"Nagy fogyás" a TV2-n (beszélgetés)
"Szöszke2007-10-08 07:16:35 #16hát nem tom, hogy igaz-e ez az egész, de ha igen, akkor üzenem ennek a brünhildának, hogy mire felemelné a hájas karját, Alexandra két akkorát bevinne neki, hogy szétfolyna a kövön. Ocsmány egy némber. Remélem Norbi kellemesen lefejeli majd a miheztartásvégett.
buff472007-10-08 07:14:28 #15A reklám mindig jól jön. Persze annak a "macskajancsi"-nak kellene jobban, nem az Alexandrának. Ez is csak egy "győzike" szinvonalú baromkodás.
red-raven2007-10-08 06:38:03 #14Na ezt már vártam. Elindult a műsor marketing gépezete. Mindíg ez megy, mindíg kiderül valami bammeg a kereskdelmi műsorok szereplői körül, ez a tipikus Győzike, Hujber, és Farkasházi Réka szindróma, akikkel szintén történt valami és pontosan akkor amikor műsoruk futott a tévében. Úgyhogy kívánok az összes nyugdíjas mosónőnek jó szórakozást a műsorhoz, én továbbra sem megyek TV közelébe, csak akkor ha van valami normális műsor a Discovery-n, vagy a Natgeo-n.
Zorro a fekete Hozé2007-10-08 06:37:39 #13Bojler terminátor:D
olvashow2007-10-08 06:34:39 #12Megvan az új sztár, BB-Évike utódja.
olvashow2007-10-08 06:21:48 #11Látom, itt sem maradt el az alapos intelligencia-vizsgálat, ami alapján a "villalakókat" ki szokták választani a kismillió jelentkező közül. Gondolom, Alexandra térden állva könyörgött ennek a tehénnek, hogy segíthessen rajta. Ki kellene rúgni, nyilván van néhány tartalék, aki be tudna vonulni helyette. "
Néhány kedves hozzászólás az alább megadott Web-címen. :((
Szia Orsi!
Esélyünk sem volt, hogy bekerüljünk...
Az a pár kisfilm és újság nyilatkozat, amit láttam és olvastam, egyértelművé tette ezt. Nincs olyan férjed, aki a súlyod miatt elhagyott, nincs homoszexuális testvéred és nem ver a párod...És ez nem a "savanyú a szőlő" dolog a részemről.
Ha véletlenül lesz következő széria, arra már nem is fogok jelentkezni...mert addigra már vékonyka leszek,vagyis remélem :)))
Nekem Woopi a nagy szerelmem, így kifejezettem örültem neki :) [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Bruce Willis[{[{[/A]}]}]t nem is tudom, hogy láttam-e :) De megéri, bár tényleg "borsos áron" mérik a belépőt. A többórás sorról nem is beszélve :)
SF
Szia! A Woopi-s képért irígy vagyok. Én [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Bruce Willis[{[{[/A]}]}]-esre pályázok! /lottózom és gyűjtöm a 100ft-osokat a beugrójegyre egy talira vele!
Üdv, Cila
egy újabb klón? :) Egyhozzászólásos, frissregisztrációs, ráadásul bizonyítani akarja, hogy ő milyen "messziről való", Kata (Debrecen) aláírással... De az adatlapján nincs kitöltve :) Miért nem ott írta?
Amúgy nem igazán fogalmaztak meg emberek olyan dolgokat itt, amik nem lettek volna "alátámasztva".
A hatgyerekes anyukára vélemények hangzottak el. Van aki egyetért vele, van aki nem érti. De szerintem őt mindenki támogatja, még ha ő - hasonló helyzetben - nem is vállalta volna a szereplést. Ha visszaolvasok, szerintem akit "egyértelműen" bántottak, az eddig talán egy személy volt... De a média már csak ilyen :) A Hoxa egy online média...
SF
Szia !
neharagudj, az arcodat is vállalod vagy csak észt jöté ide osztani? :-))
Sziasztok!
Sajnos nagyon sok ember nincs itt tisztában,hogy kiről miket írogat,és ráadásul úgy,hogy nem is ismeri,ez szerintem elég bunkó és vicces dolog.Mielőtt írtok,nézzetek magatokba és magatokra.Ez a pénzes dolog nagyon gáz,jobbat is kitalálhatnátok.Meg a gyerek dolgon se szép csámcsogni,mindenkinek a saját magánügye,hogy hány gyereke van,és stb... A másik pedig meg az,hogy honnét tudjátok,hogy az újságban az igazi dolgok jelennek-e meg.Nem ismeritek a médiát?!Mindenkit beakarnak feketíteni,csak azért,hogy eltudják adni az újságot meg a műsort.Gondolkozzatok már,és használjátok az eszeteket.Semmi értelme a másikat basztatni,nagyon sok mindenről nem ők tehetnek.Inkább dicsérni kéne őket,hogy bevállalták.Az a baj,hogy nem is ismeritek azokat az embereket akikről írtok,akkor alkossatok véleményt,hamár megismertétek,de ne a médián keresztül itéljetek.A másik,hogy azt sem értem,hogy itt írtatok vkiről,hogy nagyképű,beképzelt,szarkeverő,ti ezt honnét veszítek,amikor azt sem tudjátok,hogy kiről van szó,vagy talán ismeritek az illetőt?Nektek hogyan esne,ha bekerültetek volna,és veletek csinálnák ezt?Na ezen gondolkozzatok el,és utána írjátok a véleményeteket.Már várom az adást,de tudom,hogy az lesz,ahogy vége a műsornak,itt mindenki kifogja vesézni az egészet,és megint elkezdődik a másik ember fikázása,akiről azt sem tudjátok,hogy kicsoda vagy micsoda.Nézzetek már egy kicsit magatokba,nektek sem esnének ezek a dolgok jól,vagy tévedek?További szép napot!!!
Üdv:Kata (Debrecen)
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de nem volt és még most sincs netem,folyamatban van:)
Nyugodjatok meg:)Petivel együtt vagyunk,legalábbis most csak lélekben:)Tényleg megvárom.Az egy dolog,hogy ő a csapat Casanovája:)
Másnap meg azt írták, hogy örökre magához akar láncolni.Ez a média, ezt el kell fogadni:)Engem nem zavar.Lesznek itt még biztos furcsa dolgok, de tényleg el kell osztani kettővel amiket az újságok írnak:))
Mindenkit puszilok,majd még jelentkezem, várjuk az adást és drukkoljunk mindenkinek!
Rob!Jövő péntek szerintem jó a többieknek is.
Sajnálom,hogy tegnap nem jöttél.Szép napot mindenkinek!Puszi
Várom már a keddi adást!Olyan kíváncsi vagyok.
Drukkolok mindenkinek,főleg két embernek.)Remélem jól sül el ez az egész műsor és nem a ducik kicsúfolása a cél.
Szia Smile!
Kicsit utánanéztem a dolgoknak és tévedtem.Nem tudom,Te honnan mit tudsz,de az ilyen állításokat be is kéne bizonyítani.
Nekem nagyon megváltozott a véleményem.
Apa kezdődik! Apa kezdődik! APAAAAAAAA KEZDŐDDDDIKKKKKKK!
:)
SF
Sziasztok! Tegnap este sulidiscon voltam pesztra mint szülő. Döbbenetes volt látni azt a sok 10-14 év közötti elhízott, sok súllyal túlsúlyos gyereket.
REMÉLEM A SZÜLEIK NÉZIK MAJD A MŰSORT ÉS ÉSZBEKAPNAK, HOGY MÉG MOST AZ Ő FELELŐSSÉGÜK A GYEREK SÚLYA ÉS EGÉSZSÉGE ÉS TALÁN HA LÁTJÁK A PÉLDÁT: MILYEN NEHÉZ IS FELNŐTTEN A KILÓKKAL KÜZDENI, MÁR MOST ELKEZDENEK EZ ELLEN TENNI!!!
Nagyon nagy elismerés övezi a környezetemben már a bentlakókat, még így látatlanul is. Sokan kezdtek el odafigyelni magukra kajailag. Talán ez az első lépés a legnehezebb, hogy belássuk sok a kiló és változtatni kell!!!
Szép és boldog hétvégét mindenkinek! Üdv, Cila
Ha gondoljátok szkennelhetem a Story-t (de csak holnap, ma már hulla vagyok) és akkor megnézhetitek :)
Akár fel is töltögethetjük az összes "sajtóhírt" egy kupacba :)
SF
Sziasztok
Holnap az Emberi történetek alcíme Óriásbébi, ha érdekel valakit Viasat 20.05