"Nagy fogyás" a TV2-n (beszélgetés)
hétvége az anyira nemj ó me családi nap van nállunk !
mondjuk most vasárnap leszek pesten me a kis csajnak kiscsimmát kell venni,meg miegymást !
amugy ja MI, SEMMI?...
I love you... ich libe dich....kamaftu.....
ha ez segít hgy felgyere a mélypontról ! :-))
Sziasztok!!!Bálna!Remélem nem történt nagyobb baj!Nem hívtál minket vissza.:(Megpróbálom hétvégére szervezni megígérem.
Rob Neked is jó?Sasfiókának is a hétvége felel meg.
Hát nem voltam bejutó...állítólag még a 14ben bent voltam:)Ez van:)
Peti meg nagyon HIÁNYZIK!!!
Kistehén írta:
Aki nem ismeri nem tudja milyen anya!Csak a gyerekeinek él!Le a kalappal elötte azért a mai világba beválalni 6gyereket.Ritkaság.Majd meglátjuk mi lesz.:)
Erre volt az én válaszom:
No aki csak a gyermekeinek él, az nem hagyja ott őket ennyi időre. Nekem "csak " kettő van, de nem hagynám otthon őket, hogy lefogyjak. Otthon is tudok fogyni szépen. Igaz Exhibionista sem vagyok.
Most is azt mondom, aki CSAK A GYERMEKEINEK ÉL, az nem hagyja ott őket.
A másik: Aki a mai világban is be mer vállalni 6 gyermeket szerintem :- vallási okokból vállalja, vagy az un. kisebbséghez tartozik. Vagy felelőtlen. Igazából ő előttük nem emelem meg a kalapom. Mert nem győznek kilincselni a segélyért. Vagy pedig anyagilag megengedheti magának, hogy 6 gyermeket szüljön, mert gyermek szerető, de akkor megengedheti azt is magának, hogy kikapcsolódjon és fogyókúrázni járjon...stb.
Utoljára, pedig ezt szeretném tisztázni:
Egyébként azt írtad te nem hagynád a két gyerekedet ott,h lefoggyál és a gyereke melett lenne a helye.Ezek szerint köztünk nagyon sok rossz anya van mert közülünk jó pár embernek van gyereke(1-2-3)mégis jelentkeztek és beköltöztek volna.
Én elmondtam, hogy én mit csinálnék, és szerintem hol a helye egy hat gyermekes anyának. Senkit nem itéltem el és senkire nem mondtam, hogy nem jó anya, mert nem azt teszi ami szerintem a helyes.
Ismét hangsúlyozom, elmondtam a véleményem, nem itélkeztem és nem is fogok. Ez ő és a családja döntése, nekem semmi jogom őket elítélni.
Én, mint anya, nem birnám ki a gyermekeim nélkül. Ezért irtam azt amit írtam.
Nem vagyok egy plédás családanya. Ideges vagyok néha és türelmetlen. A fiaim szerint szigorú is és nagyok az elvárásaim feléjük..... Egyszerűen hiányoznának. A nagyfiam 3 napos osztálykirándulásán, minden nap beszéltem vele pár szót. Alig vártam, hogy haza jöjjön. Heteket, hónapokat távol lenni tőlük, kikészülnék.
A tavasszal egy hetet voltam korházba, a nagyfiam reggel este bejött. A kicsi minden este felhívott, az ágyból este, hogy az én hangommal aludjon el. A harmadik nap, be kellett hoznia az apjának, mert a gyerek már látni akart.
Szia Kinga!
Te nem voltál bejutó? :s Én azt hittem :)
SF
Sziasztok!
Nagyon régen írtam ide...nem volt kedvem.
Mi újság Veletek?
Puszi
azt hallotáttok hgy idén szilveszer péntek 13-ra esik ?!
aki babonás az készüljön !!
hi-hi-ha-ha :-)))
Egyetértek veled és "kistehén"-nel is!!!!
Igen is KELL ez neki gondold el, 10éve "csak" a gyerekek...., és úgy érzed, Te nem is vagy nem is létezel csak kiszolgálsz és nevelsz,avval nem biztos, hogy jót teszel,az apa pedig igen is eltudja látni őket,ezt biztosan állítom!!!! és én is azt mondom, hogy ezzel nem sérülnek a gyerekeik, sőt, ha nyer akkor ők is nyernek, de ha "csak" lefoggy és jobban érzi magát már akkor is nyertek!!
Úgy mondom ezt, hogy nekem is 3 gyerekem van!!!!!
Admira!
Szerintem félreértettél embereket...
Nem arról van szó, hogy elítélendő ha hatgyerekes anyuka otthagyja a kölyköket két hónapra, és ha ugyanezt teszi egy apuka az nem elítélendő.
Egy hatgyerekes apuka is éppúgy felelőtlen - bár talán egy nemes célért az - ha ezt teszi.
Tény, hogy egyik oldalról érthető az anya döntése, a másik oldalról viszont nem tolerálható...
SF
Exhibicionista :)
Amúgy igen, abban van valami, hogy nem biztos, hogy ott kéne hagyni ennyi gyereket. Ez meg fogja osztani a társadalmat is. Lesz aki ezért isteníteni fogja, és lesz aki ezért elítélni. Persze lehet, hogy a gyerekei miatt van benn :)
SF
Kistehén! :) Nálad is érezni a részrehajlást :)
Egy régebbi postodra:
Nem egyszerű hétköznapi családanya az aki hat gyereket hagy otthon < reflektálva arra, hogy ő is egy showelem.
Amúgy igen, ő már lehet az a személy, aki tényleg megérdemelné a nyerést. Bár nagyobb dráma, ha kiesik... Ki tudja, hogy mit hoz a show.
SF