"Nagy fogyás" a TV2-n (beszélgetés)
ilyen a média.
ha valaki jelentkezik egy ilyen valóságshow-ba, vállalja ezeket a következményeket is.
(sőt, a többi valóságshowban sokkal jobban szétszedték a résztvevőket)
Na, ne má!!! Ugye ez nem komoly?
Különben nehogy azt monda már nekem valaki, hogy azért mert Péternek ilyen jelentős a túlsúllya, komplexusokkal küzködik. Nehogy már kondjai legyenek a nőkkel? Mert mindjárt elhiszem. Egy férfi "jelentős túlsúllyal" is talál magának társat, mert nagyon sok nőnél nem a külső az elsődleges!
Nem tudom, a storyonline csak nem talál ki valótlan dolgokat :)
Kinga majd biztos reagál rá.
Azért elég rossz, hogy a versenyzők hozzátartozói is bármikor címlapra kerülhetnek. Vagy ilyenkor azért szólnak az újságok?
Kriszta gyerekeire szerintem Krisztának kell tekintettel lennie és nem a csapattársainak.
Szabad akaratából jelentkezett mindegyik a műsorba, tudták mit vállalnak. ráadásul 90%-ra biztos volt, hogy Kriszta fog kiesni ennek a hétnek a végén, tehát már csak pár napot kellett volna kibírnia.
de már megoldódott a dilemmád, mert Kriszta hazamehetett, és egész nap a gyerekeivel lehet, és még gofrit sem muszáj ennie. :)))
egyébként nem értem ezt a hisztit, a végén minden jól sült el, Milán is találkozhatott az anyjával, és Kriszta is a gyerekeivel.
El is jegyezték egymást?
A napokban meg arról élcelődtünk, hogy 1 hónap alatt mennyire mélyülhet el egy kapcsolat. :-)
Amikor jelentekeztek a versenyre tudták mire vállalkoztak. A válogatáson azért sok mindent elárultak a leendő versenyzőknek. Azt is hogy lesz bizonycsábítás is a finomságokból rendesen. Ha valaki nyerni akar akkor tisztában van vele, hogy mit tehet meg és mit nem.
A Milán ügyes volt! Le a kalappal előtte és Alexa előtt ahogy ezt a problémát kezelték.
Sziasztok!
Szerintem ez a műsor nem az emberségről szól! Verseny, nyerni ment oda mindenki. Miért kellene tekintettel lenniük egymás szociális hátterére?
Ha ez egy műveltségi vetélkedő lenne, akkor is elvárnánk az okosabb/talpraesettebb játékostól, hogy legyen szolidáris, szándékosan hibázzon, csak hogy az ellenfél nyerjen, aki jobban rászorul a pénzre (mert kisebb lakásban lakik, vagy mert nagyobb a családja, vagy mert betegesebb)? Ez ugye sántítana nagyon?
Sziasztok!!
Nem semmi milyen parázs vitába keveredtem! De azért én is leírom a véleményem!!Mielőtt elkezdődött az a műsor mindenkivel ismertették a szályokat. Mindenkinek tisztában kellett lenni azzal, hogy mire vállalkozik. Ha valakinek van xdb gyereke és úgy érzi nem tud meglenni nélkülük /ami érthető ilyen távon/ az NE VÁLLALKOZZON ilyen müsorra. Senki nem kényszerítette rá. Egyáltalán nem lehet a Milánt elitélni mert neki az anyukája hiányzott.Ugyanúgy tiszteletbe kell tartani az Ő kíváságát is. Egyébként nem volt szép dolog tőlük, hogy nekiestek a gofrinak mert ez fogyiverseny nem hízókúra.
De te meg azt nem érted, hogy nem az a lényeg, hogy az anyjával, vagy a tesójával, vagy a kecskéjével akart találkozni! Hanem az, hogy neki ugyanolyan fontos volt ez a találkozó, mint Krisztának a gyermekeivel!
Szoc.munkás vagyok, és inkább nem reagálom le az utolsó bekezdésed...
Meddő vita!
Sziasztok!
Köszi a negatív és pozitív hozzászólásokat is, tisztában vagyunk vele, hogy fogunk kapni hideget és meleget egyaránt.
Majd az idő minket igazol...ennyi!
Hát nem tudom, én például nagyon meglepődtem az újságokkal ennyit foglalkoznak velük.
Lehet, hogy lesz aki mondjuk élvezi majd a felhajtást, de mondjuk olyanról mint pl.: Péter nem nagyon tudom elképzelni.
Norbi módszeréről mindenki tud ezt-azt, viszont Alexandra diétájáról keveset hallani, és én nagyon kíváncsi voltam rá, de nem sokat beszélnek ról sajna :(
Amúgy Kriszta, ha jól emlékszem 90 kg körül van, az egyáltalán nem kóros elhízás, szóval biztos le tud majd fogyni, ráadásul még egy autót mindig nyerhet.
ezért írtam korábban, hogy én nem azért nézem, mert érdekel a versenyzők sorsa.
azért nézem, mert érdekel, hogy mi a két módszer lényege. de ez csak érintőlegesen kerül szóba, sajnos...
Én nem utálom egyik versenyzőt sem.
Szerintem átverték őket, hiszen a TV2 egy új életmódot, sőt új életet ígért nekik, közben pedig lassacskán bulvár vagy botrányhősök lesznek. És ezzel csak akkor szembesülnek majd, amikor kijöttek.
a saját anyja rendelte alá a gyerekeit a szereplésnek, az ismertté válásnak és egy kis fogyásnak...
nem volt kötelező a műsorba jelentkezni!