"Nagy fogyás" a TV2-n (beszélgetés)
Kinga en se alapbol ertettem vekonynak, hanem hozzam meg azokhoz kepest, akiket ilyennel kuldtek el, hogy "tul vekony":) Mert enhozzam kepest pl tenyleg az.... es ezt a kiloi is igazoljak.. 105 kg az nem sok!
Na mindegy csak az irigyseg beszel belolem mert o bejutott:))
Én csak azért vagyok irigy mert olyan közel voltam a tűzhöz, de mostmár csak az érdekel, hogy Peti ügyes legyen:)
Sziasztok!
Az első adást bizti, hogy megnézem..
Kiváncsiságból
Eddig úgy éreztem, hogy irigy leszek, a bejutottakra, de nem...
Hétfőtől indul az ÉN nagy fogyásom :)
Nem olyan nádszálvékony ő.105 kiló,együtt voltunk az orvosin.
Azon a plakaton, amelyiken van a legducibb lany es tole all balra a nadszalvekony kisasszony:)) Balrol a 2.
Melyik Lány?Melyik Plakáton?
enengem is azert kuldtek el, hogy vekony vagyok, es en is kiszurtam azt a csajt.. ha konyorgom, ha en vekony vagyok akkor az a no csontkollekcio.. amivel amugy nem is lenne semmi bajom, ha lettek volna annyira gerincesek, hogy nem ilyen barom kifogassal szorjak a nepet.. Arrol nembeszelve, hogy annak a csajnak tuti semmi eselye nincs a tobbiekkel szemben.. Mert lehet hogy vekonyabb lesz midnenkinel, de a kezdo sulyahoz kepest se fog annyit tudni fogyni, mint a tobbiek..
Sziasztok!meg néztem a képet,hát az eggyik lány nem tudom mit keres ott!?Ő tényleg nem kövér.Nekem azt mondták nem vagyok kövér,hát akkor ő mi?Kiváncs lennék tényleg,h hogyan válogattak milyen szempontok alapján még akkor is ha nagy átverés az egész.Minden estere nagyon bátrak!!!!Olyan embereket bevállogatni akinek nem lett jó az orvisija.Nem csak bátorság hanem nagy fokú felelőtlenség még akkor is ha mindent a műsorért és a nézetségért.
Nem tudjátok egészen pontosan melyik nap indul a műsor a tvben ?
Ti , ha rákkantitotok a képekre történik valami? Gondoltam, ki nagyítja aképeket vagy van róluk valami, de semmi. Csak felvillan a két csapat képe és ennyi.
Én súlyossabb egyéniségeket vártam Egyedül a 160 kilós csaj aki ér valamit, meg talán egy-két srác. Ezt a műsort nem nevezném nagy fogyásnak. Szánalmas, mi magyarok ebben is csak selejtet tudunk gyártani. A külföldi tv-k hasonló műsoraiban tényleg "súlyos egyéniségek voltak". Szerintem 10-20-30 kiló súlyfelesleggel nem lett volna szabad felvenni embereket, és ahogy látom, mindegyik fiatal...
Nem volt kamu a válogatás.
Tényleg láttam őket igy már tuti hogy nagy átverés volt az egész válogatás,én spec hármukkal voltam orvosin és fizikailag nem feleltek meg!Biztos kivágják majd az ujraélesztős részeket...
Sziasztok! A tv2 honlapján fent vannak a bejutott versenyzők két csoportra osztott 6 fős csapata. Jól néznek ki, bár van köztük olyan akire csak nehezen mondható,hogy extrém kövér. Biztos volt tőlük kövérebb is, nekik nehéz lesz nagyon sokat fogyni a nem olyan nagy súlyból. De azért majd drukkolunk nekik. Üdv,Cila
Szia! Én itthonfogyásra regisztráltam mert én a lelki részét nem tudtam volna vállalni, a különlakást a családtól. Nem csak a nyeremény hanem saját önbecsülésemért, a családomért, magamért akarom vagyis AKAROM a lefogyást, van barátnő akivel együtt fogyunk /ő 20kg-ot én 40kg-ot akarok fogyni 1 év alatt/ de ha sikerül minél hamarabb/ ehhez jó ösztönző a műsor és persze drukkolunk a bentlakóknak!!! Fogyjatok velünk de NE MÁSÉRT - ÖNMAGATOKÉRT !!! Fel a fejjel! Mindenkinek elismerésem aki megpróbálta jelentkezést! Üdv, Cila
De ilyenkor mi a fenét lehetne csinálni! Kezdjünk el vadul fogyózni és bizonyítsuk be, hogy nélkülük is sikerülhet vagy kérjünk segítséget esetleg Alexandrától vagy Norbitól? végülis aljasság volt így a végén kitenni minket! Úgy érzem, hogy azért annyi jóindulat lehetne ebben a produkcióban ,hogy egy rohadt tornabérletet vagy legalább egy tanácsadást kaphatnánk
Neeeem,szó volt a plakátokról már az elején is.Peti is ezen volt megrökönyödve, hogy enm volt szó plakátról...pedig de!
Én is szarul vagyok...ennek úgy néz ki így kellett történnie!
Szia! Igen én vagyok az! Jó nagy szívás! Én azóta is elég szarul vagyok bár az ismerőseim azt mondják, hogy jobb így és a képeket nézve megpróbálom elhinni. Én úgy emlékszem nem volt szó óriásplakátról. Nem azt mondták, hogy a fotókat az előtte mennyi volt és utána hogy lefogyott bejátszáshoz készítik?
Szia!
Te vagy ugye Foxi?
Láttalak egyszer a Vácin meg a fotózáson.Emlékszel rám/ránk?Te meg én vagyunk a két lány kieső:)Jól megszívtuk...
Nem hiszem, hogy kötne a titoktartás mert azt mondták, hogy csak annak a szerződése érvényes aki bejut és a többit összetépik!
Oké Bálna, aranyos vagy nagyon:)))
Köszi a bíztatást, rettentően jól esik:)
Remélem talizunk a közeljövőben:)
Puszi
Igazad van a család támogatása nélkül nem megy engem sem támogatnának, neki szerencséje van, de hidd jó ember és jó anya,szerintem meg fogod kedvelni, nagyon jószívű, sajnos néha meg is járja emiatt, Én azért sem ítéllek el,( már ha számít ez így idegenűl:-)) hogy szerettél volna még egy kislányt, hiszen van két fiad. Nekem szerencsém van van egy gyönyörű nagy lányom (18 éves ) és két nagyon klassz fiam is (11 és 9 évesek)és így tökéletes, pedig én "fiú párti vagyok", de nem lenne kerek a világ a lány nélkül, ő belőlem egy rész jobban mint a fiúk...
Szia Kinga!
Az élet ilyen, néha fájni is tud.Fel a fejjel happy day, gumikacsa, napszemüveg, verdás poló.Amúgy az ég kék, a fű zöld a madarak meg d..... egy jót a fán. :)))))))
Bálnácska voltam
Jössz egy Bagóra! Csak úgy mint a válogatáson. :))))
Ja, és a 6 gyerekhez annyi. Nekem 2 fiam van. Szívem vágya volt mindig egy kislány. Igaz, végig feküdtem, mind a két terhességemet, de ha anyagilag úgy állnánk, hogy fel tudnék nevelni és elindítani az élet útján 6 gyermeket én is szültem volna még egy jó pár lurkót.:)))De, nem állunk úgy sajna:(( ( Nem vagyok valásos, nem tartozom a kisebbséghez.... csak szerettem volna egy tündéri kislányt. Ezért pl. engem sokan elitélnek, mert ezt felvállalom. Nem gyereket szerettél volna? Milyen anya vagy? Jön a kérdés, ha erről beszélünk)
Miért van 6 gyermeke, persze nem tudhatom, ez mindenkinek a saját döntése. Csak kifejtettem, szintén a saját véleményem. Biztos elfogult vagyok és általánosítok is. :((
Az, hogy bemegy a házba, biztos vagyok benne , nagy áldozat a részéről. És hogy be tud menni , nagy támogatás a család részéről. Én, nem lennék rá képes és nem hiszem, hogy a családom támogatna benne.
Én szeretem egyedül vagy végső esetben szűk családi körben megoldani a problémámat. A kövérségem is ilyen. Csak nekem probléma, a családomnak nem... Sajnos. Azért sajnos, mert talán nem lennék ennyire kövér, ha lenne valaki aki időben szólna, Nem volt még elég a kaja?
A lényeg az: Nem ismerem a bent lévőket, kiváncsi eszek rájuk. Az, hogy valakinek 6 gyereke van, vagy ő volt a dunndi királynő esetleg leszbi vagy.... Nem befolyásol. Megnézem őket, mert kiváncsi vagyok rájuk, mint emberekre. Szerintem, már az sem semmi, hogy nyilvánosan szerepelnek. Számomra a fürdőruha viselése is gondot jelent amikor a gyermekeimmel usziba megyek. Én nem vagyok nyitott az ilyen dolgokra, ezért nem is jelentkeztem. De, érdekes mód kiváncsi vagyok a bent lévőkre, hogy alakul a"testük" és a "lelkük"!
Köszi Rob, drága vagy:)
Most jó egy kicsit itthon lenni a barátaimmal és kikapcsolódni ebből a Nagy fogyás témából:)
Véleményedet tiszteletben tartva, azért tudjad, nem vallási okokból és nem is" kissebség"-ből van hat gyermeke, és ugyan "megengedheti", hogy ennyi gyereke legyen azért nem milliomos, a kikapcsolódást már egy ideje nem ismeri,ami érthető, tudom, hogy nagyon nehezen viseli azt, hogy távol van a gyerekektől és a gyerekeknek sem könnyű sőt az apának sem természetesen, én sem tudnék hetekig távol lenni a gyerekeimtől, pedig nem kicsik már,pedig, lehet, hogy nekik jót tenne, ha én is egy kicsit kiegyensúlyozottab, elégedettebb lennék. Én azt mondom, hogy nem felelőtlen sőt valahol a részéről is "áldozat" és tudom, hogy ezt sokan nem fogják megérteni csak azok akik ismerik őt, mert igen is szereti a gyerekeit és biztos, hogy ő is szenved a hiányuktól, még ha ő akarta is ezt a helyzetet!!!!
További ajánlott fórumok: