"Nagy fogyás" a TV2-n (beszélgetés)
Elindul a média buli. Nekem mindenki szimpatikus és drukkolok nekik. Az fura, hogy aki nem szingli azt is annak állítják be. Így kelendőbbek???
Úgy is annak szurkol majd az ember aki belopja magát a szivébe. Nagyon kíváncsi vagyok az első adásra.
A plakátokat bevállalni nem volt semmi, tuti megérte nekik szerintem.Remélem.
Sokan eltűntek az elmúlt napok parázs vitái miatt!De remélem visszajön mindenki ha elkezdődik a műsor!Nem értem igazából mi történt, szerintem mindenki csak a véleményét írta le , ezen nem kell felkapni vizet :)!
Bulvár sajtó!Ez legalább olyan amin tényleg lehet nevetni, hogyan próbálnak a semmiből hírt csinálni, csak hogy le ne csússzanak az adott aktuális témáról! Kitalálnak mindent:)
Petiről írta a Casanovát?::)) Na Blikk-lapon amit itt lejjebb valaki bemásolt ott pedig azt írta, hogy 1 hónapos kapcsolatát hagyta kint, de Kinga megígérte, hogy vár rá. Név szerint megemlítették Kingát!! Na ennyit. Egyik újságíró jobban keveri a tésztát, mint a másik!!:))
Kinga mostanában, mintha eltűnt volna nem?
Igen már láttam le is töltöttem a képet:))
Én sem szoktam megvenni ezeket a lapokat, de most megvettem e miatt....
Petiről írja , hogy casanova, meg hogy szingli, de ők együtt vannak Kingával nem?Legalábbis itt a fórumon ez derült ki , na mindegy bulvár lap.. Minden szavát el kell osztani kettővel és akkor talán megközelíti az igazságot:))))
Nem én nem veszek ilyeneket!:)) A kolléganőm vettem meg. Azt néztem meg! Vagyis gyorsan átlapoztam! Azért mondtam nem érdemes megvenni, mert csak a képük van benne!!
Melyikről írta, hogy nagy nőcsábász? Vagy a nők kedvence? Nem emlékszem már.
A story-t!Nem te mondtad , hogy benne vannak?Nm írt semmit, csak pár szóban bemutatta őket, de már ebben is "össze- vissza" beszél!pl.:Petiről azt írja, hogy szingli, pedig neki ott van Kinga..
Bulvár sajtó!?:))))))
Nekem a képek alapján István és Anikó a legszimpibb. Én az első kisfilmig "nekik" drukkolok! Aztán majd kiderül, hogy a viselkedése alapján ki lesz a szimpatikusabb!:))
De, ahogy igy elovaslak beneteket, ti nagyon tájékozottak vagytok!!
Szia!
Talán te is hallottál valamit? Én ezt biztos helyről tudom.
A kérdés idő, az idő meg gyorsan múlik, így a bulvárnak nem érdeke kérdezni. Minek? Oszt mire beér az újságíró a szerkesztőségbe már lehet, hogy másképp gondolná. Így nem is kérdez. Csak ír, csak ír, csak ír... És még mindig csak ír.
SF