbit. Ez hogyan érinti a versenyzőket? Gondolt erre valaki?

És aljas dolog ilyen kísértéseknek kitenni őket. A párbajokról nem is beszélve, amiknek aztán értelme nincs. Az a hülye, aki ezt kitalálta.Nem is nézem már, csak másnap elolvasom, hogy melyik csapőatból esett ki valaki, és a cikkek mindennél többet elmondanak.

4463. 278c85ecf4 (válaszként erre: 4461. - Melin76)
2007. nov. 14. 19:17

Úgy érzem elég emberséges vagyok(főleg szoc.munkásként) de akkor se lehet megmondani, hogy ki kit szeret a jobban, és ki találkozhasson kivel!

Krisztának vannak gyerekei, így neki ők jelentik a világot! Milánnak pedig gyerekek híján az anyukája!

Sajnáltam Krisztát, de ugyanúgy sajnáltam volna akármelyikőjüket! Akár a gyerekével, akár a mamájával, akár a plüssmacijával akart volna találkozni! Mert mint már mondtam, mindenkinek más jelenti a mindent!

De szerintem itt nem az anya-gyerek kapcsolat és hasonlók a téma, úgyhogy ejtsük is!

4462. jemma (válaszként erre: 4460. - Melin76)
2007. nov. 14. 19:13

nekem is van gyerekem és épp azért mert el tudom képzelni, hogy mennyire hiányozna, ha nem láthatnám hetekig!

...így nem is jelentkeznék a műsorba!

4461. melin76 (válaszként erre: 4449. - Emagdi)
2007. nov. 14. 19:06
azért hál istennek, ahogy nőnek ezek a gyerekek annál könnyebb őket hosszabb időre elengedni, és bizony a gyerekkek is egyre hosszabb időt bírnak ki a szüleik nélkül. Így nem hasonlítanék egy 3-5 éves gyereket egy 22 éveshez. Milánnak pedig nem Krisztára kellett volna tekintettel lennie, arra ő úgyse lenne képes, mert nincs gyereke, de Kriszta gyerekeire lehetett volna tekintettel.... de ezt már olyan sokszor elmondtam, nem én fogom itt nektek elmagyarázni az emberséget, na csá!
4460. melin76 (válaszként erre: 4457. - Jemma)
2007. nov. 14. 19:03

ezt üzened a gyerekeinek igaz?

jajj már komolyan! Eleve undorító a játékban az, hogy nem láthatják a családjukat - itt gyerekekről is szó van!!!

és a sok kevesebb beleérző képességgel megáldott ember meg még bólogat is hozzá......................

na léptem innen, nekem ez már tényleg fájdalmas...

4459. melin76 (válaszként erre: 4457. - Jemma)
2007. nov. 14. 19:01
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez már fáj.. ne hari
4458. 278c85ecf4 (válaszként erre: 4456. - 175c71a378)
2007. nov. 14. 18:37
Passz! Én arra tippeltem, hogy ne keverjék a szénhidrátot a fehérjével! De mivel nem szétválasztós diéta a Norbié, így ez nemlehet!
4457. jemma (válaszként erre: 4455. - 278c85ecf4)
2007. nov. 14. 18:37

én ugyanezt gondolom!

nem lehet különbséget tenni szeretet és szeretet között!!!!

nem volt fair a többiekkel szemben, hogy hozzájuk senki nem jöhetett látogatóba.

amikor jelentkezett a versenyre, akkor is tudta, ogy hat gyereket hagy otthon. tökéletesen tisztába kellett azzal lennie, hogy nem fogja őket látni!

a célra kellene fókuszálni: fogyni!

2007. nov. 14. 18:34
Lenne egy kérdésem... hogy miért ettek hús nélkül tésztát?? Update tészta???
2007. nov. 14. 18:16

Szerintem nem lehet megítélni, hogy kinek ki hiányzik jobban! Egy anyának a gyermeke(i), vagy egy felnőtt embernek az édesanyja!

Nyilván Milánnak az anyukája a legfontosabb! Krisztának pedig a gyerkőcök!

Ha pl. Milán azért szállt volna versenybe, hogy láthassa a kutyáját, én azt is megérteném! Mindenkinek más a legfontosabb! És más az élethelyzet is!

2007. nov. 14. 17:55
a gyerek könnyen felejt főlag ha kicsi.nem éri őket akkora trauma viszont lehet hogy 20évvel tovább él az anyukájuk.ok és okozat
4453. gyöngyi (válaszként erre: 4433. - Virgilius)
2007. nov. 14. 16:16
Igazad van, én sem hagynék ott 6 gyereket 10 hétre...vagy ha igen, akkor nem a mások "jószándékára" számítanék. De szerintem ezt nem lehet megtenni ennyi kisgyerekkel. Hihetetlen traumákat lehet ezzel okozni egy kicsinek, aki nem érti hol van az anyukája.
4452. virgilius
2007. nov. 14. 15:28
De a legnagyobb tiszteletem ez ügyben Petié. Ugyanis a friss szerelemnél erősebb érzés nincs a világon, és ő mégis ellenállt a kísértésnek. Hősies volt.
4451. virgilius
2007. nov. 14. 15:24
Milán mondjuk nekem már a Bogi-ügyben is nagyon ellenszenves volt, azzal a "Dobd le a textilt"-féle szöveggel. És ez a mostani krisztis-témánál csak romlott. Norbit sem csípem, de az idézett beszólással őszintén szólva egyet tudtam most érteni.
4450. *Trixike* (válaszként erre: 4448. - Virgilius)
2007. nov. 14. 15:20
Ez a Te döntésed volt, hogy ilyen helyre mész, mint ahogy Kriszti és Milán egyéni döntései is, hogy bevonulnak a házba. Ilyen távlatból már nem megmondható, hogy akár Te mit tettél volna meg, ha ott állnak a szeretteid az ajtóban és vajon megetted volna-e a gofrit vagy inkább másnak adtad volna át a lehetőséget. Mennyire lettél volna erős. Én továbbra sem ítélem el se Krisztit azért, mert mint egy kis bekattant ette a gofrit, de Milánt sem, mert nem ismerem az érzéseit, nem tudom, hogy lelkileg mit él át a házban.
4449. emagdi (válaszként erre: 4425. - Komolyka)
2007. nov. 14. 15:13

azt én sem értem, hogy milánnak miért kellett volna krisztire tekintettel lennie.

nyilván megvolt a maga oka, hogy találkozzon anyukájával (és biztos a gofrira is fájt a foga), ha ő így érezte, miért kellett volna mártír módjára lemondania erről, azért hogy az ellenfél csapatból valaki győzzön?

persze, értem én hogy kriszta akarta látni a gyerekeit, nade milán is az anyukáját.... mi nem dönthetjük el, hogy melyik a fontosabb. arról nem is beszélve, hogy a gyerekek azért ennek ellenére is bemehettek, tehát végülis teljesen jól sült el a dolog, mert így ketten találkozhattak a szeretteikkel, egy helyett!

4448. virgilius (válaszként erre: 4447. - *Trixike*)
2007. nov. 14. 15:12
Trixike, részletezzem, hogy én hol voltam? ;) Olyan helyen, ahonnét egyáltalán nem lehetett kijárkálni, és szinte semmilyen "program" nem volt. Egy kolostorban :DDD Tényleg (nem mint apáca). Szóval cseppet keményebb volt, mint a fogyisoknak. Plusz párezer km. Nem volt pénzem bélyegre, ezért úgy írtam levelet, hogy egy borítékba beraktam 10 lapot, és Pesten szétosztotta a címzett a családomnak meg a barátaimnak. Na ennyit rólam. ;)
4447. *Trixike* (válaszként erre: 4445. - Virgilius)
2007. nov. 14. 15:07
De legalább esetetekben volt levél. Itt meg nincs, csak egyszer volt, de arra sem válaszolhattak vissza. Egyébként pedig úgy tűnik, hogy a csoportos kivonulásokon kívül nem járnak el sehova, így nyilván a napi 5 óra edzés mellett sok idejük van gondolkodni és főleg a családjukra gondolni. Az idő ilyen esetben máshogy telik, mintha jobbra balra mehetnének vagy a sok munkától beájulnának este az ágyba.
4446. melin76
2007. nov. 14. 15:04
na megyek felkelt a gyerekem :))))
4445. virgilius (válaszként erre: 4440. - *Trixike*)
2007. nov. 14. 15:01
Leveleztünk, de akkoriban még csak rendes levél volt, emalil nem. Telefonunk sem volt még. 1993, bizony, akkor még Budapesten sem volt mindenkinek telefonja, még vonalas sem, nemhogy mobil!!! Kemény volt nagyon. Amikor levél jött anyutól, fél napig zokogtam, pedig nem vagyok annyira érzelgős fajta.
4444. melin76 (válaszként erre: 4442. - Virgilius)
2007. nov. 14. 15:01
:))))
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook